Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 17. kesäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

 
 VEDONLYÖNTI
 
Yöllä peräkkäisten lunastuspäivien määrä nousi kuuteen kun USA voitti Ghanan viime minuuttien maalilla 2-1. Toisaalta nettolunastus oli lopulta hupaiset 0,70 euroa, sillä vain yksi varmistava lappu osui. Kuitenkin pysyttiin vielä poissa pakkasen puolelta.
 
Tein vielä yöllä ennen USA:n ottelua yhden vapaavalintaisen järjestelmän ja samalla tasailin pelikassaa. Järjestelmälle heitin panosta 26 euron verran.
 
USA:n voiton ja ottelun tasapelin lisäksi hain järjestelmässä kylmän viileästi kolmen ennakkosuosikin suoraa voittoa.
 
Belgia-Algeria: Belgiaa kohtaan on asiantuntijoiden ja allekirjoittaneenkin mielissä suuret odotukset. Nuori joukkue saattaa vielä kuitenkin olla jäässä tässä MM-avauksessaan. Tasoeron pitäisi olla kuitenkin sen verran selvä, että Belgia klaaraa ottelun niukasti.
 
Brasilia-Meksiko: Brasilia sai koneen käyntiin ja apina tippui ainakin Neymarin selästä. Brassit jatkavat siitä  mihin jäivät. Meksiko haraa vastaan, mutta isäntäjoukkue puristaa niukan voiton.
 
Venäjä-Etelä-Korea: Luotan Venäjän organisoituun peliin. Etelä-Korea ei ole harjoituspeleissä hurmannut - sen puolustus on vuotanut välillä kuin seula. Tiukka ottelu, jonka Venäjä vie niukasti.
 

Tiistai 17.6.2014 - PITKÄVETO
 
VapaavalintainenJ.(2)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti