Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 18. elokuuta 2011

Europa League play-off round 18.8.2011, HJK-SCHALKE 04


HJK:n euroseikkailu jatkuu nyt Eurooppa liigan pudotuspelivaiheen otteluparilla. Vastaan asettuu viime kaudella Mestarien liigan välierissä pelannut Schalke. HJK putosi Mestarien liigasta Dinamo Zagrebia vastaan, joka voitti eilen kotonaan Malmö FF:n 4-1 ja on siis vahvasti menossa Mestarien Liigan lohkovaiheeseen. Schalke aloitaa taipaleensa eurokentillä tältä kierrokselta.

Asetelma kohdata Mestarien liigan välieräjoukkue kuvastaa HJK:n tehtävän vaativuutta. Klubi pysyi kotonan Dinamo Zagrebin kyydissä, mutta taito ja kestävyys lopuivat ottelun edetessä. Schalke on vielä kovempi vastus. Monessa mediassa puhutaan mahdottomasta tehtävästä, mutta ainakin kotona saumat jopa voittoon voisi unelmapelillä olla. HJK on aikaisempina vuosinaankin kaatanut kotonaan Liverpoolin, Porton, Benfican sekä muita Euroopan huippujoukkueita. Scahlke ei ole Barcelona eikä edes Manchster United, mutta kova joukkue se tietenkin on. Todennäköisesti Schalke tulee prässäämään HJK:ta jo mahdollisimman ylhäällä ja kääntämään pelin nopeasti kohti maalia eli HJK:n on saatava pallo nopeasti ja varmasti liikkeelle puolustuslinjasta. Helsinkiläisten on nyt pidettävä "nollatoleranssi" helppojen virheiden suhteen ja onnistuttava maalintekotilanteissa 100%, sillä niitä ei montaa tule! Raul ei ilmeisesti pelaa tänään Schalken paidassa, mutta ei yksi mies sotaa tee, saksalaisten kärkenä hyökkää tänään aina huippu vaarallinen Hollannin maajoukkuepelaaja Huntelaar. Ottelun mahdollinen kenttäasetelma: HJK(4-4-1-1) - Schalke (4-2-3-1).

Summa summarum: Vastus on kova, mutta kyllä pitää lähteä siitä, että kotona tuloksen pitäisi olla hyvä oli sitten vastassa kuka tahansa. Mikä sitten on hyvä tulos? Onko se tasapeli vai maalin tappio? Henkilökohtaisesti lähden siitä, että vaikka vastassa on Schalken tasoinen huippujoukkue niin minimitavoite on tasapeli ja voittoahan aina lähdetään hakemaan olkoon vastassa sitten vaikka Brasilia!

Ottelu näytetään suorana TV-kakkosella klo 19:20. (Hieno homma Yleisradion taholta!)

VEDONLYÖNTI

Vedonlyönnissä ei sitten eilen hävitty, mutta ei juuri voitettukkaan. Pitkävedot meni päin Tiibettiä kun yksikään tasapeli ei osunut. Tulosvedossa Barcelonan 3-2 voitto Real Madridista toi huimat 33 euroa eli voittoa tuli kokonaista 3 euroa puhtaana tassuun.

Tänään pelataan yksi tulosvetokokonaisuus otteluun: HJK-Schalke. Odotan ottelusta pieniä maalinumeroita ja pelataan seuraavanlaiset tulokset: 0-0, 1-1, 1-0, 0-1, 1-2 ja 0-2. Panosta laitetaan yhteensä 26€ ja se jaotellaan allaolevan nettivetotulosteen mukaisesti.

TULOSVETO 6 - 18.8.2011


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti