Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 29. marraskuuta 2013

29.11.2013 Perjantai - SM-liiga


VEDONLYÖNTI
 
Eilisistä vedoista SM-liigaan tuli jo osuma ja yksi rivi jäi elämään tälle illalle. Heitän kokkoon lisää bensaa ja etsin päivän liigatarjonnasta lapuille kolme kohdetta. Omien kommenttien lisäksi mukana on Helsingin ottelusta mukana Urheilusanomien vinkkiteksti*.
 
Päivän kohteet, merkit ja kommentit:
 
 
Kommentin tynkää:
Pelicans on pärjännyt välillä aivan mainiosti JYP:n vieraana. Kummallakin on takana kaksi tappiollista ottelua. JYP on kotonaan suosikki paremman materiaalinsa turvin. Vierasvoiton ja tasapelin kertoimet ovat kuitenkin sitä luokkaa, että laitan lapuille ristin ja kakkosen.
 
HPK:n peli ei vaan meinaa kulkea. Ässillä on kuitenkin mennyt vielä paljon kurjemmin. Vierasjoukkueella alkaa olla jo niin legendaarisen huono kausi, että nyt on sen kuuluisan tilastolllisen nousun paikka. Haetaan taas kerran tilastotapahtumaa - tällä kertaa ristiä ja kakkosta.
 
*Täyteen pakatulla Hartwall-areenalla on HIFK:lle laskettava kohtalainen sauma ottaa Jokereista kauden kolmannessa paikallispelissä kauden ensimmäinen voittonsa.
Jokerit oli ennen maaottelutaukoa loistavassa vireessä, mutta sen jälkeen on ollut vaisua. Pelillisesti eivät narripaidat ole hurmanneet, mutta voittoja on saatu silti kaavittua kokoon. Suuri syy vaisuuteen löytyy varmasti loukkaantumissumasta. Tiistaina Jokerit teki heikon esityksen Kuopiossa KalPaa vastaan ja tuliaisina oli tyly 0-4 tappio. Kuopion reissulta olivat loukkaantumisten takia sivussa Steve Moses, Antti Tyrväinen, Riku Hahl, Teemu Henritius, Markus Hännikäinen, Joonas Korpisalo sekä Saku Salminen. Jarkko Ruutu puolestaan kärsii vielä pitkää pelikieltoaan. Ruutu nähdään seuraavan kerran tositoimissa ensi maanantaina pelattavassa huippuottelussa Kärppiä vastaan. Jokerit on varmasti Kuopiossa kärsityn nöyryytyksen jäljiltä supersyttyneitä, mutta kokoonpano ei tule olemaan missään nimessä vieläkään optimaalinen. Jokerien rivejä vahvistaa eilen kaupunkiin saapunut kokenut slovakialainen NHL:ssä uraa tehnyt 2002 maailmanmestari hyökkääjä Ladislav Nagy. Mies tuskin kykenee heti ihmeisiin.
 Kyllähän HIFK:kin on supersyttynyt tähän peliin, siitä ei ole kahta sanaa. HIFK on selvästi nousukunnossa. Raimo Summasen opit alkavat purra ja punanutut ovat selvässä pelillisessä nosteessa.
Perustasoissa ei joukkueiden välillä nyt kuitenkaan aivan valtavaa eroa ole. Päivän kunnosta saa HIFK plussaa. Arvioin Jokerit noin kerran kahdesta voittavaan suosikkiasemaan. Tämä tarkoittaa, että HIFK:n voittokerroin 3,45 saa pientä peliä (Pejcic&Koski). --- Tämän lisäksi lisään omana merkkinä soppaan ristin.
 
 Matkaan lähtee 50 euron arvosta seuraavaa: vapaavalintainen järjestelmä, tuplajärjestelmä, trio ja single.
 
Perjantai 29.11.2013 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(8)
 
Tuplajärjestelmä(3)
 
Trio
 
Single
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti