Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

UCL-League -Qualifications HJK-Dinamo Zagreb, 27.7.2011

MESTARIENLIIGAN KARSINTA, HJK-DINAMO ZAGREB 27.7.2011


Tänään on HJK:lla tärkeä kotiottelu Kroatialaista Dinamo Zagrebia vastaan, kyseessähän on Mestarien Liigan karsinnat. Paperilla Kroatialaiset ovat ennakkosuosikkeja, mutta onneksi otteluja ei ratkaista tilastoilla. HJK:lla on mahdollisuutensa, tämä edellyttää virheetöntä puolustuspeliä. Partizanin valmentaja on uhonnut joukkueensa ratkaisevan jatkoonmenon jo ensimmäisessä osaottelussa. Toivottavasti ylimielinen asenne on tarttunut myös pelaajiin. Zagreb odottaa varmaankin HJK:lta puolustavaa asennetta, jos HJK kuitenkin valitsee hyökkäävämmän roolin, se saattaa olla yllätys kroaateille. Itse odotan pelistä hyvää tulosta HJK:lta. Tasapelikin antaisi vielä mahdollisuudet toiseen osaotteluun, varsinkin jos peli päättyisi 0-0, tällöin vierasottelussa 1-1 tasapelikin riittäisi jatkoon. Jokatapauksessa nyt HJK:n oikea taso mitataan! Tämä on tällä kaudella ensimmäinen kerta kun HJK ei ole ottelussa ennakkosuosikki eli joutuu pelaamaan ennakkoon parempaa vastustajaa vastaan.


Eiliseltä päivältä vedonlyönnissä tarttui mukaan tämän päivän pelien jatkoksi Rubinin 2-0 vierasvoitto Kiovan Dynamosta kertoimella 4,40. Tämän päivän Naisten Superpesisottelut ratkaisevat noiden kolmen tuplan ja yhden trion kohtalon.

Tänään Vedonlyönnissä pelataan yksi single HJK:n yhden maalin voitolle kertoimella 4,45. Lisäksi panostetaan otteluun 5 riviä tulosvetoa.

Single
15: HJK-Dinamo Zagreb +1 X <4,45>, panos 10 euroa

Tulosveto 9
HJK-Dinamo Zagreb: 2-2, 3-1 ja 2-0 1e/rivi; 0-0 2€; 1-1 10€ => yht. 15 euroa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti