Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

 

 
 VEDONLYÖNTI
 
Lisään vielä tämän illan ja yön kohteiden kautta jännitettäväksi yhden vaikeahkon, mutta onnistuessaan vaikeahkon sommitelman. Tähän viritelmään kuuluu neljää MM-kohdetta.
 
Tältä illalta mukana on jo aiemmin riveihin laitettu ja "elossa" oleva Ranskan ja Hondurasin välinen MM-taisto. Yöltä hyppää mukaan Argentiina-Bosnia Herzegovina. Kyseisessä ottelussa luottoni on täysin Argentiinan puolella. Haen kohteeseen eteläamerikkalaisten voittoa vähintään kahden maalin erolla. Kaksi muuta kohdetta ovat sitten maanantailta ja tiistailta. Näistä kohteista on alla tarkemmat perustelut. Nämä kommentit ovat jälleen Urheilusanomien tuotantoa.
 
Alkuviikon pelikohteet:
 
Maanantai
625: 1 Iran – Nigeria 3,55
MM-jalkapallo, Lohko F
Iran ja Nigeria lähtevät F-lohkoon haastajina ja taistelevat ennakolta Bosnia ja Herzegovinan kanssa toisesta jatkopaikasta suursuosikki Argentiinan takana. Ottelu on molemmille siis erittäin tärkeä jatkon kannalta, ja tappion välttäminen on kaiken lähtökohta. Nigeria on paperilla joukkueista nimekkäämpi ja tasokkaampi, mutta Iran on todennäköisesti joukkueista paremmin valmennettu. Entinen Real Madrid –luotsi ja ManU-apuvalmentaja Carlos Queiroz on organisoinut Iranin puolustuksen tiiviiksi, minkä ansiosta joukkue voitti Aasian karsintalohkonsa ennen Etelä-Koreaa ja päästi kokonaisuutena karsintojen 16 ottelussa vain seitsemän maalia.

Iran antanee pallonhallinnan hallitsevalle Afrikan mestarille Nigerialle, jonka haasteeksi jää tehdä peliä ja luoda paikkoja hallinnan kautta. Nigerian materiaalista ei löydy kuitenkaan pelaajia, joille vastustajien puolustuksen avaaminen läpisyötöillä olisi luontaista, eivätkä afrikkalaisjoukkueet ole yleensä MM-kisoissa vakuuttaneet hyökkäyspelinsä osalta. Nigeriankin hyökkäyspään pelaajat ovat parhaimmillaan suoraviivaisissa vastaiskuissa, joissa he pääsevät tekemään yksilösuorituksia. Iranin puolustusvoittoisen taktiikan pitäisi olla täyttä myrkkyä Nigerian hyökkäykselle, joten ottelusta voi povata vähämaalista.

Queirozin luotsaaman Iranin venyminen pisteille ei olisi jättiyllätys, vaikka joukkue lähteekin peliin haastajana. Iranin voitolle paiskattu 3,55 kerroin kiehtoo vedonlyöjää oikein voimakkaasti.

Tiistai

626: 2 Ghana – USA 3,15
MM-jalkapallo, Lohko G
Ghana ja Yhdysvallat joutuivat Saksan ja Portugalin seuraksi kovaan G-lohkoon, joten ohuet jatkohaaveet edellyttävät avauspelistä pisteitä. Mielenkiintoisen ottelusta tekee se, että joukkueet ovat lähtökohdiltaan ja materiaaliltaan erilaiset, mutta kokonaistasoltaan varsin tasaväkiset.

Ghana perustaa pelinsä vastahyökkäyksiin, joissa sen hyökkäyspään pelaajat ovat omimmillaan. Puolustussuuntaan joukkue ei puolestaan vaikuta kovin hyvin organisoidulta. Esimerkiksi tärkeä puolustava keskikenttämies Michael Essien on tasoltaan kaukana siitä, mitä hän parhaimmillaan esimerkiksi Chelseassa ja Lyonissa oli.

Yhdysvalloilla ei puolestaan ole hyökkäyspäässä samanlaista taitoa ja nopeutta kuin Ghanalla, mutta joukkue vaikuttaa paremmin organisoidulta ja joukkuepelin osalta yhtenäisemmältä. Viimeisessä harjoituspelissään se kaatoi Floridassa hallitsevan Afrikan mestarin Nigerian 2–1.

Luvassa on todennäköisesti todella tasainen peli, jossa käsikirjoituksena on Ghanan taitavampi hyökkäys vastaan Yhdysvaltojen joukkuepeli. Tasapeli ei olisi kummallekaan huono tulos, kun taas tappion myötä jatkohaaveet kutistuisivat liki olemattomiksi. Näin ollen maalijuhlaa ottelusta tuskin muodostuu. USA:n 3,15 voittokerroin kelpaa mukaan vetoihin.

--------------------------------------------------------------
Näistä neljästä kohteesta sommittelin yhden vapaavalintaisen järjestelmän. Panosta tekeleelle laitoin yhteensä 20 euroa.
 

Sunnuntai 15.6.2014 - PITKÄVETO 2

VapaavalintainenJ.( 4)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti