Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 23. kesäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

     
 VEDONLYÖNTI
 
Sokea uskoni Chilen mahtavuuteen kostautui. Samalla unohdin sen, että Hollanti osaa kyllä puolustaa. Tämän "shakkisokeuden" ansiosta en laittanut Chilen monivetosarakkeeseen maalimääräksi nollaa. Otteluhan päättyi 2-0 hollantilaisille. Nyt sitten vaan voin odotella lohdutusvoittoa supermonivedosta, sikäli  mikäli loput kaksi kohdetta pitävät. Monivedon toinen kohde piti täysin kun Espanja voitti Australian 3-0.
 
Illan kahteen viimeiseen kohteeseen laadin vapaavalintaisen järjestelmän lähinnä jännityksen vuoksi. Pelaan Brasilian voittoa vähintään kolmen maalin erolla Kamerunista sekä haen hassusti Kroatian ja Meksikon koitoksessa kummankin voittoa. Aikaisemmin laitetuissa lapuissa on vielä elossa yksi missä on Kroatian ja Meksikon tasapeli, joten jos Brasilia pelaa tosissaan ja voittaa vähintään kolmella maalilla niin en jää tappiolle.
 
Panosta tähän arveluttavaan hökötykseen 30 euroa.
 
Maanantai 23.6.2014 - PITKÄVETO 2
 
VapaavalintainenJ.(4)
 
 

2 kommenttia:

  1. Eipä näy olevan Brasilialle ihan helppo ottelu? Kamerun pelaa välillä hyvin! Toivottavasti brassit tekee ne tarvittavat maalit! :)

    VastaaPoista
  2. Brasilia teki juuri sen mitä tarvitsin...Meksiko voitti myös, joten päivä juuri ja juuri plussalle kun 96 euroo tuli nettitilille!

    VastaaPoista