Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

6.11.2013 Keskiviikko - Mestarien Liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilisissä Mestarien liigan peleissä perinteisesti pelaamani tasapeli olisi ollut valttia. No...tulipa taas muistutus siitä ettei pelitaktiikka pidä muutella! Leverkusenin vierastasapeli tarkoitti sitä, että riveissä olleet muut kohteet jäivät ilman jalkaa. Pelaan nuo kohteet uudelleen freshin "jalkakohteen" kanssa. En jaa rivejä pienempiin osiin, vaan haen menestystä uhkarohkeasti kahdeksalla triolla. Triot sisältyy vapaavalintaiseen järjestelmään. Koko uhkayrityksen hinta on 80 euroa.

Keskiviikon vetokohteet:

34: 1 Zenit – FC Porto  2,55
34: X Zenit – FC Porto  3,20
Mestarien liiga Zenit otti kiinnityksen jatkopaikkaan kaatamalla Porton vieraissa kaksi viikkoa sitten 1–0. Pietarilaisten peliesitys ei kuitenkaan häikäissyt siihen nähden, että joukkue pelasi liki koko ottelun ylivoimalla Porton Hector Herreran hölmöiltyä itsensä suihkuun kahdella keltaisella kortilla reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Zenitin hyökkäyspeli oli jälleen hyvin pitkälti supertähti Hulkin henkilökohtaisten ratkaisujen varassa, ja myös pelin ainoa maali syntyi Hulkin esityöstä.

Porto haastoi Zenitin alivoimalla varsin tasaväkisesti, eikä ole Pietarin koleudessa aseeton, mikäli saa pidettyä kaikki pelaajansa kentällä koko ottelun ajan. Porto on materiaaliltaan ja yhtenäisyydeltään isäntiä parempi joukkue, mutta kotiedun myötä lähtökohta on varsin tasainen. Ottelu on molemmille erittäin tärkeä, sillä Atleticon jatkopaikka lienee varma tämän illan jälkeen, eikä Austria ole vakavasti otettava uhka taistelussa lohkon kakkossijasta. Suuri panos ei ainakaan nosta ottelun maaliodotusarvoa, eikä vähämaalinen tulos olisi yllätys, sillä tasapeli ei olisi katastrofitulos kummallekaan. Pietarin koleahko keli on kuitenkin sen verran kotijoukkueen puolella, että laitan lapuille myös kotivoiton.

56: 1 Ajax – Celtic ( +1 ) 3,30
56: X Ajax – Celtic (+1) 3,60
Mestarien liiga

Celtic otti kaksi viikkoa sitten todella arvokkaan 2–1-kotivoiton Ajaxista ja piti ohuet jatkohaaveensa elossa. Nyt puolestaan Ajaxilla on pakkovoiton paikka, sillä kahdessa viimeisessä ottelussa amsterdamilaiset kohtaavat Milanin vieraissa ja Barcelonan kotona.

Ajax oli hallitsevampi osapuoli kaksi viikkoa sitten Skotlannissa, mutta hävisi ottelun heikkoon viimeistelyyn ja oman pään virheisiin. Celticin hyökkäyspeli oli vaisua ja tärkeän vasurin Kris Commonsin poissaolo näkyi. Skotit saivat onnekseen 1–0-maaliin johtaneen pilkun Ajax-puolustaja Stefano Denswilin virheestä ja tekivät toisen maalinsa kaukolaukauksella.

Celtic lähtee otteluun todennäköisesti puolustusvoittoisesti ja hakee maaleja erikoistilanteista ja vastaiskuista, joissa Teemu Pukin nopeudelle on käyttöä. Tärkeä Commons on kuitenkin yhä sivussa, minkä lisäksi vieraiden osakkeita laskevat kippari Scott Brownin pelikielto ja oikean laiturin Adam Matthewsin poissaolo. Ajax lähtee otteluun kotiedun turvin selvänä suosikkina, vaikka sekään ei pääse otteluun aivan parhaalla kokoonpanollaan. Puolustuksen johtajan Niklas Moisanderin sekä hyökkääjä Bojan Krkicin pelaaminen on epävarmaa. Vetoihin kelpaa Ajaxin vähintään kahden maalin voitosta tarjottu 3,30 kerroin. Lisäksi varmistan vedon kotijoukkueen tasan yhden maalin voitolla.

62: 1 Dortmund – Arsenal (+1) 2,90
62: X Dortmund – Arsenal (+1) 3,40
Mestarien liiga
Joukkueiden kohtaaminen Lontoossa kaksi viikkoa sitten oli tasainen ja hyvätasoinen, ja pistejako olisi kuvannut pelitapahtumia paremmin kuin Dortmundin 2–1-vierasvoitto. Arsenalin kannalta tappio saattoi olla kohtalokas, sillä joukkue kohtaa saksalaisten lisäksi vielä myös Napolin vieraskentällä, eivätkä todennäköisyydet puolla lontoolaisten jatkopaikkaa tällä hetkellä.

Dortmund on ollut syksyn peleissään todella vakuuttava sekä Bundesliigassa että Mestarien liigassa, vaikka joukkueelta on puuttunut avainpelaajat Lukasz Piszczek ja Ilkay Gündogan. Joukkueen palloton pelaaminen ja vastaiskut ovat aivan Euroopan eliittiä, ja Borussiaa vastaan on äärimmäisen vaikea nousta pisteille, mikäli se tekee ottelun avausmaalin.

Myös Arsenalin alkukausi on ollut vahva, mutta lontoolaisilla on vielä paljon matkaa hallitsevan Mestarien liiga –finalistin Dortmundin tasolle etenkin pelinopeuden suhteen. Arsenalin pelinopeutta syö vielä joukkueen nopeimman pelaajan Theo Walcottin poissaolo. Gunnersin puolustus joutuu Saksassa kovimpaan testiin tällä kaudella, ja olisi yllätys, mikäli Arsenal selviäisi ottelusta ilman takaiskumaaleja. Kotietunsa turvin Dortmund lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Tässäkin kohteessa on mielestäni kerroinasettelussa aliarvioitu isäntien paremmuutta - ei pahalla Gunners-fanit. Dortmundin suoran voiton kerroin ei aivan riitä peleihin, mutta vähintään kahden maalin voittokerroin 2,90 alkaa jo kelpaamaan. Lisäksi varmistan vedon kotijoukkueen tasan yhden maalin voitolla.
 
 
Keskiviikko 6.11.2013 - PITKÄVEDOT
 
Vapaavalintainen järjestelmä


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti