Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

26.1.2014 Sunnuntai - Ligue 1 ja Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Eilen suurempi lunastus jäi yhden maalin päähän, kun JYP lopulta voitti KalPan hikisesti 1-0. Ilman tuota kuopilaisten lahjamaalia pelikassaan olisi lorissut useampi satanen. Voitolle kuitenkin lopulta jäin, kun pelikassaan kilahti 85 euroa (+25€).
 
Tänään jatkan ainakin aluksi kokonaan Urheilusanomien ideoihin pohjautuvilla vedoilla -  näitä kuitenki hiukan laventaen. Kohteet on ranskalaista ja italialaista futista.
 
Sunnuntain pelikohteet, merkit ja kommentit:
 
18: X Lyon – Evian TG (+13,60 
18: 2 Lyon – Evian TG (+1)  2,90
Ligue 1 Lyon otti vakuuttavan 2–0-vierasvoiton viime kierroksella Reimsistä, ja etenkin tiivis puolustuspeli lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Evian TG on pelannut puolestaan viisi edellistä sarjapeliä ilman voittoa, mutta viime peleissä joukkueen esitykset itseään vahvempia joukkueita vastaan ovat olleet varsin positiivisia. Esimerkiksi tammikuun alussa St-Etiennen vieraana Evian puolusti tiiviisti ja hävisi vain niukasti 0–1. Lyoniakin vastaan joukkue on selvä altavastaaja, mutta pystyy tekemään pelistä isännille vaikean.

Vieraat pääsevät peliin hieman isäntiä tuoreemmilla jaloilla, sillä Evian putosi jo aikaisemmin Ranskan cupista, jossa Lyon eteni keskiviikkona 16 parhaan joukkoon 3–1-vierasvoitolla alasarjajoukkue Yzeuresta. Lyon ei pelannut ottelua kuitenkaan aivan parhaalla kokoonpanollaan. Sunnuntain peliin isännät lähtevät kiistattomina suosikkeina, mutta murskavoittoa Stade Gerlandilla tuskin nähdään.

Veikkauksen kerroinasettelu on hieman liian Lyon-myönteinen. Evian +1 saa pikkuvedon 2,90 kertoimella (US). Tätä jo hyvää ideaa laajennan ja lisään lapulle samaan kohteeseen ristin. Täten myös kotijoukkueen voitto tasan yhden maalin erolla riittää.

34: 2 Parma – Udinese 4,25
Serie A
Joukkueet ovat perustasoltaan lähellä toisiaan, mutta pelivireet ovat täysin päinvastaiset. Parma on vahvassa liekissä voitettuaan kaikki joulutauon jälkeiset sarjapelinsä, kun taas Udinese ui syvällä hävittyään kaikki tauon jälkeiset sarjaottelunsa, joista viimeisin tuli nolosti ylivoimalla johtoasemasta Laziota vastaan.

Parmalta puuttuu pelikiellon vuoksi viime ottelun ratkaissut avainpuolustaja Alessandro Lucarelli. Hänet on käytännössä mahdotonta korvata, mikä luo Udinesen hyökkääjille mahdollisuuksia. Friulilaisilla puolestaan ei kokoonpanohuolia ole. Parma on kotiedun ja momentuminsa ansiosta varsin selvä suosikki, mutta vieraita ei kannata aliarvioida. Isketään varovainen panos Udinesen 4,25 voittokertoimelle.

93: X Fiorentina – Genoa 4,90
93: 2 Fiorentina – Genoa 11,50
 Serie A
Fiorentina on kunnostautunut siirtomarkkinoilla ja Firenzeen ovat saapuneet lainalle Alessandro Matri Milanista ja Anderson Manchester Unitedista. Matri maalasikin heti kahdesti Cataniassa viime kierroksella ottelussa, jossa Viola oli vakuuttava. Fiorentina vaikuttaisi tuon ottelun perusteella selviävän ilman loukkaantuneita tähtihyökkääjiään Giuseppe Rossia ja Mario Gomezia. Tästä ottelusta myös avainpuolustaja Gonzalo Rodriguez on pelikiellossa.

Genoa yllätti Interin kotonaan viime kierroksella kuumatunteisessa matsissa ja peliesityskin oli oikein mainio materiaaliin nähden. Genoa on näyttänyt viime aikoina kotiriippuvaisen joukkueen elkeitä, joten vieraissa suurta luottoa ei joukkueeseen löydy. Avainpuolustaja Daniele Portanova on loukkaantuneena, kuten myös toppari Alessandro Gamberini. Myös hyökkäävä keskikenttämies Juraj Kucka on lasaretissa. Siirtoikkunan aikana Genoa on hankkinut Cabralin Sunderlandista ja myynyt mm. Manfredinin Sassuoloon ja Lodin Cataniaan.

Selvästi laadukkaampi Viola on kotonaan suuri suosikki. Tästä huolimatta voi yhden kolikon heittää Genoan hurjalle päälle yhdentoista voittokertoimelle (US).  Itse varmistan vielä tätä erittäin epätodennäköista kakkosta, ja survon lapulle kaveriksi ristin.
 
--------------------------------------------------------------
 
Näistä haastavista lähtökohdista laadin neljä vapaavalintaista järjestelmää ja singlen. Panosta menee yhteensä 40 euroa.
 
 
Sunnuntai 26.1.2014 - PITKÄVEDOT

VapaavalintainenJ.(4) - 1
 
VapaavalintainenJ.(2) - 2
 
VapaavalintainenJ.(2) - 3
 
VapaavalintainenJ.(2) - 4
 
Single
 

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti