Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 19. kesäkuuta 2012

UEFA Euro 2012 - Poland and Ukraine - Betting 19.6.2012

JALKAPALLON EM-KISAT 2012

Ottelut Ma 18.6.2012: Espanja-Kroatia 1-0 (0-0), Italia-Irlanti 2-0 (1-0)

Kroatia horjutti, turhautti ja pelotteli eilen Espanjaa, mutta tämä kompuroi jatkoon C-lohkosta. Espanja piti palloa ja haki tilanteita koko ottelun ajan. Kroatian hyvin organisoitu puolustus tukki ja esti espanjalaisten maalintekoaikeet. Kroatilla oli parikin hyvää paikkaa ratkaista ottelu, mutta "pyhä" Iker Casillas esti maalinteon huipputorjunnoillaan. Espanjalle alkoi tulla paikkoja läpimenoon kroaattien puolustuksen läpi ottelun loppupuolella. Maaliton tasapeli ei olisi riittänyt Kroatialle jatkoon, joten heidän oli pakko panostaa hyökkäykseen. Lopussa Espanja väläytti taitotaan - Fabergasin loistavan pystysyötön jälkeen Iniesta siirsi keskelle, ja Navas sai tällätä pelivälinen tyhjään maaliin. Espanja voitti lohkonsa ja Kroatian kisat ovat ohi.

Italia änkesi Espanjan jäljessä puolivälieriin. Cassano puski 35. minuutilla Italian johtoon. Vapauttavaa toista maalia ei kuulunut ja väkivahva Irlanti painoi peliä kohti vastustajan  päätyä. Lisäajalla Balotelli taituroi kulmapotkusta saksaten kisojen kauneimman maalin ja varmisti Italialle C-lohkon kakkossijan.

LOHKO D
Lopputilanne


VEDONLYÖNTI

Eilisten EM-otteluiden jäljiltä kaikki laput jäivät eloon. Tämän kunniaksi laitan joitakin lisäkokeiluja päivän EM-kohteisiin. Tänään pelataan D-lohkon ja samalla alkulohkojen viimeiset ottelut: Englanti-Ukraina ja Ruotsi-Ranska.

Näistä otteluista byggaan kasaan seitsemän tuplaa  ja kaksi tulosvetoa. Panoksia lataan yhteensä 38 euron edestä.

Kohteet ja merkit:

98: Englanti-Ukraina(+1) 1/X <3,30>/<3,75>
Englanti saa kentälle tähtihyökkääjänsä Wayne Rooneyn. Ukraina on pelannut sangen epätasaisesti, mutta syttyy taisteluun kotiyleisönsä edessä. Englannin uusi puolustusilme ja vastahyökkäykset saattavat olla liikaa Ukrainan tasoiselle joukkueelle. Kokeilen tässä tasoitusvetoina voittoja englantilaiselle tasan yhden tai useamman maalin erolla. Tulosvedossa kokeilen kuitenkin myös yllätystä - laitan 1-0 ja 2-1 voitot Ukrainalle pienellä panoksella.

103: Ruotsi-Ranska 1/X <5,00>/<3,80> ja 105: Ruotsi(+1)-Ranska 2 <2,55>
Ruotsi on paljon parempi joukkue kuin mitä sarjataulukko ja tulokset osoittavat. Ranska on ottelun ennakkosuosikki, mutta ei kuitenkaan ole niin mahtava joukkue Ruotsiin verrattuna kuin kertoimet antavat ymmärtää. Kokeilen Ruotsin voittoa ja tasapeliä. Realiteetit kuitenkin muistan, ja laitan vielä lapuille Ranskan voiton kahden maalin erolla.

Tiistai 19.6.2012 - PITKÄVEDOT ja TULOSVEDOT

PITKÄVEDOT

Tuplat 1-4

Tuplat 5-6

Tuplat 7

TULOSVEDOT

Tulosveto 1: Tulosveto nro-7: Englanti-Ukraina 0-1 ; Panos 3€

Tulosveto 1: Tulosveto nro-7: Englanti-Ukraina 1-2 ; Panos 3€





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti