Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

KESKIVIIKKO 10.8.2011, JALKAPALLON MAAOTTELUJA


PITKÄVETOJA MAAOTTELUISTA

Viimeisimmät vedot eivät taas "totutusti" tuottaneet mitään. Tänään kokeillaan viidellä ystävyysottelulla triojärjestelmää, kvartettijärjestelmää ja yhtä kvintettiä. Kaikkiin kohteisiin vedetään tasapeliä ja lähdetään hakemaan "jackpottia". Kun kohteita on viisi ja tuplajärjestelmää ei pelata, niin vähintään kolmen tasapelin olisi toteuduttava jotta saataisiin vähän voittoa, ja tietenkin kaikilla viidellä osumalla tulisi se "jackpot" (viimeisimmästä onkin jo aikaa!!!). Suomella on tänään maaottelu Latviaa vastaan Riiassa, mutta tätä en ehtinyt laittaa peleihin, koska tätä kirjoittaessa ottelu on jo alkanut. Suomi lähtee kokeilemaan nuoria kykyjä tässä ottelussa ja katsotaan mihin se riittää.

Tämän päivän viisi tasapelikohdetta ovat: 29:Wales-Australia, 30:Skotlanti-Tanska, 31:Saksa-Brasilia, 33:Irlanti-Krotatia ja 34:Italia-Espanja.  Kaikissa kohteissa siis merkkinä X ja kaikkien ristien kerroin 3,10.

Näistä tehdään: Triojärjestelmä (10 riviä, a' 2e=20e), kvartettijärjestelmä (5 riviä, a' 2€=10€) ja kvintetti 10€. Pienin mahdollinen voitto on 59,50€ ja suurin 4084,30€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti