Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 20. elokuuta 2011

VALIOLIIGA Lauantai 20.8. - Pitkävedot

VEDONLYÖNTI

Onneksi vain yksi putoaa Veikkausliigasta ja RoPS on niin huono, että pudonnee. KuPS hävisi eilen Hakalle ja on tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä Veikkausliigassa. Kuopiolaisten "nauttimisen" seurauksena myöskään kotipainotteinen tuloveto ei osunut.

Tänään koitetaan taas yllätyksiä Englannin valiioliigasta. Pelikohteinani tänään ovat: Sunderland-Newcastle U, Arsenal-Liverpool,  Aston Villa-Blackburn ja Everton-QPR.

Arsenalin ja Liverpoolin peli on näistä tasaisin ja siihen merkiksi risti. Kahdessa seuraavaksi tasaväkisimmissä otteluissa haetaan vierasvoitoja eli Newcastlen ja Blackburnin odotetaan voittavan vieraissa. Viimeisenä kohteena on epätasaisin Everton-QPR, Everton on suursuosikki heikosti aloittanutta lontoolaisryhmää vastaan. Alkupeleissä tulee monesti kuitenkin yllätyksiä ja haetaan sitä tässäkin kohteessa eli järjestelmään tasapeli ja vielä extrana Single QPR:n voitolle.


LAUANTAI 20.8.2011 PITKÄVEDOT
(HUOM! Veikkaus pudotti Newcatle U:n kerrointa; 3,80 -> 3,30. Pelaamissani riveissä suurempi kerroin vain Triojärjestelmässä (pelasin sen aamupäivällä, muut puolenpäivän jälkeen).

Kohteista tehdään Tuplajärjestelmä, Triojärjestelmä ja Kvartetti. Järjestelmissä rivipanos on 3€ ja kvartetissa 10€. Yhteensä panosta on 40 euroa.



Kohteesta pelataan singe ja panosta laitetaan 4 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti