Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 3. elokuuta 2011

DINAMO ZAGREB-HJK ; UCL Qualification 2.leg


HJK TARVITSEE TÄNÄÄN IHMEEN MESTARIEN LIIGAN KARSINNOISSA

HJK:n pitää tehdä tänään keskiviikkona vähintään kaksi vierasmaalia pitääkseen Mestarien liiga-unelmansa elossa, ja tietenkin voitettava ottelu (0-2,2-3,1-3 jne). Dinamo Zagreb voitti viime viikolla Helsingissä 2-1 ja näytti taitonsa. Klubin jatkopaikka tässä tilanteessa olisi yksi suomalaisen jalkapallon kaikkien aikojen ihmeistä.

Pallo on kuitenkin pyöreä ja mitään ei ole ratkaistu ennen ottelua. HJK:n maalivahdilta Ville Wallenilta tarvitaan samanlaisia huipputorjuntoja mitä Sonera-stadionilla nähtiin. Muutenkin puolustuspelin on onnistuttava 110 prosenttisesti ja kaikki omat maalipaikat on käytettävä hyväksi.

Vaikeaa tulee olemaan ja tappio tässäkin ottelussa on todennäköisin vaihtoehto, mutta toivotaan parasta!
Vaikka HJK putoaisikin jatkosta UCL:stä, sen matka jatkuu Eurooppa liigan karsinnoissa. Eurooppa liigan karsinnoissa klubi pelaisi jo lohkopaikasta kaksiosaisessa ottelussa vielä tuntematonta vastustajaa vastaan.
Jos taas Klubi selvittäisi Dinamon ja jatkaisi Mestarien liigassa niin vastaan tulisi joku seuraavista: Arsenal, Bayern Munchen, Villareal, Lyon tai Udinese.

Viime viikonlopun vedot meni metsään ja tänää laitetaan uutta "harmia" alulle. Pitkästä aikaan päivän agendana on moniveto, tässä tapauksessa Mestarien liigan karsinnnan kolme ottelua: Dinamo-Zagreb-HJK, FK Partizan-KRC Genk, Tranzonspor-Benfica.

Ensimmäisessä ottelussa täytyy kaikesta huolimatta painotta Dinamon voittoja, jos toisin käy, niin ohi mennyt veto ei tässä tapauksessa harmita. FK Partizan kohtaa kotonaan Belgialaisen Genkin. Serbit hävisivät vieraissa 2-1 ja tarvitsee nyt kotivoiton. Kovana kotijoukkueena se varmaan sen ottaakin. Kolmannessa Turkkilainen Trabzonspor kohtaa Portugalilaisen Benfican joka voitti ensimmäisen pelin kotonaan 2-0. Benfica on joukkueista niin paljon laadukkaampi, että se on vieraissakin marginaalinen suosikki.

MONIVETO 5, 3.8.2011
1: Dinamo-Zagreb-HJK 1,2,3,4-0,1
2: FK Partizan-KRC Genk 1,2-0,1
3: Trabzonspor-Benfica 0,1,2-0,1,2 

288 riviä, panos 0,20€/rivi = 57,60€

2 kommenttia:

  1. No ...Haloo..ei HJK laske neljää maalia...yllättää ja voittaa 1-2 ja ratkaisee rankkareilla!

    VastaaPoista
  2. No se neljä maalia oli vähän negatiivisesti ajateltu. Ajattelin lähinnä lumivyöry efektiä..jos heti alussa losahtaa klubin verkkoon niin....
    NO..moniveto ainakin osu , brutto 87,50 eli netto 29,50 egee, Just ja just voitolle vanhassa rahassa 176 markkoo ,. ois ollu kova sana 80-luvulla!

    VastaaPoista