Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

      
 VEDONLYÖNTI
 
Sunnuntain pitkä- ja tulosvetokohteet:
 
338: 1 Belgia – Venäjä 1,90
Lohko H
Belgia oli avauspelissään Algeriaa vastaan vaikeuksissa, mutta nousi lopulta ansaitusti maalin takaa-ajoasemasta 2–1-voittoon vaihtomiesten Marouane Fellainin ja Dries Mertensin osumilla. Juuri materiaalin laajuus on yksi Belgian suurimmista vahvuuksista, ja Fellainin pääpeliosaamisen myötä joukkue pystyy yksinkertaistamaan peliään tarpeen tullen.

Venäjä jäi kisa-avauksessaan puolestaan 1–1-tasapeliin Etelä-Koreaa vastaan, mutta oli pelitapahtumien valossa hieman parempi osapuoli ja lähempänä voittoa. Maalivahti Igor Akinfeev oli joukkueen kiistaton heikoin lenkki, sillä hän oli jatkuvasti epävarma helpoissakin keskityksissä ja kaukolaukauksissa, joista yksi lipsahti lopulta nolosti sisään reilun tunnin pelin jälkeen. Akinfeevin onneksi Venäjä kuittasi takaiskumaalin nopeasti, eikä Etelä-Korea ehtinyt kunnolla vetäytymään ja suojelemaan johtoaan.

Venäjän kokenut luotsi Fabio Capello harkitsee todennäköisesti maalivahdin vaihtoa tähän otteluun, sillä fyysinen ja taitava Belgia tulee antamaan vielä kovemman paineen kuin avauspelissä vastassa ollut Etelä-Korea. Venäjän taktiikka ottelussa on todennäköisesti erittäin puolustusvoittoinen, ja hyökkäyspeli on vastaiskujen varassa. Mikäli puolustus- ja etenkin maalivahtipeli on kunnossa, pystyy Venäjä tekemään Algerian tapaan ottelusta suosikki Belgialle vaikean.
 
Kokeilen tässä suosikki Belgiaa, mutta myös tasapeli on kohteessa lähellä. Kaikki riippuu tietenkin siitä millaisen alun Belgia saa otteluun!?
 
384: X Etelä-Korea – Algeria 3,15
384: 2 Etelä-Korea – Algeria 3,45
Lohko H

 Etelä-Korea otti avauspelistään pisteen Venäjää vastaan, mistä se saa kiittää vastustajan maalivahtia Igor Akinfeeviä, joka imaisi Lee Keun-Ho’n kaukolaukauksen helposti sisään. Pelillisesti Etelä-Korea oli ottelussa hieman heikompi osapuoli, mutta Algeriaa vastaan mahdollisuudet täyteen pistepottiin ovat paremmat.

Algeria pelasi erittäin puolustusvoittoisesti avauspelissään lohkon suosikkia Belgiaa vastaan ja taipui lopulta johtoasemasta 1–2-tappioon. Joukkueella oli erinomainen mahdollisuus pelata suoraviivaista vastaiskupeliä, mutta ei siihen 1–0-johdossa kyennyt. Lopulta kova paine omassa päässä kostautui kahden takaiskumaalin muodossa. Etelä-Koreaa vastaan Algerialta vaaditaan parempaa pallollista peliä, sillä jatkohaaveet edellyttävät tästä ottelusta pisteitä.

Etelä-Korea on avauspelien perusteella joukkueista pallollisena näppärämpi, mutta joukkueiden välinen tasoero ei ole kovin suuri. Pelistä voi povata tasaista taistelua tärkeistä pisteistä, eikä maalijuhlaa todennäköisesti nähdä.


Algeria voi yllättää. Pistän lapuille ristin ja kakkosen.

535: X Hollanti – Chile 3,35
Lohko B
Molemmat ovat varmistaneet jatkopaikkansa, joten panoksena on lohkovoitto, joka on paremman maalieron turvin tällä hetkellä Hollannin hyppysissä. Chilen on pakko voittaa ottelu noustakseen Oranjen edelle. Lohkovoitto toisi todennäköisesti ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle vastaan Brasilian sijaan joko Kroatian tai Meksikon, joten panos on niin merkittävä, että motivaatio ei ole kummallekaan ongelma.

Hollanti joutuu otteluun ilman pelikieltoa kärsivää ykköskärkeään Robin van Persietä, mikä on joukkueelle kova kolaus. Todennäköinen korvaaja Klaas-Jan Huntelaar ei ole aivan yhtä liikkuva ja monipuolinen viimeistelijä kuin kapteeni van Persie. Lisäksi molemmat pelit avanneen puolustajan Bruno Martins Indin pelaaminen on epävarmaa Australia-ottelussa tulleen aivotärähdyksen takia.

Chilekään ei pääse peliin välttämättä parhaalla kokoonpanollaan, sillä avauksen keskikenttämies Charles Aranguiz loukkasi jalkansa Espanjaa vastaan, eikä välttämättä toivu ajoissa pelikuntoon. Joukkueen avainpelaaja Arturo Vidal on sen sijaan näyttänyt avauspeleissä olevansa polvivamman jäljiltä MM-kisojen edellyttämässä kunnossa.

Joukkueiden välinen tasoero ei ole suuri, joten luvassa on tasainen taistelupeli tärkeästä lohkovoitosta. Molemmat prässäävät parhaimmillaan rohkeasti ylhäältä, mikä avaa tilaa nopeille vastaiskuille. Chile ei tyydy missään nimessä tasatilanteeseen, joten sen on jossain vaiheessa haettava maalia pienellä riskilläkin. Näin ollen ottelun maaliodotusarvo ei vaikuta erityisen pieneltä van Persien poissaolosta huolimatta. 

Mielestäni sen verran tasaväkistä, että lapuilla kokeilen ristiä. Myös kakkonen on kokeiltavissa oleva merkki!

592: X Kroatia – Meksiko 3,35
Lohko A
Kroatia otti avausvoittonsa surkean Kamerunin kustannuksella ja olisi voinut lyödä taululle vielä tylymmät numerot kuin 4–0. Voitto ei kuitenkaan muuttanut joukkueen tilannetta jatkopaikan suhteen, sillä Meksiko on kaadettava päätöspelissä. Tuskin kukaan Kroatiassa laskee mitään sen varaan, että Kamerun ottaisi pisteitä kisaisäntä Brasilialta samaan aikaan pelattavassa lohkon toisessa ottelussa.

Meksiko on näyttänyt kisoissa pirteältä siihen nähden, miten joukkueen karsintapelit sujuivat. Kamerun- ja Brasilia-pelien perusteella on vaikea käsittää, miten Meksiko pystyi häviämään MM-karsinnoissa kotonaan Hondurasille. MM-turnauksessa Meksikon peli on ollut todella hyvin organisoitua, ja Giovani dos Santosin ja Oribe Peraltan tähdittämä hyökkäys on näyttänyt sähäkältä. Merkittävin heikkous on ollut keskitysten puolustaminen, ja se osa-alue saattaakin maksaa joukkueella jatkopaikan.

Kroatia hyökkää vaarallisesti laidoilta, ja kärkimies Mario Mandzukic on pääpelissä turnauksen keskushyökkääjien eliittiä. Perustasoltaan joukkueet vaikuttavat varsin tasaväkisiltä, mutta juuri Kroatian vahvempi pääpeliosaaminen tekee siitä ottelun hienoisen suosikin. Meksikolle riittää jatkopaikkaan tasapelikin, joten se antanee otteen suosiolla Kroatialle ja kyttää teräviä vastaiskuja. Avausmaali voi vaikuttaa kuitenkin pelin kuvaan, ja mikäli Kroatia tekee sen ottelun alkuvaiheilla, saattaa pelistä muodostua erittäin viihdyttävä ja runsasmaalinen taistelu.

Mielestäni sen verran tasaväkistä, että lapuilla kokeilen ristiä. Myös kakkonen on kokeiltavissa oleva merkki!
 
 
Sunnuntai 22.6.2014 - PITKÄVEDOT ja TULOSVEDOT
 
Pitkävedot (5 kpl)

Kvartetti
338: 1 Belgia – Venäjä 1,90 
384: 2 Etelä-Korea – Algeria 3,45
535: X Hollanti – Chile 3,35
592: X Kroatia – Meksiko 3,35
Kerroin 68,23
Panos 5€

Tupla-1 
338: 1 Belgia – Venäjä 1,90
384: X Etelä-Korea – Algeria 3,15
Kerroin 5,98
Panos 10€
 
Tupla-2
338: 1 Belgia – Venäjä 1,90
384: 2 Etelä-Korea – Algeria 3,45
Kerroin 6,08
Panos 20€
 
Tupla-3 
338: 1 Belgia – Venäjä 1,90
535: X Hollanti – Chile 3,35
Kerroin 6,36
Panos 10€
 
Tupla-4 
338: 1 Belgia – Venäjä 1,90
592: X Kroatia – Meksiko 3,35
Kerroin 6,36
Panos 10€

Tulosveto 2 (5 kpl)
Belgia – Venäjä

Rivit 1-5 
1-0; Panos 8€
2-0; Panos 8€
3-0; Panos13€
2-1; Panos 8€
3-1; Panos 8€

Tulosveto 6 (9 kpl)
 


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti