Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 31. elokuuta 2011

KORIPALLON EM-KISAT 2011 - LIETTUA

KORIPALLON EM-KORIPALLO LIETTUASSA 31.8. - 18.9.2011

Koripallon EM-turnaus alkaa tänään Liettuassa. Suomi on mukana 16 vuoden tauon jälkeen. Suomi oli viimeksi mukana 1995 Kreikassa järjestetyssä turnauksessa. Niistä kisoista saaliina oli nolla voittoa ja alkusarjan viimeinen sija. Tänä vuonna odotukset ovat jo paljon paremmat. Itse uskon että Suomi pystyy ottamaan vähintään kaksi voittoa alkusarjassa, mutta riittääkö se jatkoon on sitten aivan toinen asia. Suomella on hyvä putki alla sillä karsintapelit mukaan lukien Suomi on voittanut kymmenen viimeistä otteluaan. Kisoissa pelaa 24 joukkuetta ja suurin ennakkosuosikki on hallitseva Euroopan mestari Espanja.

TURNAUKSEN LOHKOT JA JOUKKUEET:

LOHKO A: Puola, Iso-Britannia, Turkki, Portugali, Liettua, Espanja
LOHKO B: Italia, Israel, Ranska , Latvia, Saksa, Serbia
LOHKO C: Bosnia ja Hertsegovina, Makedonia, Kroatia, Suomi, Montenegro, Kreikka
LOHKO D: Bulgaria, Georgia, Venäjä, Ukraina, Belgia, Slovenia

Jokaisesta lohkosta pääsee kolme parasta jatkoon. Suomen lohkossa Kroatia ja Kreikka ovat ylivoimaisia ennakkosuosikkeja jatkoon eli kolmannesta paikasta pitäisi taistella. Jos ottelut menee sopivasti ristiin niin sillon voisi jo kaksi voittoa riittää.

Suomen ottelut: Ke 31.8. Kroatia-Suomi , To 1.9. Suomi-Kreikka , La 3.9. Suomi-Bosnia Hertsegovina , Su 4.9. Makedonia-Suomi , Ma 5.9 Suomi-Montenegro



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti