Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Europa League play-off round, second leg, FC Schalke 04 - HJK


Nyt olisi mahdollista aukaista uutta uraa suomalaiselle jalkapallolle. Mestarien liigassa on kerran oltu HJK:n voimin ja nyt olisi sitten tarjolla eka kerta Eurooppa liigaa. Jatkoo päästäkseen Klubi saa hävitä kahdellakin maalilla, jos saa aikaan yhdenkin vierasmaalin. HJK:lle riittää tietenkin myös voitto ja tasapeli ottelusta. Vieraissa tehtävä on taas vaikea, mutta ei mahdoton.

HJK:n on uskallettava pelata Gelsenkirchenissä omaa peliään. Ottelun luonne muuttuu Saksassa täysin. Painetta tulee Schalkelta vielä enemmän kuin Helsingissä ja tempo on korkeampi, lisäksi siirrytään keinonurmelta luonnonnurmelle. HJK:n tehtävää vaikeuttaa jo kovan saksalaisnipun vahvistuminen Raulilla, Farfanilla ja Fuchsilla.

Pelin luonne voi olla erilainen, mutta asetelma Saksassa on pitkälti samankaltainen kuin Helsingissä. Tarkka puolustuspeli on pääroolissa, mutta myös vastahyökkäyspelin on toimittava. Ihanin tilannehan olisi vierasmaali heti ottelun alkuun, tällöin Scahlken pitäisi tehdä neljä maalia jatkoon pääsemiseksi.

Toivotaan parasta ja jännitetään TV:n ääressä. Ottelu näytetään suorana TV kakkosella klo 21:00 alkaen.
Gelsenkirchenin stadionilla on varmasti tunnelmaa, 60 000 katsojaa varmistaa sen!


VEDONLYÖNTI

Vaikka toivonkin HJK:n jatkoon menoa, niin vedonlyönnissä joudun painottamaan Schalken voittoa. Tänään pelaan yhden tulosvetokokonaisuuden juuri kyseiseen peliin.

Tulosveto 8: FC Schalke 04-HJK
3-0 15€ ; 4-0 4€ ; 2-0,4-1,5-0 3€/tulos ;  5-1 2€

Tälläisiä skitsofrenisia vetoja tulee varsinkin jääkiekossa MM-kisojen aikana, kun joutuu pelaamaan Suomea vastaan vaikka toivoo voittoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti