Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 19. elokuuta 2011

HJK-Schalke ja Veikkausliigaa

HJK:n MAHDOTON TEHTÄVÄ MAHDOLLISEKSI

2-0  (1-0)

18 min   Teemu Pukki 1-0
54 min   Teemu Pukki 2-0
________________________

Olipa kerrankin kiva katsoa suomalaista jalkapallojoukkuetta, HJK:lta TODELLA HIENO ESITYS!
Alun paniikin jälkeen HJK pääsi hyvin peliin mukaan. Jos kaikki olisi mennyt aivan täydellisesti, peli olisi voinut päättyä vaikka 5-0. On tietenkin sanottava,että saksalaisilla oli joitakin paikkoja joissa onni ja Ville Wallenin taito olivat Klubin puolella. Lopulta aivan hirvittävää hätää ei ollut ja HJK pääsi itsekin luomaan muutaman hyvän vastahyökkäyksen.

HJK:lla  on nyt mahdollisuus tehdä historiaa. Viikon päästä Schalken kotikentällä voitto, tasapeli ja kahden maalin tappiokin, siinä tapauksessa että HJK tekee vähintään yhden maalin, riittää jatkoon. (2-0 tappion jälkeen jatkoaika ja mahdolliset rankkarit!).
Se ottelu tulee olemaan vaikea ja huikea. Raul tulee vastustajan kokoonpanoon, kenttä on erilainen ja ympärillä huutaa 61000 Schalken kannattajaa. Klubi on kuitenkin näyttänyt taistelutahtonsa ja kaikki on mahdollista. Siitä vaan heti alussa vastahyökkäyksestä 0-1 vierasjohtoon ja sen jälkeen saksalaisten täytyisi tehdä neljä maalia jatkoon pääsemiseksi!


VEDONLYÖNTI

Vaikka puhuinkin HJK:n yllätyksen puolesta, kotijoukkueelle jäi eilen laittamatta kaksi maalia, joten tulosveto jäi tuloksettomaksi pelikassan kannalta. Tänään laitan yhden tulosvetokokonaisuuden otteluun KuPS-Haka.
Ainoana perusteluna on KuPS:n kova kotikunto ja intuitio. Haka on pelannut hyvin kun vertaa alkukauden ennustuksia sen kunnosta. Uskotaan tänään kuopiolaisiin...BANZAI!

TULOSVETO 2 (26€): KuPS-Haka ; 1-0 10€ , 2-0, 3-0 ja 3-1 3€/rivi , 2-1 5€ , 4-0 ja 4-1 1€/rivi


HJK TAISTELEE EUROOPPALIIGAN LOHKOPAIKASTA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti