Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

VEIKKAUSLIIGAA JA COPA AMERICAN FINAALI


HJK:n kymmenen ottelun liigavoittojen putki katkesi Pietarsaaressa. Helteisen ottelun voitti FF Jaro maalein 1-0. HJK:lla ei ollut edes paikkoja kyseisessä ottelussa, oliko ajatukset jo ensiviikon euro-ottelussa kuten uumoilinkin. Täten toinen singleistä osui kertoimella 12,00. Eli pelikassaan napsahti femman panostuksella 60 euroa, joka jääkin lauantaina aloitettujan vetojen bruttosaldoksi.

Tänään panostetaan rohkeasti kahteen eurooppaliiga-karsinojen kävijään. KuPS kohtaa vieraissa Maaianhaminanssa paikallisen IFK:n. Paha paikka pelata ja varsinkin voittaa. Kuopiolaisilla on otteluruuhka ja väsymys painaa, mutta koskaan ei voi vähätellä suunnattoman V...sen voimaa. Eurooppaliigan karsintapelisää Romaniassa KuPS:lta riistettiin selvä rangaistuspotku, onnistuessaan se olisi voinut riittää jatkoon? Savon porukalta puuttuu myös vierasvoitto tältä kaudelta, jospa se tulisi nyt. Kerroin on hyvä 4,25.

Toinen ottelu johon kajoan on JJK-TPS. JJK:lta puuttuu tältä kaudelta vielä kotitappio. TPS oli myös eurokävijä ja sen v..taso on varmaan myös korkealla. TPS pystyi Eurooppaliigan karsinnassa tasapeliin Belgialaisen Westerlon vieraissa 0-0 tuloksella. Täten tuo kotiottelun lisäajan viime sekunnttien musta hetki ratkaisi tämän ottelusarjan, Westerlohan voitti tuolla viime hetken maalilla 0-1 ja meni otteluparista jatkoon.
Tähänkin kokeillaan rohkeasti merkki 2, kerroin on kohtalaisen hyvä 3,60.


Copa American pronssiottelusta Peru-Venezuela ei tullutkaan tiukkaa vääntöä kuten uumoilin. Perun Guerrero mätti kolme maalia ja johti joukkueensa selvään 4-1 voittoon.

Tänään pelataan Copan finaali Uruguay-Paraguay. Ottelussa Uruguay on suosikki. Paraguay on selvinnyt loppuotteluun asti pelkillä tasapeleillä! Se on pelannut kaikki ottelunsa tasan varsinaisella peliajalla, puolivälierässä ja välierässä se eteni jatkoon rankkareiden kautta. Luotetaan taas Paraguayn kilpikonna puolustukseen ja pelataan pitkässävedossa merkiksi X. Myös veikkaus on rankannut ottelun tasapeliherkäksi ja laittanut kertoimeksi "vain" 2,95. Jos Uruguay onnistuu maalinteossa jo alussa niin Paraguay joutuu myös hyökkäämään ja tällöin Uruguayn taitavat pelaajat saavat mahdollisuuksia vastahyökkäykiin ja tällöin voi maaleja syntyä useampiakin.



Näistä kolmesta kohteesta pelataan yksi single, tuplajärjestelmä ja yksi trio. "Lateja" heitetään pelin 31 kappaletta.

Single
71:Uruguay-Paraguay X <2,95>, panos 11€

TuplaJärjestelmä
78:IFK Marienhamn-KuPS 2 <4,25>, 81:JJK -TPS 2 <3,60>,  71:Uruguay-Paraguay X <2,95>, kertoimet 10,62-12,53-15,30, panos 5€/rivi = 15€

Trio
78:IFK Marienhamn-KuPS 2 <4,25>, 81:JJK -TPS 2 <3,60>,71:Uruguay-Paraguay X <2,95>,   kerroin 45,13, panos 5€

Ennen illan Copa finaali Uruguay-Paraguay katson miten veikkausliigan otteluissa kävi. Sen jälkeen mietin vetopäivitystä, finaalin tulosvetoon voisi kertoimien vertailu jälkeen laittaa jonkun lisävedon?!

LISÄVETO (klo 20:33)
TULOSVETO 7: Uruguay-Paraguay ; 1-0 8€, 2-0 2€, 3-0 ja 0-1 1€/tulos => 12 euroa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti