Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 19. kesäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

    
 VEDONLYÖNTI
 
Kesäkuussa on ollut vasta yksi tappiollinen vedonlyöntipäivä. Tuo viime tiistain nettotappiokin oli vain "huimat" -0,70 euroa. Mitään suurvoittoja ei nettovoittopäivätkään ole tuoneet, mutta tänään yritetään sitten parantaa päivävoittomäärää nelinumeroiseksi. Tämän ihmeen voi mahdollistaa pitkästä aikaa pelivalikoimaan mukaan ottamani moniveto.
 
Peleihin lähtee "ensimmäisessä aallossa" monivedon lisäksi matkaan yksi pitkävetorivi. Kommenteissa olen jälleen kerran hyödyntänyt Urheilusanomien asiantuntemusta.
 
 Torstain moni- ja pitkävetokohteet:

MM-Moniveto 3 ja Pitkäveto

Moniveto kohde 1: Kolumbia – Norsunluurannikko 1,2-1,2
Pitkäveto kohde 101: Kolumbia – Norsunluurannikko 1 <2,10>
C-lohko
Kummankin kisataival alkoi voitolla, joten molemmat voivat lähteä C-lohkon kärkiotteluun vailla suuria paineita. Kolumbia onnistui Kreikkaa vastaan tärkeän avausmaalin teossa viiden minuutin kohdalla, mikä mursi Kreikan tiiviiseen puolustamiseen keskittyvän pelitavan jo alkuunsa. Kreikka ei uhannut Kolumbian voittoa kunnolla oikein missään vaiheessa, vaikka osuikin kertaalleen toisella puoliajalla 0–2-tilanteessa avopaikasta ylärimaan. Kolumbian voitto oli täysin ansaittu, mutta lukemat olivat silti hieman imartelevat.

Norsunluurannikko jäi sen sijaan Japania vastaan tappiolle vartin pelin jälkeen, mutta nousi reilun tunnin kohdalla ensin tasoihin ja heti perään johtoon Serge Aurierien alustettua molemmat osumat loistavilla keskityksillä. Elefantit voittivat ottelun laukaukset peräti 21–7, eikä sen voitto ollut millään lailla vääryys.

Kolumbia on joukkueista taktisesti hieman laadukkaampi ja se lähtee otteluun suosikkina. Norsunluurannikko välttää kuitenkin tappion yli kerran kahdesta.

Moniveto kohde 1: Uruguay – Englanti 1,2-1,2
D-lohko
Molemmat hävisivät kisojen avausottelunsa, mutta siinä missä Englannin esitys oli todella pirteä ja energinen, oli Uruguay ennalta arvattava ja pelinrakentelultaan köykäinen. Englanti olisi paremmalla viimeistelyllä voinut napata Italia-ottelusta täydet pisteet ja mikäli se pystyy myös jatkossa vastaavanlaisiin esityksiin, etenee se vielä lohkosta jatkoon. Uruguayn jatkohaaveet ovat sitä vastoin lähes täysin Luis Suarezin toipumisen varassa. Ilman Suarezia La Celeste Olímpica ei pystynyt horjuttamaan millään tavoin edes Costa Rican puolustusta.

Ottelun asetelma on varsin selkeä. Tappion osuessa kohdalle, päättyy toisen joukkueen tie käytännössä varmuudella alkulohkoon, kun taas pistejako siirtäisi ratkaisun päätöskierrokselle. Englanti on avausotteluiden perusteella joukkueista selkeästi vahvempi, ja kun Suarezin pelaaminen on epätodennäköistä, ansaitsee Englanti suosikin aseman. Varmuudella Uruguaylta puuttuu oikean laidan Maxi Pereira, joka katseli punaista korttia Costa Rica -ottelun lisäajalla.

Moniveto kohde 3: Japani – Kreikka 0,1-0,1,2,3
Pitkäveto kohde 149:  Japani – Kreikka 2 <3,40>
C-lohko
Karsintavaiheessa ainoastaan neljä maalia kymmenessä ottelussa päästänyt Kreikka kyykkäsi pahasti avauskierroksella ja taipui Kolumbialle 0–3-lukemin. Heikon maalieron takia se on jo käytännössä pakkovoiton edessä. Kolumbian viiden minuutin kohdalla tekemä avausmaali oli joukkueelle katastrofi, sillä helleenien hyökkäyspeli oli paperilla selkeä heikkous ja sitä se oli myös käytännössä. Fernando Santosin luotsaama miehistö sai luotua vain muutaman todellisen maalintekopaikan, joskaan myöskään Kolumbialla ei ollut laatupaikkoja erityisen montaa ja numerot hieman imartelevat Los Caferetosta.

Japanin kannalta alku Norsunluurannikkoa vastaan oli parempi ja se siirtyi johtoon vartin jälkeen, mutta vetäytyi sen jälkeen liian alas, jolloin fyysisesti vahvempi vastustaja sai luotua painetta 16-alueelle ja nousi lopulta kahden erinomaisen keskityksen ansiosta voittoon.

Vaikka Kreikka on jo käytännössä pakkovoiton edessä, niin se tuskin muuttaa kurinalaiseen puolustamiseen perustuvaa pelitapaa. Japani on teknisesti taitavampi, mutta fyysisyydessä Kreikka vie pidemmän korren. Ethnikin ehdottomat aseet ovat erikoistilanteissa, joissa pienikokoinen Japanin joukkue on haavoittuvainen. Lähtökohdiltaan ottelu on varsin tasainen.
_____________________________________________

Näistä kolmesta ottelusta teen pitkävetoon yhden tuplan ja monivetoon raksailen kaksi järjestelmää.
Yhteensä nämä tekeleet raapaisevat pelikassasta 44,80 euroa.

Torstai 19.6.2014 - PITKÄVETO ja MONIVEDOT
 
Tupla
 
 
Monivetojärjestelmä(64)-1
 
 
Monivetojärjestelmä(12)-2
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti