Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 22. kesäkuuta 2012

UEFA Euro 2012 - Poland and Ukraine, Quarter-finals

JALKAPALLON EM-KISAT 2012

Puolivälierä 1  
To 21.6.2012 Tshekki-Portugali 0-1 (0-0)
Ronaldo (79min) 0-1
Tshekki aloitti eilisen ottelun erinomaisesti ennakkosuosikki Portugalia vastaan. Mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä vahvemmin ote kuitenkin siirttyi lusitaaneille. Portugali pyöritti,hyökkäsi ja loi paikkoja. Ronaldo sai tuhrattua useita maalipaikkoja ja ampui muun muuassa kahdesti tolppaan. Kun viimeiset kymmenen minuuttia lähestyi, näytti vahvasti siltä että ottelun ratkaisua ei nähdä varsinaisella peliajalla. Tshekin maalipaikat olivat olleet käytännässä nollassa ja joukkue keskittyi vain puolustamaan. Sitten ottelun ratkaisijaksi nousi odotettu hahmo. Cristiano Ronaldo puski pallon sisään Joao Moutinhon keskityksestä 79. minuutilla.
Portugalin taito oli liikaa hyvin taistelleille tshekeille. Portugalin paketti näyttäisi olevan hyvin kasassa. Joukkueella on mahdollisuudet menneä päätyyn asti. Tämä edellyttää kuitenkin viimeistelytaidon parannusta. Tshekkejä vastaan paikkoja oli paljon - seuraavassa ottelussa niitä ei tule olemaan ruhtinalllisesti, joten tuhlailun on loputtava. Portugali saa välierässä vastaan ottelun Espanja-Ranska voittajan.


Puolivälierä 2  
Pe 22.6.2012 , klo 21:45 - Gdansk
Saksa-Kreikka

Kreikka on lujaa taisteleva ja sisukas joukkue. Parhaimmillaan se on avausmaalin saatuaan. Kreikka osaa puolustaa johtoaan! Saksa on taidokas joukkue, täynnä varmaa viimeistelytaitoa. Saksan puolustus saadaan kuitenkin horjutettua oikeilla "lääkkeillä". Kreikan apteekki on kuitenkin kiinni - Saksa voittaa!



VEDONLYÖNTI
Eilinen Portugalin tasan yhden maalin voitto jätti koko pitkävetokokonaisuuden elämään. Varmistavat tulosvedot menivät ohi.
Tämäniltainen puolivälierä kuuluu tuohon kasassa olevaan pitkiskokonaisuuteen. Laitan kuitenkin tänään jännityksen ja kannatuksen, sekä tappion minimoinnin vuoksi vetämään tulosvedossa tuloksia, jotka eivät kuuluu "elossa" oleviin vetoihin.
Tähän urakkaan osallistun pelkästään tulosvedoilla. Erilaisia tuloksia laitan kuusi kappaletta. Panoksia näihin kuluu 35 euron edestä.

Perjantai 22.6.2012 - TULOSVEDOT

Perjantai - Tulosveto nro:1
 
Tulosveto1: Saksa-Kreikka 0-0; Panos 3€
 
Tulosveto2: Saksa-Kreikka 1-1; Panos 3€
 
Tulosveto3: Saksa-Kreikka 0-1; Panos 3€
 
  Tulosveto1: Saksa-Kreikka 2-0; Panos 18€
 
Tulosveto5: Saksa-Kreikka 3-1; Panos 3€
 
Tulosveto6: Saksa-Kreikka 3-0; Panos 5€
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti