Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 16. kesäkuuta 2012

UEFA Euro 2012 - Poland and Ukraine - Betting 16.6.2012

JALKAPALLON EM-KISAT 2012

Ottelut Pe 15.6.2012: Ukraina-Ranska 0-2 (0-0), Ruotsi-Englanti 2-3 (0-1)

Ukraina taisteli ensimmäisen puoliajan puolustaen ja pysyi Ranskan kyydissä. Toisella puoliajalla ranskalaisten kärsivällinen pelin jauhaminen palkittiin. Menez ja Cabaye tekivät maalit kolmen minuutin sisään, jonka jälkeen Ukrainan pyristely oli ohi. Ukraina yritti nostaa hyökkäyksiään, mutta viimeisen kymmenminuuttisen ajan he alkoivat jo fatalistisesti tyytyä kohtaloonsa. Ukrainalla on vielä jatkopaikka omissa käsissään. Viimeisessä ottelussaan kisaisäntä kohtaa Englannin - tästä ottelusta vain voitto kelpaa ukrainalaisille - muilla tuloksilla Blokhinin suojatit tippuvat jatkosa.

Ruotsi ja Englanti järjestivät viihtyisän ja maalirikkaan ottelun, jossa johtoasema vaihtui pelin aikana. Englanti hyökkäsi rohkeammin ja sen linja oli ylempänä kuin Ranskaa vastaan, ja tämä toikin tulosta. Ruotsin tappio ratkaisi sen, ettei länsinaapuriamme nähdä puolivälierissä. Lohkon jatkoon menijät ratkeavat viimeisissä otteluissa.


VEDONLYÖNTI

Eilen sain viikon kestäneen räpellyksen jälkeen nostettua EM-vetosaldon plussalle. Ranskan ja Englannin voittoihin painotettu tupla tasoituskohteilla osui ja toi pelikassaan 410,40 euroa.

Tänään lauantaina tulen pelamaan kahdessa aallossa. Tänään jatkuu nimittäin kotimainen "potkupallo". Ensimmäiseen peliaaltoon otetaan mukaan kolme veikkausliigan ottelua ja molemmat A-lohkon EM-kamppailut. Veiikkausliigan ottelut ehtivät päättyä ennen EM-mittelöitä, joten jatkosuunnitelmat teen näitten otteluiden lopputulosten perusteella.

Viidestä jalkapallokohteesta teen tuplajärjestelmän(3), kaksi tuplaa ja kaksi trioa. Panoksia lapuille ladon yhteensä 40 euroa.

Kohteet ja Merkit:

71: TPS-FFJaro 2 <7,00>
Jarolla on kymmenestä pelatusta pelistä vain yksi voitto. Turku oli ennen taukoa kolmen ottelun tappioputkessa. TPS on kotonaan ottelun selvä ennakkosuosikki. Haen tässä kuitenkin pietarsaarelaisten yllätystä - perusteluna on erittäin hyvä kerroin vierasvoitolle. Lapuille ruksaan siis kakkosen.

74: JJK-HJK 1 <3,30>
JJK aloitti tauon jälkeiset ottelut jo maanantaina. Se otti kotonaan rumasti turpiin kuopiolaisilta (1-5). Otteluun lähtee vihainen ja ärsytetty JJK. HJK on vieraissakin suosikki, vaikka ei olekkaan viime kauden joukkueen tasoinen. Kotietu, kerroin ja JJK:n ärsytetty taistelutahto puoltavat kotivoittoa - ykkönen!

78: FC Honka-FC Inter 1 <3,30>
Hongan peli on menossa eteenpäin. Turkulaisten tasolle espoolaiset eivät kuitenkaan yllä. Inter on ottelun lievä suosikki - siis lievä, täten kerroinasettelu puoltaa ykköstä, jonka aion peleihini laittaa.

91: Tshekki (+1) -Puola X <4,00>
Puolan on voitettava ottelu jatkoon päästäkseen. Puolan peliesitykset ovat olleet nousujohteisia. Tshekille saattaa tasapelikin riittää jatkopaikkaan. Puola on ottelun suosikki ja otaa niukan voiton - ainakin toivon niin, ja haen Puolalle tasan yhden maalin voittoa.

97: Kreikka (+1)-Venäjä X <3,50>
Kreikalla on voitolla mahdollisuus jatkopaikkaan. Venäjälle riittää jo tasapelikin. Kreikka pystyy onnistuessaan sumputtaman Venäjän vastaiskupelin, mutta suurin huoli on siinä kuka tekee Kreikan maalit. Venäjä on joukkueista kuitenkin parempi. Kokeilen tasan yhden maalin voittoa venäläisille.

Lauantai 16.6.2011 - PITKÄVEDOT


TuplaJärjestelmä(3) - Tuplat 1-3

Tupla 4

Tupla 5

 


Trio 1


Trio 2





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti