Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 30. elokuuta 2011

Tiistai 30.8.2011 - Jalkapallon Kakkonen ja Superpesis Finaali - Vedonlyönti


VEDONLYÖNTI

Eilen ei vedonlyönnin blues-linjaan tullut muutosta. Toki eiliset panokset saatiin takaisin, mutta tappioputki on silti vielä valtava. Tänään luotetaan suoraan uuden Veikkaaja-lehden vihjeisiin (Edi Pejcic).

Tiistain ykköstärpit löytyvät kotimaisista kohteista. Jalkapallon Kakkosessa pelataan putoamista vastaan. Superpesiksessä alkaa finaalisarja.

59:MPS-KäPa 2 <4,50> (53-20-27%)
Todella heikolla hapella matkustavalla MPS:llä on vielä mahdollisuudet nousta putoamisviivan yläpuolelle. Käpan kohtalo käytännössä sinetöity - putoaminen kutsuu. MPS:N olisi aika pakko napata tästä pelistä täydet kolme pistettä. MPS:lla on siis sarjatilanteen tuoma motivaatioetu. Toisaalta tämä tarkoittaa myös. että MPS:lla on kaikki paineet. KäPa puolestan voi pelata vailla suurempia paineita. kotiedulle en laske tässä paikallispelissä suurempaa merkitystä. en kykene millään arvioimaan MPS:aa kerroinasettelussa esitetyksi suosikisksi. Käpa:n voittokerroin 4,50 on kelpo pelikohde.

91:Sotkamo-Vimpeli 2 <2,65> (59-41%) ja 90:Sotkamo-Vimpeli X <2,75> (39-37-24%) Ensimmäinen finaaliottelu. Joukkueiden tasoero ei ole suuri. Arvioin Sotkamon olevan hieman niskanpäällä tässä finaalisarjassa. Kotiedulle en näissä isoissa otteluissa laske aivan normaalin suuruista merkitystä. Sotkamo on suosikki, mutta kerroinasetelman perusteella liian suuri sellainen. kohteen paras pelivalinta on Vimpelille moneylinessa tarjottu kerroin 2,65. Tasapelin sisältävässä kohteessa rikkovat pelikelpoisuuden rajan tasapelikerroin 2,75 ja Vimpelin voittokerroin 4,25. Pelikohteiksi valitsen tuon Vimpelin moneyline-voiton ja tasapelikohteen tasaspelin. Näin kohde menee ohi ainoastaan , jos Sotkamo voittaa ottelun puhtaasti 1-0 ja 2-0.

Näistä valmisvinkeistä pelasin jo aiemmin kaksi alla olevaa tuplaa (panos 5+5=10€).



Huomioitavaa on että Superpesiksen ensimmäinen finaali pelataan vasta lauantaina 3.9.2011. Vaikka tämä viritys menisikin ohi kannatta tuo pesisviritelmä ottaa uuteen tarkasteluun loppuviikon mahdollisiin riveihin. Ensi perjantaina 2.9. on jalkapallon EM-karsintapäivä ja sillon pelattavaa varmasti löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti