Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 28. kesäkuuta 2012

Torstai 28.6.2012 Yleisurheilun EM-Kisat 2012, Helsinki - Veikkausliiga




YLEISURHEILUN EM-KILPAILUT 2012
27.6. - 1.7.2012

Eilen alkoivat nämä vähän "tynkämäiset" yleisurheiluskabat. Osa huipuista säästelee itseään heinäkuussa alkaviin olympiakisoihin.

Suomalaisten mitalitoiveet ovat keihäsmiesten ja hyvässä vireessä olevien pituusmiesten yllä. Yhtenä yllätysnimenä itse pitäisin Niclas Sandellsia 1500 metrin juoksussa. Kirikykyinen Niclas voi hyvissä oloissa yllättää. Hänen vahvuutensa on mainio loppukiri.

Eilen käytiin keihään karsinta, josta Pitkämäki ja Mannio selvisivät odotetusti finaaliin. Kolmantena karsintaan osallistunut Wirkkala joutui jättämään leikin kesken loukkaantumisen takia.

Pituuskarsinta hypätään perjantaina 29.6. Siinä Suomella on iskukykyinen kolmikko: Evilä, Kivinen, Ollikainen. Varsinkin Roni Ollikaiselta odotan vahvaa panosta.

Yksi pettymyksistä....taas kerran..oli korkeushypyssä Osku Torro. Kyseinen hyppääjä on osallistunut ainakin miljoonaan arvokisaan, eikä kertaakaan ole selviytynyt loppukilpailuun suurista odotuksista huolimatta. Täytyy nostaa ihan olematonta hattua...siis siksi, mitenkä hänellä  riittää motivaatiota käydä tupeloimassa kansainvälisissä arvokisoissa?!

Seiväshypyssä Minna Nikkanen epäonnistui karsinnoissa, mutta miehiltä voi odottaa yllätystä. Bergius ja Salomäki voivat onnistuessaan yltää ainakin pistesijoille.

Ai niin...meinas unohtua! Jonathan Åstrandilla on oma sanansa sanottavana 200 metrin kisassa. Finaalipaikka on todella mahdollinen. Mitaliin tarvittaisiin huippuonnistuminen ja Suomen ennätys!

Ensimmäinen mitali tulee tänään (tai kaksi?). Siitä annan Pandan kunniasanan! Keihäsmiehet aloittavat urakkansa 18:45. Luotan Mannioon!!

VEDONLYÖNTI

Eilen tuli turhaan varmisteltua 0-0 tulosta Jalkapallon EM-semifinaalissa Portugali-Espanja. Olin valinnut tuon tuloksen ekana, mutta levitin turhaan peliä - joten voiton hyöty hävisi. Tulosvetovoiton lisäksi Pitkävedon kaksi tuplaa jäi eloon. Tulosveto toi pelikassaan 81,90 euroa.

Tänään kokeillaan vedonlyönnissä vaihteeksi myös "potkupalloa". Valitsen päivän Veikkauliigan tarjonnasta kolme kohdetta.

Pelikohteet ja Merkit:


IDEAT:
JJK-FC Honka
Jyväskyläläisten peli on ollut aivan sekaisin tauon jälkeen. Joukkue on paljon parempi kuin viimeaikojen suoritukset antavat ymmärtää. Uskon, että nousu alkaa juuri tänään! JJK hoitaa homman kotiin.

MyPA-Inter
MyPan sensaatioalku alkaa hiipua....ja hiipuminen jatkuu tänään. Inter on vieraissakin suosikki ja ottaa voiton.

FC Lahti-VPS
VPS on pelannut mielestäni yläkanttiin. Nyt haetaan tilastotappiota vaasalaisille. Lahden kerroin kelpaa minulle - joten lapuille kotivoitto.

Torstai 28.6.2012 - PITKÄVEDOT - Veikkausliiga

* Valituista kolmesta kohteesta muodostetaan:

Tuplajärjestelmä(3): Kertoimet 4,16 - 5,45 - 6,63 ; Panos 10€/Rivi = 30€

Trio: Kerroin 12,28; Panos 10€






2 kommenttia:

  1. LOL (Lots of laugh)
    noille EM-skaboille.

    Finskeille ei medalleja
    heru, tipu, eikä lorise!

    VastaaPoista
  2. Kyllä Panda tietää! Kiinalaiset tai pandat voittaisivat...mutta kummatkaan eivät voi osallistua - joten suomalaiset saakoot mitalinsa keihäässä ja pituudessa...UGH ...Panda has left the building...
    Hyvä Mannio ja (LyhytTasamaa...siis PitkäMäki)!

    VastaaPoista