Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 28. marraskuuta 2013

28.11.2013 Torstai - SM-liiga


VEDONLYÖNTI
 
Eilinen otteluiden lopputulosten ennustamisen taitoni kulminoitui otteluun Leverkusen-Manchester U. Itse laitoin siihen kohtuullisen suurella luotolla tasapelin. Hyypiän porukka otti ja hävisi kotonaan 0-5. Tässäkö on urheilutietämykseni koko kuva? Toivottavasti ei ole - eikun uutta putkeen!
 
Tänään lähtee useampi rivi yksikertaisin perusteluin matkaan. Kohde-areenana jälleen monesti harmaita hiuksia aiheuttava jääkiekon SM-liiga. Kuopion ottelu pelataan vasta huomenna.
 
Pelikohteet, merkit ja kommentit:
 
 
Kommentin tynkää:
TPS on pelannut parissa ottelussa aika pirteästi. Blues saattaa olla liukumassa uuteen alamäkeen. Selvä turkulaisten momentum - ykkönen.
 
SaiPalla oli eilen vieraspeli Porissa. Mielestäni Lukko on tässä ottelussa selvähkö suosikki ja käy hyvin pelikohteeksi. Haen Lukon voittoja tavallisella sekä tasoituksella.
 
Tappara ja Kärpät ovat kumpikin oivassa iskussa. Tässä mestarisuosikkien kohtaamisessa tuskin maaleilla mässäillään. Tämä nostaa tasapelin todennäköisyyttä. Lapuille laitan luottavaisin mielin ristin.
 
Kalpa esitti edellisessä kotipelissään hyviä otteita ja murskasi Jokerit 5-0. Ilves on alkanut hiukan hyytyä. Niiralan montussa nähdään toinen perättäinen kotivoitto - ykkönen.

Veikkauksen pelipalveluun rumautan kvartetin, kolme vapaavalintaista järjestelmää ja kaksi tuplaa. Panoksia Veikkaus Oy:n tilille maksan 70 euron edestä.
 
Torstai 28.11. - PITKÄVEDOT
 
 Kvartetti

VapaavalintainenJ.(2) - 1
 
Tupla - 1
 
 Tupla - 2
 
VapaavalintainenJ.(2) - 2
 
 
VapaavalintainenJ.(2) - 3
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti