Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 16. elokuuta 2011

Tiistai 16.8.2011 - Championship ja Pesis pitkävedot


Eiliset pelit jumahtivat kauaksi maalista. Veikkasin Hongan ja KuPS:n voittoja. Kumpikin pelasi 1-1 tasapelin. Ei parane jäädä itkemään bambu huulessa, vaan laitetaan uutta sisään.

Tänään löysin uusimman veikkauslehden avustuksella kolme kohdetta jotka pelaan ristiin.
Miesten Superpesiksen pudotuspeleistä pelataan ottelua: Koskenkorva-Kouvola, ja siihen merkiksi kakkosta kertoimella 2,10. Perustasoltaan Kouvola on hieman vahvempi ja sen voiton todennäköisyys on n.48% eli Kouvolan voitto on lievä ylikerroin (OA 1,01).
Kaksi muuta kohdetta otetaan Englannin toiseksi korkeimmalta liigatasolta: Ipswich-Southmapton ja Crystal Palace-Coventry. Ipswich on suunnilleen Southamptonin tasoinen joukkue ja kotonaan sen pitäisi olla hieman suurempi suosikki kun kerroin antaa ymmärtää, merkiksi siis 1 ja kerroin on 2,40 (OA 1,03). Toisessa Championship kohteessa on periaatteessa kaksi yhtä huonoa porukkaa. Crystal Palace on kotonaan kuitenkin suosikki, mutta veikkauksen 3,60 kerroin Coventrylle nostaa sen peliriviini eli kohteeseen kakkonen (OA 1,02). Näistä tehdään kolme tuplaa ja yksi trio (yksi tupla kahdella lapulla).

PELIRIVIT:


Rahhoo mennöö 30 euroa ja jos kaikki ossuu niin tulloo 312,80 euroo. Pieni mahdollinen lunastus ompi 37,80 eurorahhoo.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti