Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Veikkausliiga ja World Cup 2014 Suomen karsintalohko


Tänään Veikkausliigassa on kolme ottelua: TPS-FC Honka, VPS-FF Jaro ja KuPS-JJK.
Turkulaiset kohtaavat kotonaan Espoon Hongan. Joukkueet putosivat vastikään Euroopan liigasta, joten fokus on siirretty takaisin Veikkausliigaan. Honka on joukkueista hieman laadukkaampi, mutta alkukausi on mennyt alavireisesti. Kotonaan TPS on suosikki. VPS saa vastaansa kotiottelussa Pietarsaaren Jaron. Jaro on ollut joukkueista paremmassa iskussa. VPS:llä on kuudesta viime ottelusta peräti viisi tasapeliä. Kotonaan Vepsu on lievä suosikki. Kuopion ja Jyväskylän välillä on pientä kilpailuasetelmaa, vaikka maantieteellisesti paikallislatauksesta ei voi puhua. JJK on hieman laadukkaampi, mutta KuPS on kotonaan suosikki ja ärsytetty sellainen.

Pitkäänvetoon teen tänään yhden vedon. Pelaan ne kaksi kohdetta josta jo aiemmin blogissani puhuin, KuPS-JJK ja VPS-FF Jaro. Kumpaankin laitetaan kotivoitto. KuPS:lla ja VPS:llä on kuudesta viimeottelusta kummallakin viisi tasapeliä ja yksi tappio. "Iluvonin teesin" mukaan on tilastokotivoittojen paikka---on muuten yllättävä monesti toiminut, nimittäin tilastovoitot ja tappiot! Kummassakin kohteessa vierasjoukkueet parempia paperilla, mutta luotan ainakin "Kuopion raivoon", KuPS pystyi viimeksi vaikean euro-ottelun jälkeen venymään tasapeliin Maarienhaminassa. Nyt on kotivoiton paikka!

Tupla:36:KuPS-JJK 1 <2,65> 48:VPS-FF Jaro 1 <2,40>, kerroin 6,36, panos 30€


Eilen arvottiin tulevien MM-kisojen karsintalohkot. Suomi joutui haastavan lohkoon, kaiken lisäksi Suomi sai lohkon jossa on vain viisi joukkuetta, täten otteluja tulee kaksi vähemmän kuin muissa lohkoissa. Nyt rakennusvaiheessa tarvittaisiin mahdollisimman paljon kovia otteluja, joten pitää saada neuvoteltua karsintaottelujen väliin hyviä harjoitusmaaotteluja.

Suomen lohko eli LOHKO I: Espanja, Ranska, Valko-Venäjä , Georgia, Suomi

Suomella ei tullut lohkoon yhtään "huonompaa! joukkuetta, vaan kaikki tulivat ylemmistä koreista. Lohko on kova, maailmanmestari Espanja, maailman kestohuippu Ranska, sekä kaksi Itä-Eurooppalaista, joita vastaan on varmasti vaikeuksia ainakin vieraskentällä. Espanjasta, Ranskasta ja Valko-Venäjästä on turha odottaa vierasvoittoja, ja ehkä jopa tasapelejäkin. Georgiastakin on vaikea saada täyttä kuutta pistettä. Realistinen arvio voisi olla Espanjalta 0 pointsia, Ranskalta 1, Valko-Venäjältä 3 ja Georgialta 4 eli yhteensä 8 pistettä kahdeksasta ottelusta. Jatkoonmenoon tästä lohkosta tarvittaisiin semmoinen ihme jollainen olisi muka tapahtunut n. 2000 vuotta sitten, en näe taivaalla sellaista tähteä, että ihme tapahtuisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti