Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

HJK-DYNAMO ZAGREB 1-2 , UCL q 27.7.2011

        1-2 (1-1)

14. Alexander Ring 1-0 , 19. Rafinha omamaali 1-1 , 77. Sammir 1-2

Niinhän siinä sitten taas kävi! Klubi kykeni tasaväkiseen peliin Balkanin suosikkiseuraa vastaan, mutta tulos ei ollut hyvä jatkoa ajatellen. Kaksi päästettyä vierasmaalia ratkaisivat todennäköisesti otteluparin jatkoonmenijän. Pelin alku oli helsinkiläisiltä hyvä ja Alexander Ring teki todella hienon maalin. Awwda Bah pelsasi pallon pystyyn Ringille joka otti pallon ilmasta haltuunsa ja nosti pallon maaliin vaikeasta asennosta. Mutta viitisen minuuttia myöhemmin HJK:n laitapuolustaja Rafinha ohjasi kroaattikeskityksen tolpan kautta omaan maaliin. Onnekkaasta takaiskusta HJK ei lamaantunut vaan jatkoi hyvää peliään. 77. minuutilla tuli kuitenkin lopullinen niitti kun Dinamo puhkaisi HJK:n puolustuksen keskeltä ja Sammir sijoitti pallon maaliin. Lopussa Muurinen vaihtoi vielä Jari Litmase kentälle herätelläkseen joukkueen, mutta 1-2 vierasvoittolukemat jäivät lopputulokseksi.

Seuraavaan osaotteluun HJK joutuu täten todella hankalasta asemasta. Vieraissa olisi voitettava vähintään kahdella maalilla tai vaihtoehtoisesti yhden maalin voitossa tehtävä vähintään kolme vastustajan verkkoon. Jos ottelu on varsinaisen peliajan jälkeen 1-2 HJK:lle, seuraa jatko-aika ja mahdollinen rankkarikilpailu. Nyt HJK joutuu hakemaan maalia ja täten hyökkäämään haluttua aktiivisemmin, tämä antaa Dinamon taitaville ja nopeilla pelaajille mahdollisuuden vastahyökkäyksiin. No pallo on pyöreä ja ihmeitä tapahtuu...jospa joskus olisi jo suomalaisen jalkapallojoukkueen vuoro?

Keskiviikon tulosvedot menivät pieleen, koska arvioin HJK:n peliä liian sinivalkoisin lasien läpi. Varmistamalla rivit Dinamon 1-0 ja 2-1 voitoilla olisin saanut nyt kuitenkin omat pois.
Tiistailta alkaneet tuplat toivat kuitenkin 57,40e, Rubinin (4,40) vierasvoiton kautta osui vielä Naisten Superpesiksestä Rauman (4,35) voitto vieraissa. Kerroin tuplalle oli 19,14.

Sunnuntaina on taas mielenkiintoinen Veikkausliigan kierros. Tarkemmin olen kiinnostunut otteluista KuPS-JJK ja VPS-FF Jaro. Kuopiolaisten olisi jo aika voittaa ja vaasalaistenkin kotivoitosta on jo aikaa.

HJK-Dinamo Zagreb ottelun maalit

1 kommentti:

  1. Heitä sata egee kupsille ja vepsulle, niin saat
    nettoo pelikassaasi. Rohkeutta kehiin ile, yeah

    VastaaPoista