Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 21. kesäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

     
 VEDONLYÖNTI
 
MM-kisavetojeni paraatimarssi Uralille sai eilen pienen takaiskun kun pitkästä aikaa jouduin nielemään tappion katkeraa kalkkia. Koko päivän panostus mennä humahti Molokin kitaan. Kiitos tästä kuuluu Italian 0-1 yllätystappiolle Costa Ricalle sekä Ranskan 5-2 teurastukselle Sveitsistä.
 
Lähden hakemaan uutta nousua pitkävedon sekä monivedon voimalla.
Päivän pelien kommenteissa olen hyödyntänyt Urheilusanomien asiantuntemusta.
 
 Lauantain moni- ja pitkävetokohteet:

Moniveto kohde 1: Argentiina – Iran 2,3,4-0
Pitkäveto kohde 903: Argentiina – Iran (+1) 1 <1,32>
Lohko F
Argentiinan kisa-avaus Bosnia ja Herzegovinaa vastaan oli nihkeä, mutta toi kuitenkin tärkeät kolme pistettä. 2–1-voitossa avauspuoliaika oli Argentiinalta surkea puolustusvoittoisella 5–3–2-ryhmityksellä, mutta toisella jaksolla siirtyminen 4–3–3-muotoon paransi peliä. Valmentaja Alejandro Sabella tuskin tekee enää samanlaista taktista virhettä tässä turnauksessa, vaan jatkaa pelaajamateriaaliin parhaiten sopivalla kolmen kärjen ryhmityksellä.

Iran puolusti avauspelistään Nigeriaa vastaan 0–0-tasapelin kurinalaisen taktiikan ja kovan työmoraalin ansiosta. Hyökkäyspäässä joukkue oli odotetun vaisu, eikä pystynyt luomaan erikoistilanteita ja kaukolaukauksia lukuun ottamatta yhtään kunnon maalipaikkaa. Iranin taktiikka on samanlainen Argentiina-ottelussa, mutta tällä kertaa vastaan tulee liian kova joukkue. Vaikka Iran taistelee suurella sydämellä ja pitää pelaajien väliset etäisyydet lyhyinä, ei sillä ole avauspelin perusteella realistisia mahdollisuuksia taistella pisteistä. Muu tulos kuin Argentiinan selvä voitto olisi jättiyllätys.

Moniveto kohde 2: Saksa – Ghana  2,3,4-0,1
Pitkäveto kohde 926: Saksa – Ghana 1 <1,27>
Lohko G
Saksa avasi kisansa todella vakuuttavasti 4–0-voitolla Portugalista ja vahvisti asemaansa yhtenä mestarikandidaateista. Joukkueen peli oli hyvin tasapainossa, ja hyökkäyspäässä riitti vaarallisuutta, vaikka kentällä ei ollut yhtään varsinaista keskushyökkääjää. Valmentaja Joachim Löw pystyy vielä virittämään kokoonpanoaan, sillä keskikentän luottomies Bastian Schweinsteiger istui avauspelin varotoimenpiteenä loukkaantumisensa jäljiltä vaihtopenkillä. Schweinsteigerin nosto avaukseen mahdollistaisi kippari Philipp Lahmin siirron laitapakin tontille, mikä toisi Saksan hyökkäyspeliin vielä uuden ulottuvuuden. Avauspelissä loukkaantunut toppari Mats Hummels on todennäköisestä tästä ottelusta sivussa, mutta hän on korvattavissa esimerkiksi juuri yllä mainitulla tavalla. 

Ghana hävisi oman avauspelinsä viime hetken kulmapotkumaalilla Yhdysvalloille 1–2, mutta olisi ansainnut pelitapahtumien valossa vähintään pisteen. Ghana jäi jo puolen minuutin pelin jälkeen takaa-ajoasemaan, mutta pystyi luomaan riittävästi paikkoja jopa voittoon. Puolustuspäässä joukkue oli ensimmäisellä jaksolla ajoittain helisemässä USA:n vastaiskujen kanssa, mutta jälkimmäisellä puoliskolla puolustus oli rautaa, eikä Yhdysvallat saanut maalinsa lisäksi yhtään kunnon maalipaikkaa.

Taitavaa ja nopeaa Saksaa vastaan Ghanan puolustukselle voi povata todella vaikeaa iltapuhdetta, mutta toisaalta hyökkäyspäässä Ghana pystyy aiheuttamaan vastaiskuillaan Saksalle ongelmia. Viihdyttävältä ja runsasmaaliselta haiskahtavassa ottelussa suursuosikki Saksan voitto on kaikesta huolimatta lähellä.

Moniveto kohde 3: Nigeria – Bosnia-Hertzegovina  0,1,2-0,1,2
Pitkäveto kohde 955: Nigeria – Bosnia-Hertzegovina X <3,45>
Pitkäveto kohde 955: Nigeria – Bosnia-Hertzegovina 2 <1,80>
Lohko F
Nigeria jäi avauspelissään maalittomaan tasapeliin Irania vastaan selvästä pallonhallinnasta huolimatta. Hallitsevan Afrikan mestarin ongelmat syvällä puolustanutta Irania vastaan eivät olleet suuri yllätys, sillä joukkueen materiaali sopii paremmin vastaiskupeliin.

Bosnia ja Herzegovina pelasi puolestaan hyvän pelin ennakkosuosikki Argentiinaa vastaan, mutta hävisi niukasti 1–2. Valmentaja Safet Susic noudatti taktiikassaan harjoitusotteluiden linjaa ja muutti MM-karsinnoissa käytetyn kahden kärjen systeemin puolustavampaan 4–2–3–1-järjestelmään. Taktiikka toimi etenkin avausjaksolla, jolloin Argentiinalla oli suuria vaikeuksia luoda kunnon maalipaikkoja. Toisella jaksolla Bosnia kuitenkin väsyi ja Argentiinalle aukesi enemmän tilaa. Nigeriaa vastaan Bosnian kannalta oleellisinta on keskittyä vastaiskujen puolustamiseen, sillä pallonhallinnan kautta Nigeria ei pysty murtautumaan paikoille.

Joukkueiden välillä on avauspelien perusteella tasoeroa Bosnia ja Herzegovinan hyväksi, joten suosikista ei ole epäselvyyttä. Nigerialta voi kuitenkin odottaa hieman parempaa esitystä kuin Irania vastaan, sillä joukkueen pelitapa sopii paremmin altavastaajan asemaan. Nigerialta puuttuu avauspelissä loukkaantunut runkotoppari Godfrey Oboabona, mutta hänen poissaoloonsa joukkue ei kaadu, sillä kokenut Joseph Yobon on pätevä korvaaja.
_____________________________________________

Näistä kolmesta ottelusta teen pitkävetoon kaksi tuplaa ja monivetoon raksailen yhden järjestelmän.
Yhteensä nämä tekeleet köyhdyttvät pelikassaa huimahkot 93,90 euroa.
 
Lauantai 21.6.2014 - PITKÄVEDOT ja MONIVETO
 
Trio-1
 
Trio-2
 
Monivetojärjestelmä(162)-1

 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti