Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 28. kesäkuuta 2012

UEFA Euro 2012 - Poland and Ukraine, Semifinals

JALKAPALLON EM-KISAT 2012

Välierä 1 
Ke 27.6.2012

Portugali-Espanja rp 2-4 , 0-0




Espanja pelasi jälleen itsensä finaalin. Nyt jo kolmannen kerran peräkkäin. Vastaavaan on pystynyt vain Länsi-Saksa 70-luvulla. Saksalaiset selviytyivät MM-finaaliin 1974 ja EM-finaaleihin 1972 ja 1976. Mestaruudet näistä tulivat -72 ja -74.

Portugali pelasi hyvin ja ensimmäistä kertaa espanjalaiset olivat välissä todella vaikeuksissa. Lusitaanit iskivät kiinni monesti espanjalaisiin jo näiden puolustusalueella ja estivät Espanjan syöttöpelin välillä todella hyvin. Pallohallintakin oli tavallista tasaisempaa Espanjan otteluita ajatellen, 57-43 Espanjalle. Totuuden nimessä on kuitenkin sanottava, että espanjalaisilla oli enemmän vaarallisia maalintekopaikkoja. Välillä espanjalaiset saivat vanhan kunnon myllyn pyörimään entiseen malliin, mutta portugalilaiset taistelivat uhrautuvasti.

Espanja osoittautui  haavoittuvaksi, mutta on edelleen ennakkosuosikki numero UNO mestariksi.


Välierä 2 
To 28.6.2012 , klo 21:45 - Varsova
Saksa-Italia

Saksa on voittanut jo peräti 15 kilpailullista ottelua putkeen, ja se pääsee välieräotteluun paremmin levänneenä. Se pelasi oman välieräottelunsa jo perjantaina ja pääsi varsin helpolla Kreikkaa vastaan. Italian välieräpaikka ratkesi vasta rangaistuspotkuilla sunnuntaina. Italiakaan ei ole hävinnyt kilpailullista ottelua sitten viime MM-kisojen, joten helpolla ei Saksa missään nimessä pääse. Saksa on tehokas maalipaikoissaan, mutta sen puolustus on välillä varsin haavoittuvainen.

Arvio: Saksan voittoprosentti on noin 48 ja arvio tasapelille on siinä 30 prosentin hujakoilla. Tässä annetaan arvaus silmät ja korvat kiinni - kumpikin maalaa kerran varsinaisella, eikä jatkoaika tuo ratkaisua. Saksa menee finaaliin rankkareilla!


VEDONLYÖNTI

Laitan vielä kaksi tupla lisää illan futiksen EM-skabojen välieräotteluun. Jalaksi kumpaankin tuplaan laitan Veikkausliigan ottelun FC Lahti-VPS - tässä haen lahtelaisten voittoa. Panoksia laitan maltillisesti yhteensä 10 euroa.

Tuplissa haen muista vedoistani poikkeavia tuloksia illan Saksa-Italia otteluun. Haen saksalaisten voittoa yli yhden maalin erolla, ja Italian voittoa.

Torstai 28.6.2012 - PITKÄVEDOT - EM-jalkapallo ja Veikkausliiga

Tupla 1

Tupla 2

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti