Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

UEFA Euro 2012 - Poland and Ukraine - Betting 17.6.2012

JALKAPALLON EM-KISAT 2012

Ottelut La 16.6.2012: Puola-Tshekki 0-1 (0-0), Kreikka-Venäjä 1-0 (1-0)

Eilen tuli taas kaksi asiaa todistetuksi. Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa ja jalkapallo on mahtava laji! Ennustukseni A-lohkon jatkoon menijöistä kääntyi täysin päälaelleen.

Puola aloitti ottelunsa hienosti ja oli tehdä ensimmäisen 20 minuutin aikana avausmaalin. Peli tasaantui kuitenkin ottelun edetessä ja toisella puoliajalla tahtipuikko oli siirtynyt tshekeille. Jiracek vei Tshekin johtoon ottelun 72 minuutilla. Puolan tasoituksen/voiton hakeminen oli kuitenkin aika vaisua, ja Tshekki meni 1-0 voiton myötä jatkoon.

Kreikka järjesti ehkäpä näitten kisojen suurimman paukun. A-lohkon ehdoton ennakkosuosikki joutui taipumaan helleeneille 1-0 ja putosi jatkosta. Venäjä hallitsi ja pyöritti peliä. Pahin mahdollinen kuitenkin tapahtui ensimmäisen puoliajan viime hetkillä kun Kreikka meni 1-0 johtoon. Kreikka osaa puolustaa johtoaan ja on aina pelannut hyvin Venäjää vastaan. Ja niin pelasi nytkin! Kreikan voitto antoi "persaukisille" kreikkalaisille vähän iloa viime aikojen vaikeuksien keskelle.



VEDONLYÖNTI

Eilen jatkoin vedonlyönnin voitollista linjaa. Lauantain ensimmäisestä pelikokonaisuudesta osui kaksi ottelua: FC Honka-FC Inter 2-1 ja TPS-Jaro 2-3. Tuo osunut tupla toi pelikassaan 115,50 euroa.

Ohi meni kolme kohdetta: JJK-HJK 0-3, Puola-Tshekki 0-1 ja Kreikka-Venäjä 1-0. Myös illan toisen kokoanisuuden neljä tulosvetoa menivät mönkään. Kokonaisuudessa voitolle jäätiin kuitenkin jonkin verran, +45,50€.

Tänään pelaan ainakin yhden pitkävetokokonaisuuden. Ensimmäiseen pompsiin valitsen ottelun Veikkausliigasta: KuPS- FC Lahti ja toisen illan EM-taistoista: Portugali-Hollanti.

KuPS- FC Lahti: Tässä kohteessa luotan kuopiolaisten nousun jatkumiseen. Loppukertoimien maksimoiseksi pelaan kohteen tasoitusvetoina. Kuopiolaisten on vähin erin ruvettava hinautumaan kohti keskikastia - nyt on toisen peräkkäisen voiton aika. Kokeilen  KuPS:n voittoa tasan yhden maalin tai useamman maalin erolla.

Portugali-Hollanti: Ottelussa tasapeli riittää  Portugalille puolivälieräpaikkaan - oletuksella ettei Tanska voita Saksaa. Myös Hollannilla on vielä mahdollisuus jatkoon. Tulppaanimaan on voitettava Portugali ja Saksan on lyötävä Tanska. Lisäksi Hollannin olisi voitettava vähintään kahdella maalilla tai tehtävä vähintään kolme maalia. Hollanti on ollut kisoissa vaisu, mutta edelleen vaarallinen. Pelaan kohteessa kummankin joukkueen voittoa yhden maalin erolla ja tasapeliä.

Näillä eväille teen kuusi tuplaa. Panoksia lappuihin menee 40 euron edestä.

Sunnuntai 17.6.2012 - PITKÄVEDOT

Tuplat  1-2

Tuplat 3-4

Tupla 5

Tupla 6









3 kommenttia:

  1. Setä - Iljushin
    Kaikella ystävyydellä:

    - Olet "ristiriitainen" tyyppi ruksuines

    PS. Savon näreet kestää sun pääntakomiset lol

    VastaaPoista
  2. Selventäisitkö....???
    Eihän tämän vuoden kokonaisuus ole edes tappiollinen????
    Siten en ymmärrä tuota pääntakomista...!
    Tarkoititko ruksuines...tasapeliä....??
    Tänäänhän en pelannut kun yhtenä merkkinä tasapeliä..
    Nuo muut ruksit ovat voittoja tasoitusvetoihin!

    VastaaPoista
  3. All right... Anteeksi maalaisuuteni.
    Oon vaan rookie noissa vedonlyönneis.
    Vilkaisin lappujas ja näin X X X X X X X

    Tappiollisuus/ voitollisuus sinänsä ei ole
    VAIN egeillä mitattavissa,,,?
    Mut prioriteettinsä kullakin.
    Antakaamme kaikkien kukkien kukkia, yeah

    ps. Nokkosetkin (joihin samaistun) kukkivat B-)

    VastaaPoista