Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

UEFA Euro 2012 - Poland and Ukraine, Quarter-finals

JALKAPALLON EM-KISAT 2012

Puolivälierä 3  
La 23.6.2012
Espanja-Ranska 2-0 (1-0)
Alonso (19min) 1-0 (90+1min) 2-0 rp 

Kisojen alussa mustaksi hevoseksi nostamani Ranska ei miltään uljaalta ratsulta vaikuttanut - pikemminkin vanhalta, väsyneeltä työhevoselta. Ranska ei juurikaan saanut peliään kulkemaan. Lopulta ranskalaisilla oli vain yksi laukaus kohti maalia. Jotenkin ottelusta jäi se kuva, ettei Espanjan täytynyt vielä laittaa viimeistä vaihdetta silmään. Seuraavassa pelissä varmaan espanjalaistenkin tarvitsee lisätä vauhtia, sillä vastus kovenee. Välierässä vastaan asettu kovassa kunnossa oleva Portugali. Ottelu on uusinta vuoden 2010 Maailmanmestaruuskisojen neljännesvälierästä. Silloin Espanja voitti ottelun 1-0.

Puolivälierä 4 
Su 24.6.2012 , klo 21:45 - Kiova
Englanti-Italia

Englannilta ei kukaan ole juuri odottanut mitään. Puolivälierissä englantilaiset kuitenkin ovat. Hodgsonin sisään ajama puolustusvoittoinen taktiikka on toiminut. Se voi toimia vieläkin. Italia ei ole aivan niin vahva kuin parhaimpina vuosinaan. Vaarallinen Italia kuitenkin on - kuten aina. Tässä on luvassa pienten marginaalien ottelu. Jos Englanti tekee avausmaalin, se on vahvoilla. Tässä koitoksessa ovat ainekset jatkoaikaan ja rankkareihin. Toisaalta Italia on mielestäni vahvempi ja omaa välineet ottelun ratkaisemiseen varsinaisella peliajalla.. Italia voittaa  - viimeistään rankkareilla.



VEDONLYÖNTI

Lauantaisen Espanjan voiton jälkeen hengissä on viellä kolme tuplaa jotka päätyvät tämän iltaiseen välieräotteluun, Englanti-Italia. Kuitenkin lisään vielä vetoihini viisi tulosvetoariviä kyseiseen otteluun.

Panoksia riveihini runnon 30 euron edestä.

Tulosveto nro:4
Englanti-Italia
Italia on mielestäni joukkueista taitavampi, ja täten painotankin Italian voittoja. Mukaan laitetaan myös yksi tulos englantilaisten voitolle.

Sunnuntai 24.6.2012 - TULOSVEDOT

Tulosvedot - Tulosveto nro:4

Tulosveto 1: Englanti-Italia 0-1 ; Panos 5€

Tulosveto 2: Englanti-Italia 1-2 ; Panos 5€
 
Tulosveto 3: Englanti-Italia 0-2 ; Panos 10€

Tulosveto 4: Englanti-Italia 1-1 ; Panos 5€

Tulosveto 5: Englanti-Italia 2-0 ; Panos 5€


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti