Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 18. kesäkuuta 2012

UEFA Euro 2012 - Poland and Ukraine - Betting 18.6.2012

JALKAPALLON EM-KISAT 2012

Ottelut Su 17.6.2012: Portugali-Hollanti 2-1 (1-1), Tanska-Saksa 1-2 (1-1)

Eilen saatiin jo toinenkin lohko päätökseen ja kaksi ensimmäistä puolivälieräparia selville.

Hollanti aloitti ottelunsa lupauksia antavasti Portugalia vastaan. Ensimmäiset kymmenen minuuttia lusitaanit  olivat helisemässä ja 11 minuutin kohdalla Van der Vaart vei Hollannin 1-0 johtoon. Portugali pääsi kuitenkin tämän jälkeen peliin mukaan ja alkoi suorittaa vaarallisia nousuja "Oranjen" maalille. 28 minuutin kohdalla Ronaldo tasoitti ottelun ja sai vihdoin viimein maalitilinsä auki. Toiselle puoliajalle mentiin tasatilanteessa Hollantilaiset olivat tiukassa paikassa, sillä he tarvitsivat kahden maalin voiton jatkoon päästäkseen. Toisin kuitenkin kävi - Ronaldo maalasi toistamiseen, Portugali voitti 2-1 ja Hollanti jäi lohkon viimeiseksi nollalla pisteellä. Portugalilla oli maalipaikkoja useampaankin, mutta paitsio ja hollantilaisten maalivahti pelastivat alankomaalaiset pahemmalta nöyryytykseltä. Aivan ottelun lopulla Van der Vaart oli vähällä pelastaa edes vähän hollantilaisten maineesta - mutta laukaus osui tolppaan. Portugali meni jatkoon ja saa vastaansa puolivälierässä Tshekin.

Tanska pelasi hienot kisat, vaikkei jatkoon päässytkään. Sen kohtaloksi koitui joutua kisojen kovimpaan lohkoon - lohkoon, jossa suurella todenäköisyydellä pelasi kaksi välieräjoukkuetta! Saksa aloitti maalinteon Podolskin johdolla 19 minuutilla. Kauan ei germaanit saaneet johdostaan nauttia. Krohn-Dehli teki neljä minuuttia myöhemmin turnauksen toisen maalinsa ja tasoitti ottelun. Tanska piti Saksan kannattajia jännityksessä aina 80 minuutille asti. Bender teki Saksan voittomaalin ja vei saksalaiset lohkovoittoon puhtaalla pelillä. Puolivälierässään Saksa saa vastaansa Kreikan.

LOHKO B
Lopputilanne

VEDONLYÖNTI

Eiliset alkuillan vetoyritelmät kariutuivat Kuopion Palloseuran kotitappioon FC Lahdelle (1-2). Illaksi tein vielä kaksi vetoa (en kerinnyt/jaksanut laittaa ennakkoon blogiini!). Tulosvedon:Tanska-Saksa 0-2 (20 eurolla) ja Pitkävedon: Portugali-Hollanti X, Tanska(+1)-Saksa X (10 eurolla). Näistäkään kumpikaan veto ei pitänyt. Eilen siis napsahti kahden päivän lunastusputki poikki.

Tänään jatketaan säästöpossun lihottamista/laihduttamista. Kohteina on kaikki neljä tämän päivän ja huomisen EM-ottelua. Pelimuotoina ovat pitkäveto ja moniveto.

Pitkävetoon laadin tuplajärjestelmän(3) ja trion - näihin kuluu 25 euroa. Supermoniveto-järjestelmä kattaa 864 riviä ja maksaa 43,20 euroa.

Kohteet ja Merkit:

Italia-Irlanti
Moniveto: 1,2,3-0,1
Pelaan kohdetta vain monivedossa. Italia on selvä suosikki ja pakkovoiton edessä. Irlanti pelaa ilman paineita ja voi hyvinkin kiusata parempaansa. Parhaimpia tuloksia olisi Italian niukat voitot. Varmistellaan kuitenkin saapasmaata aina kolmeen maalin asti.


75: Kroatia(+1) -Espanja X <3,75>
Moniveto: 0,1,2-1,2
Ottelu jossa kumpikin menisi jatkoon 2-2 tasapelillä. Luotetaan parempaan Espanjaan ja siihen, että se voittaa ottelun yhden maalin erolla. Pitkävedossa vedän siis kyseistä mahdollisuutta. Kroatia ei ole kuitenkaan täysin aseeton. Monivedossa laitan myös kroaateille maaleja kahteen asti:

97: Englanti-Ukraina X <3,40>
Moniveto: 0,1,2-0,1
Ukraina taistelee jatkoon menosta kotiyleisönsä edessä ja on arvaamaton. Toisaalta isäntämaan joukkueen puolustus on välillä luvattoman heikko. Englanti saa takaisin Hyökkäykseensä Rooneyn ja tämä nostaa englantilaisten taistelumoraalia. Haetaan pitkävedossa lievästi yllätyksellisesti ristiä normaalikohteessa. Monivedossa painotan niukasti Englantia.

105: Ruotsi (+1) -Ranska X <3,65>
Moniveto: 0,1-1,2
Ruotsalaiset voivat pelata päätösottelussaan paineitta. Näyttöhaluja varmaankin kuitenkin vielä on jäljellä. Ranskan joukkue on hyökkäysvoimaltaan sen verran hyvä, ettei se jää maaleitta. Pitkävetoon ruksaan Ranskan niukkaa voittoa yhden maalin erolla. Monivedossa luotetaan ettei Ruotsi laske kahta maalia enempää.
Maanantai 18.6.2012 - PITKÄVEDOT ja MONIVETO

Pitkävedot

Tuplajärjestelmä 1 (3): 75: Kroatia(+1) -Espanja X <3,75>, 97: Englanti-Ukraina X <3,40>,Panos 5€/Rivi =15€
105: Ruotsi (+1) -Ranska X <3,65>; Kertoimet 12,41 - 12,75 - 13,68;

Trio: 75: Kroatia(+1) -Espanja X <3,75>, 97: Englanti-Ukraina X <3,40>, 105: Ruotsi (+1) -Ranska X <3,65>; Kerroin 46,53; Panos 10€

Supermoniveto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti