Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Jalkapallon MM-Kisat 2014, lohkojen arvonta

Seuraavien jalkapallon MM-kisojen karsintalohkojen arvonta tapahtuu tänään Rio de Janeirossa. Kisat pidetään 2014 Brasiliassa. Arvonta näytetään TV2 klo 22:05 alkaen.

Suomi on sijoitettu viitos-koriin kiitos viime vuosien huonojen ottelujen. Suomen sijoitus Fifa-rankingissa on tällä hetkellä 75:s. Vertailun vuoksi: maaliskuussa 2007 Suomen sijoitus rankingissa oli 32:s.

Idea arvonnoissa on seuraava: Korit on rankattu paremmuusjärjestykseen, koreja on yhteensä kuusi eli ykköskorissa on parhaat joukkueet ja kuutosessa huonommiksi rankatut. Jokaisesta korista arvotaan yksi joukkue lohkoonsa. Saman korin joukkueet eivät voi päätyä samaan lohkoon. Lisäksi Venäjä ja Georgia arvotaan eri lohkoihin maiden välisen potliittisen tilanteen vuoksi.

Euroopan MM-karsinnan korit:
Kori 1: Espanja, Hollanti, Saksa, Englanti, Portugali, Italia, Kroatia, Norja, Kreikka
Kori 2: Ranska, Montenegro, Venäjä, Ruotsi, Tanska, Slovenia, Turkki, Serbia, Slovakia
Kori 3: Sveitsi, Israel, Irlanti, Belgia, Tsekki, Bosnia ja Herzeg, Valko-Venäjä, Ukraina, Unkari
Kori 4: Bulgaria, Romania, Georgia, Liettua, Albania, Skotlanti, Pohjois.irlanti, Itävalta, Puola
Kori 5: Armenia, Suomi, Viro, Kypros, Latvia, Moldova, Makedonia, Azebaidzan, Färsaaret
Kori 6: Wales, Liechtenstein, Islanti, Kazakstan, Luxemburg, Malta, Andorra, San Marino

Jos olis hirveen hyvä säkä niin Suomen lohkoksi voisi muodostua: Kreikka, Slovakia, Valko-Venäjä, Albania ja San Marino. Jos taas on suomalaisten normaali tuuri, niin ehkä seuraavasti: Espanja, Ranska, Tsekki, Romania ja Wales. Oli miten oli, taas tulee lähes mahdoton tilanne MM-kisojihin pääsemistä ajatellen, varsinkin jos peli on sitä mitä se viime peleissä on ollut. Karsintoihin on kuitenkin aikaa ja Paatelaisen päätavoite on kuitenkin vasta seuraavissa EM-kisoissa 2016. Eli onko seuraavat MM-karsinnat vielä joukkueen muodostusta EM-karsintoja ajatellen?

Tänään vedän yhden pähkähullun vedon ja kokeilen taas HJK:n taaperrusta. Tätä ei kyllä ole paljon nähty tällä kaudella, mutta kokeillaan periaatteella "ei kahta ilman kolmatta". HJK on nyt harvinaisessa kahden tappion putkessa. Se hävisi viime ottelunsa UCL-karsinnassa kotonaan Dinamo Zagrebille 1-2 ja edellisen Veikkausliigaottelun Jarolle 0-1. Tänä iltana helsinkiläiset kohtaavat kotonaan IFK Mariehamnin. Kokeilen uhkarohkeasti tasapeliä ja IFK:n vierasvoittoa(?)! Tänään en pelaa muuta kun korttia toisia jästipäitä vastaan, mutta huomenna kokeillaan KuPS:n ja VPS:n kotivoittoja.

Singlet lauantaiksi:
S1: 44: HJK-IFK Mariehamn X <4,70>, panos 10€
S2: 44: HJK-IFK Mariehamn  2 <8,55>, panos 10€

2 kommenttia:

  1. HJK teki lopussa eli ei ollut ainakaan ylivoimainen, saitko kortilla?

    VastaaPoista
  2. Tuli huntti kotiin...vaikka parmepi olisi ollut tonni käteen ja känni toteen!

    VastaaPoista