Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 26. kesäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

       
 VEDONLYÖNTI
 
Eilinen sommitelma kaatui Ranskan tehottomuuteen. Vaikutti muutenkin, ettei ranskalaisilla ollut pelissään täyttä yritystä ja kunnianhimoa. Toivottavasti tuo asenne ei jää päälle, sillä seuraavassa ottelussa se tietää vaikeuksia. Toisaalta valmentaja Deschamps ei peluuttanut täydellistä ykköskokoonpanoa.
 
Tänään kokeilen vielä raskasta ja varsin sekaista pelisommitelmaa. Tämän yritelmän jälkeen palaan sitten "back to the basics" - eli takaisin yksinkertaisempiin täsmäiskuihin. Tämä varmistava pelijärjestelmä on raskas tehdä ja nettovoitot saattavat jäädä pienemmiksi kuin panostus sekä muutenkin voitot jäävät liian pieniksi pitkässä juoksussa. Toisaalta tämä menetelmä palauttaa useasti joko osan tai koko panoksen takaisin.
 
Pelaan tänään pitkävedon lisäksi päivän Supermonivedon.
 
Torstain MM-kohteet pitkä- ja supermonivetoon:
 
Pitkäveto: 944: USA – Saksa X2
Pitkäveto: 948: USA(+1) – Saksa X
Pitkäveto: 949: USA(+2) – Saksa X
Supermoniveto:  1: USA – Saksa 1,2-1,2
Lohko G
Yhdysvalloilla oli erinomainen mahdollisuus varmistaa jatkopaikka edellisessä pelissään Portugalia vastaan, mutta keskittyminen herpaantui lisäajan viime minuutilla ja 2–1-johto vaihtui tasapeliksi. Pelaajien ja valmennuksen kasvoilta paistoi karvas pettymys, mutta itse peliesitys antaa jatkoon paljon itseluottamusta. USA haastoi kentällä suosikki Portugalin tasaväkisesti, ja pystyy samanlaisella esityksellä lyömään kampoja myös Saksan rattaisiin.

Saksa aloitti kisat hurmiollisella 4–0-murskavoitolla Portugalista, mutta Ghanaa vastaan joukkue ei yltänyt omalle tasolleen. Tuloksena oli ansaittu 2–2-tasapeli, minkä myötä Saksa joutuu jännittämään jatkopaikkaansa lohkon päätöskierrokselle.

Molemmat joukkueet etenisivät tasapelillä jatkoon, mutta sopupeliin on vaikea uskoa. Voitontahtoinen Yhdysvallat lähtee varmasti hyökkäämään paikan saadessaan, ja haastaa suursuosikki Saksan taistelussa lohkovoitosta. Mikäli tilanne on kuitenkin ottelun loppupuolella tasan, vähentävät molemmat todennäköisesti riskinottoa, mitä kautta tasapelin todennäköisyys on hieman normaalia ottelua suurempi.

Pitkäveto: 920: Portugali – Ghana 1 2
Supermoniveto: 2: Portugali – Ghana 1,2-1,2
Lohko G
Molemmat joukkueet ovat pakkovoiton edessä taistellakseen jatkopaikasta, mutta mikäli Yhdysvallat ja Saksa tasaavat pisteet samaan aikaan pelattavassa ottelussa, ei voitto auta kumpaakaan 16 parhaan joukkoon.

Portugalin turnaus on ollut synkkä, mutta lisäajan viime minuutin 2–2-tasoitusmaali Yhdysvaltoja vastaan piti ohuet jatkohaaveet elossa. Avauspelissä Saksaa vastaan loukkaantuneiden Hugo Almeidan ja Fabio Coentraon lisäksi Portugali menetti USA-ottelussa hyökkääjä Helder Postigan ja laitapakki Andre Almeidan sairastuvalle. Kun päälle lisätään ykköstähti Cristiano Ronaldon jatkuvat jalkavaivat, on joukkueen iskukyky kaukana optimaalisesta. 

Ghana on sen sijaan jättänyt itsestään hyvän kuvan kahden ensimmäisen ottelun perusteella. Joukkue olisi ansainnut avauspelistään Yhdysvaltoja vastaan vähintään pisteen, mutta se korjasi tilannetta pakottamalla viimeksi lohkon ykkössuosikin Saksan 2–2-tasapeliin. Ghanan materiaali ei ole Portugalin tasoa, mutta sillä on terävien vastaiskujensa myötä hyvät mahdollisuudet taistella täydestä pistepotista.

Pitkäveto: 968: Algeria – Venäjä  2
Supermoniveto: 3: Algeria – Venäjä 0,1-1,2
Lohko H
Algeria tarrasi kiinni jatkopaikkaan edelliskierroksen 4–2-voitolla Etelä-Koreasta. Joukkue oli liikkeellä selvästi aggressiivisemmalla peli-ilmeellä kuin avausottelussa Belgiaa vastaan, ja hurjan avausjakson näytöksen jälkeen taululla komeilivat ansaitut 3–0-lukemat. Toisella jaksolla Algeria keskittyi johtonsa turvaamiseen ja ajanpeluuseen, mutta silti peli oli siltä kokonaisuutena erittäin vakuuttava.

Venäjä taisteli pitkään tasapäisesti lohkon suosikkia Belgiaa vastaan, mutta taipui viime hetken maalilla 0–1-tappioon. Joukkue loi ottelussa muutaman hyvän paikan johtomaaliin, mutta väsyi selvästi loppua kohti, ja fyysisesti kovakuntoisempi Belgia pääsi luomaan pelin vaarallisimmat tilanteet. Näin ollen Venäjän on pakko kaataa Algeria edetäkseen 16 parhaan joukkoon.

Joukkueiden välinen tasoero ei ole avauspelien perusteella kovin suuri, joten Algeria on lähellä jatkopaikkaa. Venäjä lähtee peliin niukkana suosikkina, mutta fyysinen ja nuorekas Algeria tulee tekemään ottelusta sille todella vaikean aggressiivisella prässillään.

Pitkäveto: 922: Etelä-Korea – Belgia 2
Supermoniveto: 4: Etelä-Korea – Belgia 0,1-1,2,3
Lohko H
Etelä-Korea ei ole turnauksessa vakuuttanut, ja se on pakkovoiton edessä taistellakseen jatkopaikasta. Voittokaan ei tosin riitä, mikäli Algeria kaataa samaan aikaan Venäjän. Belgia on sen sijaan varmistanut paikkansa 16 parhaan joukossa, ja tasapelikin riittäisi sinetöimään sen lohkovoiton.

Motivaatioetu on korealaisilla, mutta Belgia lähtee silti otteluun selvänä suosikkina. Joukkueiden välillä on valtava tasoero fysiikan suhteen, ja Belgia tulee olemaan erittäin vahva ilmadueleissa. Etelä-Korea oli edellisessä ottelussaan Algeriaa vastaan etenkin avausjaksolla helisemässä nimenomaan kaksinkamppailuissa, joissa sen pelaajien koko, kimmoisuus ja lihasvoima eivät riitä tällä tasolla.

Belgia saattaa kierrättää kokoonpanoaan, mutta penkiltä löytyy useita laatupelaajia. Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan joukkue ei päässyt juuri käyttämään vastaiskuja, mutta nyt niitä pitäisi aueta Etelä-Korean ollessa pakotettu tekemään aloitteita. Kun Belgia on tehnyt toistaiseksi kolmesta maalistaan kaksi harvoista sille auenneista vastaiskupaikoista, voi pakkovoiton edessä olevalle Etelä-Korealle povata vaikeaa iltapuhdetta.
---------------------------------------------------------------

Laitoin matkaan suurin odotuksin pitkävetoon kvartetin, trion, kolme tuplaa ja kaksi singleä. Monivetoon kyhäsin kolme järjestelmää. Monivedon tärppäämistä toivoen laitoin panosta yhteensä peräti 125,60 euroa.

Torstai 26.6.2014 - PITKÄ- ja MONIVEDOT

Pitkävedot(8)

Kvartetti: 920: Portugali – Ghana 1, 944: USA – Saksa 2, 968: Algeria – Venäjä  2, 922: Etelä-Korea – Belgia 2; Kerroin 5,57; Panos 10€
Trio: 920: Portugali – Ghana 1, 944: USA – Saksa 2, 968: Algeria – Venäjä  2; Kerroin 5,47; Panos 20€
Tupla-1: 920: Portugali – Ghana 1, 944: USA – Saksa X; Kerroin 5,40; Panos 10€
Tupla-2: 920: Portugali – Ghana 2, 944: USA – Saksa X; Kerroin 9,00; Panos 20€
Tupla-3: 920: Portugali – Ghana 2, 944: USA – Saksa 2; Kerroin 5,28; Panos 10€
Single-1: 948: USA(+1) – Saksa X; Kerroin 4,20; Panos 20€
Single-2: 949: USA(+2) – Saksa X; Kerroin 5,00; Panos 10€
 
Supermonivedot (3)

Moniveto-1

Moniveto-2

Moniveto-3
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti