Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 14. kesäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil ja Suomen Kakkonen


 
 VEDONLYÖNTI
 
Eilinen Espanjan 1-5 murskatappio Hollannille kaatoi kaikki alkuillasta kyhätyt pitkä- ja tulosvedot. Jääkiekko tuli kuitenkin pelastamaan pandan ja 5. Stanley Cupin finaali jatkoerineen nosti koko vetopäivän voitolle. Koko päivän bruttosaldo oli 180,50 euroa, ja puhtaana voittona vajaat femma kymppi eli +45,50€.
 
Tänään valitsin lapuille MM-jalkapallon lisäksi yhden ylikertoimisen Suomen Kakkosen jalkapallokohteen. Kaksi MM-taistoista pelataan vasta huomenna sunnuntaina. Käytän taas kommenteissa suoraan Urheilusanomien neroutta hieman soveltaen.

Lauantain pelikohteet, merkit ja kommentit:

270: 2 PK K-U - Kutsu FC 4,00
Kakkonen Itä

PKKU:n alkukausi on ollut odotuksiin nähden massiivinen pettymys. Ja kun kervolaisten vahvuus piti olla hyökkäyspää, niin kummastuttaa, miksi maalisarakkeessa seisoo vain 13 tehtyä maalia kahdeksaan peliin. Ylemmän keskikastin joukkueelle enemmän pitäisi olla tehtynä, mutta ennen kaikkea puolustus olisi pitänyt olla valtavasti tiiviimpää. Ylipäätään PKKU on näyttänyt haluttomalta ja kurittomalta., eikä loukkaantumisten taakse voida piiloutua. Viimeksi tuli takkiin heikolta FC Myllypurolta vieraissa peräti 0-4. Anteeksiantamatonta.

Kultsu sen sijaan on sarjanousijana päässyt yllättämään jo monet. Joukkueen ehdoton vahvuus on sarjan paras maalivahti sekä ilmassa pitelemätön toppari. Ylipäätään ulkomaalaishankinnat ovat onnistuneet erinomaisesti. Mutta rinki on todella kapea, eikä poissaoloja kestetä ilman tason selvää putoamista. Viimeksi Kultsu voitti kotonaan Futuran 3-2.

PKKU on ottelun ennakkosuosikki, mutta kotivoitto ei kuitenkaan toteudu kuin noin kerran kahdesta. Kultsu on paremmassa vireessä, mutta parhaimmat otteet on kyllä joutsenolaisten osalta nähty kotikentällä. PK varmastikin ottaa pallonhallinnan, siinä missä Kultsu puolustaa tiiviisti. Uskoisin maaleja nähtävän molemmissa päissä kenttää, sillä parhaimmillaan PK todellakin osaa verkkoa heiluttaa, mutta myös Kultsun erikoistilanteet ovat todella vaarallisia. Runsasmaalista ja viihdyttävää peliä olisi tilauksessa.

Kerroinasettelu on aivan liian kallellaan isäntien puoleen ja Kultsun voitolle paiskattu 4,00 kerroin kelpaa vetoihin. 

617: X Kolumbia – Kreikka 3,25
617: 2 Kolumbia – Kreikka 5,20
MM-jalkapallo, Lohko C

FIFA-rankingin neljäntenä majaileva Kolumbia on lohkon ykkössuosikki, vaikka tähtihyökkääjä Radamel Falcao jäikin turnauksesta sivuun. Paperilla joukkueen laadukkaimmat yksilöt löytyvät edelleen hyökkäyspäästä, eikä El Tigren poissaolo vaikuta merkittävästi joukkueiden välisiin voimasuhteisiin. Kreikka luottaa edelleen vahvasti samaan runkoon kuin Etelä-Afrikan kisoissa, eikä helleenien pelitapakaan ole muuttunut viimeiseen kymmeneen vuoteen käytännössä lainkaan.

Kreikka tulee otteluun todennäköisesti hyvin puolustavalla taktiikalla. Se teki Euroopasta kisoihin selvinneistä joukkueista Kroatian ohella vähiten maaleja (12), mutta myös sen verkkoon tehtiin ainoastaan neljä osumaa. Valmistavissa harjoitusotteluissa Fernando Santosin luotsaama ryhmä on pelannut maalittoman tasapelin sekä Portugalin että Nigerian kanssa, minkä lisäksi Bolivia kaatui maalein 2–1.

Kolumbia on selvästi laadukkaamman materiaalin turvin C-lohkon avausottelun suosikki, mutta pistejako ei olisi sillekään huono tulos. Maalijuhlaa ottelusta ei ole odotettavissa.

Haen ottelussa Kreikan voittoa ja tasapeliä.

Sunnuntai

619: Englanti – Italia 2,85
MM-jalkapallo, Lohko D
Lyhyestä virsi kaunis - eli ottaen huomioon englantilaisten puolustavan taktiikan ja avausottelun merkityksen myös Italialle sekä historian rasitteet. Tämä ottelu ei voi muuta kun päättyä tasan - risti.

620: 1 Norsunluurannikko – Japani 2,50
MM-jalkapallo, Lohko C
Japani lunasti kisaisäntiä lukuun ottamatta MM-tikettinsä ensimmäisenä maana ja osallistuu jo peräti viidensiin peräkkäisiin kisoihin. Edelliskerralla Japanin tie nousi pystyyn neljännesvälierissä Paraguaylle rangaistuspotkuilla. Tällä kertaa vastaavaan vaiheeseen pääsy olisi yllätys. Norsunluurannikon taival on puolestaan katkennut kahdella edelliskerralla jo lohkovaiheeseen, mutta Elefanttien epäonneksi se on myös joutunut kisojen kovimpiin lohkoihin. Tällä kertaa arpaonni oli kuitenkin suotuisa ja jatkopaikka on täysin realistinen tavoite.

Norsunluurannikon vaikeudet tulevat esille hyvin organisoituja ja kurinalaisia ryhmiä vastaan, sillä afrikkalaisjoukkueiden peli perustuu pitkälti yksilöiden ominaisuuksiin, eikä niinkään koko joukkueen toimintaan. Sabri Lamouchin luotsaaman ryhmän onneksi Japanin heikkoudet ovat kuitenkin ennen kaikkea puolustuspäässä. Jo viime kesän Confederations cupissa sen verkkoon tehtiin kolmessa alkulohko-ottelussa yhdeksän maalia. Lisäksi viimeisimmässä harjoitusottelussa Sambia osui peräti kolmesti (Japani voitti 4–3). Japanin mahdollisuudet ovat puolestaan Norsunluurannikon heikko keskuspuolustus ja maalivahti. Lisäksi ykköstähti Yaya Touren pelaaminen on vielä epävarmaa. Vaikka avauskierroksen otteluissa maalit ovat yleensä kortilla, ei hieman runsasmaalisempikaan lopputulos olisi C-lohkon toisessa ottelussa suuri yllätys.

Uskon Afrikkalaisten voimaan  ja haen Norsunluurannikon suoraa voittoa kohtuu kertoimella.

-----------------------------------------------------

Teen Kakkosen kohteen kautta kvartetin, vapaavalintaisen järjestelmän sekä yhden singlen. Ottaen huomioon "jalan" epävarmuuden heitän lapuille "vain" 30 euroa.

Lauantai 14.6.2014 - PITKÄVEDOT
 
Kvartetti
 
VapaavalintainenJ.(2)
  
Single
  



2 kommenttia:

  1. Kultsusta olisin varoittanut jos olisin ehtinyt. Uusimaa tulee nousemaan , mutta Kultsu ei ole kummonen sakki! Onneksi et enempää laittanut...äsken kun tsiigasin netistä niin oli Kultsu 0-5 tappiolla! Kreikan ja enkkujen tasapeli hyvinkin mahdollinen ja Norsunluurannikkoon uskon itsekkin.. Afrikka gonna rise !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep...tuon Kultsu-idean kopion Urheilusanomilta. Onneksi Tulosveto Kolumbian 3-0 voitolle pelasti päivän!

      Poista