Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 14. marraskuuta 2013

14.11.2013 Torstai - Jääkiekon SM-liiga ja Jalkapallon MM-karsinnat


VEDONLYÖNTI
 
Liigatauon jälkeiset SM-liigan haut olivat kerrankin oikealla seinällä. Kaikki neljä kohdetta natsasi. Tämä johti viiden rivin osumiseen. Pelikassaan viratasi 522,90 euroa (+416,90€).

Tiistai 12.2.2013 - Vetokohteet:
Jokerit-Blues 2-3, HIFK-Tappara 2-1, Ässät-Ilves 3-0, TPS-Kärpät 1-1 vl.1-2

Tänään laitan matkaan kolme riviä. Torstailta on mukana SM-liigan taisto, Ässät-KalPa. Jalkapalloa vedoissa edustaa huominen MM-karsintaottelu, Ukraina-Ranska.

Päivän pelikohteet, merkit ja kommentit:

19: X Ässät – KalPa 4.00
19: 2 Ässät – KalPa 3,50
SM-Liiga
Porilaisryhmä on yksi sarjan parhaista kotijoukkueista. Se ei ole hävinnyt faniensa edessä vielä kertaakaan varsinaisella peliajalla. KalPa on liigan huonoin vierasryhmä ja se on ollut todella pahasti pelillisesti sekaisin. Kaikkialla toitotetaan Ässien selvää voittoa. Haen tässä kuitenkin valtavirtaa vastaan tilastollista kuopiolaismenestystä. Kaikki muut alisuorittajat petrasivat sarjatauon jäljiltä. Luotetaan, että KalPa tekee sen myös - risti ja kakkonen.

131: X Ukraina – Ranska 3,00
MM-karsinta

Ukrainalla on meneillään vahva jakso: alla on yksitoista tappiotonta ottelua. Ukrainan päävalmentaja Mykhailo Fomenko taustajoukkoineen on saanut hiottua joukkueesta hyvin yhtenäisen. Iso etu on, että pelaajat pelaavat yhtä poikkeusta lukuun ottamatta kotimaan sarjassa.

Ranska on huippumaa, mutta jotain uupuu. Viime vuosina joukkue on kunnostautunut lähinnä tuittuilussa. Pelikentillä ovat huippusuoritukset olleet vähissä. Ei viime vuonna maajoukkueen peräsimeen tullut Didier Deschamps ole joukkuetta mihinkään älyttömään lentoon saanut. Positiivista on, että viimeisissä kolmessa maaottelussa on Ranska onnistunut maalinteossa hurjat kolmetoista kertaa. Vastustajat ovat tosin olleet heppoisia: Valko-Venäjä, Australia ja Suomi. Sitä ennen Deschampsin miehistö pelasi viisi ottelua ilman tehtyjä maaleja. Mitään aivan superluottoa ei gallien tekemiseen löydy.

Ukraina ei ole Ranskan tasoinen nippu, mutta Kiovan tuoman kotiedun turvin on joukkue erittäin vaikeasti voitettavissa. Mullistavia kokoonpanohuolia ei joukkueilla ole. Ukrainalla ei ole mitään ihmeaseita Ranskan todennäköisesti puolustusvoittoisen ryhmittymän rikkomiseen, eikä Ranskalta varmasti löydy hyökkäyspäässä mitään älytöntä riskinottokykyä. Ottelun ennakkoasetelma on ympäripyöreä ja vähämaalinen. Lapuille laitankin tasapelin merkiksi ristin.

Näistä asetelmista teen tuplan ja kaksi singleä. Panoksia matkaan lähtee maltilliset 40 euroa.

Torstai 14.11.2013 - PITKÄVEDOT
 
Tupla: 19:2 , 131:X ; Kerroin 10,50 ; Panos 10€
 
Single_1: 19:X ; Kerroin 4,00 ; Panos 10€
 
Single_2: 19:2 ; Kerroin 3,50 ; Panos 20€
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti