Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

10.11.2013 Sunnuntai - Valioliiga ja Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Eiliset yritelmät nostivat vedonlyönti touhuiluni taas voittojen tielle. Kaksi osunutta riviä toivat pelikassaan 185 euroa (+75€).

Tänään haen menestystä omilla merkeillä täydennetyillä Urheilusanomien vihjeillä. Kohteet ovat Englannin Valioliigaa sekä Italian Serie A:ta.

Päivän pelikohteet ja merkit:
12: 2 Tottenham – Newcastle 7,15
13: X Tottenham – Newcastle (+1) 3,55
13: 2 Tottenham – Newcastle (+1) 2,60
Valioliiga Tottenham on voittanut sarjassa toiseksi eniten otteluita, päästänyt toiseksi vähiten maaleja ja laukonut sarjassa eniten, mutta Spurs ei näytä tällä hetkellä top4-joukkueelta. Manageri Andre Villas-Boasin vaatima pelityyli toimii erittäin hyvin puolustuksen suhteen, sillä Spurs prässää korkealta ja nopea maalivahti Hugo Lloris ehtii katkomaan vastustajan läpisyötöt rankkarialueen ulkopuolelta, mutta hyökkäyspeli sakkaa pahasti.

Spursin laatu riittää pelien hallitsemiseen vastustajan kenttäpäädyssä, mutta maalipaikoille murtautuminen tuottaa suurta tuskaa. Liian usein Tottenhamin hyökkäykset päättyvät siten, että laituri Andros Townsend harhauttaa 1-2 vastustajaa, leikkaa oikealta laidalta keskelle ja ampuu vasurillaan 30 metristä taivaan tuuliin. Viime peleissä vasenta laitaa on sahannut umpioikeajalkainen Aaron Lennon, jolta pallon pois vieminen on ollut vastustajille yhtä helppoa kuin tikkarin poimiminen lapsen kädestä. Samaan aikaan Spursin kesän tähtihankinnat Christian Eriksen ja Erik Lamela ovat kuluttaneet vaihtopenkkiä. Villas-Boasille tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeää se, että Spurs pysyy mukana mahdollisimman monessa kilpailussa (Euroopan liiga, liigacup + Valioliiga). Sodan käyminen usealla rintamalla vaikuttaa kuitenkin tällä hetkellä selvästi joukkueen iskukykyyn.

Newcastlen syksy on ollut pelillistä vuoristorataa. Viikko sitten mentiin taas ylämäkeen, kun Chelsea kaatui kotona 2–0. Hyvänä päivänä Harakat pystyy lyömään kapuloita rattaisiin sarjan kärkijoukkueitakin vastaan, kun taas huonona päivänä joukkueen peli on karmeaa katseltavaa kentän molemmissa päissä.

Spurs lähtee peliin tasaisemman suoritusvarmuutensa ja laadukkaamman materiaalinsa turvin suosikkina, vaikka sillä on alla torstailta Euroopan liigan kotipeli moldovalaista Sheriffiä vastaan, ja laitapakki Danny Rose jatkaa sairastuvalla. Newcastle saanee takaisin kokoonpanoonsa kippari Fabricio Coloccinin, mutta keskikenttämies Jonas Gutierrezin pelaaminen on edelleen arvoitus hänen oltua sivussa viime peleistä henkilökohtaisten syiden takia.

Kokeillaan  Newcastlelle hyvää päivää. Pelataan Newcastlea maalin tasoituksella ja 2,60 kertoimella. Newcastlen suorasta voitosta tarjottu 7,15 on myös pelikelpoinen (US). Lisään omana ideana mukaan vielä Tottenhamin tasan yhden maalin voiton.

30: 1 ChievoVerona – Milan 3,80
31: 1 ChievoVerona(+1) – Milan  1,75
31: X ChievoVerona(+1) – Milan 3,60
Serie A Chievo majailee sarjan kellarikerroksessa ruman tappiotilaston kera, mutta niin surkeasti veronalaiset eivät ole pelanneet, mitä sarjataulukosta voisi päätellä. Pienet marginaalit eivät ole kääntyneet Chievolle eikä hyvistäkään peliesityksistä ole saatu palkintoja mukaan. Esimerkiksi Romaa vastaan Chievo pelasi käytännössä maksimipeliään altavastaajana, mutta laadukkaampi joukkue korjasi potin. Bolognaa vastaan Chievo oli pelillisesti samalla viivalla vastustajansa kanssa. Manageri Giuseppe Sanninon työpaikka on silti vaakalaudalla.

Milanin osalta puhutaan Chievoakin suuremmasta pelillisestä kriisistä. Rossonerin materiaali on laadukas, mutta peli on epäyhtenäistä ja kuritonta. Massimiliano Allegrin työpaikka lienee Sanninon tavoin vaakalaudalla, vaikkakin Milanin johtoporras on ilmaissut luottamuksensa Allegria kohtaan. Viime kierroksella Milan hävisi kotonaan Fiorentinalle heikon suorituksen jälkeen.

Chievolta sivussa lienevät avauksen puolustajat Drame ja Claiton. Myös hyökkäävä keskikenttäpelaaja Simone Bentivoglio on sivussa. Sen sijaan pelikieltonsa Bologna -ottelussa suorittanut Perparim Hetemaj on pelikelpoinen. Milanilta sivussa jatkavat pitkäaikaispotilaat Bonera, Pazzini, El Shaarawy, Silvestre ja De Sciglio. Näiden lisäksi avainhyökkääjä Mario Balotelli on pelikiellossa ja muutaman avauksen pelaajan pelikuntoa arvioidaan lähemmin uudestaan. Milanilla on alla keskiviikkona pelattu kuormittava Mestarien liigan ottelu Barcelonaa vastaan, minkä vuoksi kierrättämisellekin voisi olla tarvetta.

Milan on laadukkaampana joukkueena suosikki, mutta mitään ei ole luvassa ilmaiseksi Veronasta. Maalimäärä voi hyvinkin jäädä pieneksi, vaikka Milan lähtökohtaisesti runsasmaalinen onkin.

Kokeillaan Chievoa varovaisella panoksella (US). Pandamaisena lisäyksenä lisään kohteeseen Chievon +1 tasoituksella sekä vielä ristin samaan tasoituskohteeseen.

32: 2 Atalanta – Bologna 4,10
33: X Atalanta – Bologna(+1) 3,55
33: 2 Atalanta – Bologna(+1) 1,75
Serie A Tasaväkisten alemman keskikastin joukkueiden välinen kamppailu. Molemmille joukkueille on yhteistä perustason lisäksi myös se, että kotinurmella peli kulkee monta astetta paremmin kuin vieraissa.

Atalantalla on ihan kelvollinen vire päällä, vaikka viime kierroksella tulikin vierastappio Livornolle. Tuota ennen bergamolaiset pelasivat laatufutista Interiä vastaan kotonaan. Atalantalle poissaolohuolet tuovat lisähaastetta tähän otteluun. Sivussa ovat puolustuspäästä loukkaantuneet Yepes, Lucchini ja Bellini. Keskikentältä puolestaan puuttuu pelikiellossa oleva Carmona. Hyökkäyspään miehistä sairastuvalla on Bonaventura.

Bolognalla pelivire parani kauden avausvoiton jälkeen muutama kierros takaperin eikä Rossoblulla pitäisi tulla mahdottomia vaikeuksia sarjapaikan säilyttämisen suhteen tällä kaudella. Viime kierroksen Chievo -ottelussa peliesitystä tosin heikensi raskas vesisade. Bolognallakin loukkaantumishuolia on, sillä puolustuksesta ovat alustavasti sivussa Cesare Natali, Marek Cech ja Andrea Mantovani.

Kotietu määrää tasaisten joukkueiden kohtaamisessa ottelun suosikin. Maalimäärällisesti kyseessä on hyvin keskimääräinen Serie A:n ottelu, jossa alle 2,5 maalia on kiistatta todennäköisempi vaihtoehto kuin yli.

Hienoisesti on Bologna kerroinasettelussa aliarvostettu: voittokerroin 4,10 minipanoksella sisään(US). Oman mielen tuotteena lisään kohteeseen Bolognan +1 tasoituksella sekä vielä ristin samaan tasoituskohteeseen.

35: 1 Parma – Lazio (+1) 4,45
35: X Parma – Lazio (+1) 3,85
 Serie A Parma pelasi Juventusta vastaan viime kierroksella kelpo-ottelun, mutta jäi pisteittä pienten marginaalien pelissä. Parmalla on nyt takana kaksi pienimarginaalista tappiota, mutta peliesitykset eivät ole olleet heikkoja. Emilialaisilla ei ole suurta syytä huoleen. Kokoonpanotilanne ei ole Parmalla muuttunut, pitkäaikaispotilaat jatkavat kuntoutumistaan.

Laziolla ei kulje. Viime kierroksella roomalaiset taipuivat kotonaan Genoalle, vaikka pelasivatkin ensimmäisen puoliajan mallikkaasti. Joukkue osoitti toisella puoliajalla haavoittuvuutensa eikä kykyä nousuun enää ollut. Sisäisistä ristiriidoistakin liikkuu pienimuotoisia huhuja. Lazion poissaololista on pitkä edelleen, mutta osa lasarettilaista saattaa myös palata kehiin. Avainmiehistä puolustaja Cianin ja keskikentän Hernanesin pelikuntoa tarkkaillaan pitkin viikkoa. Tärkeistä pelaajista vasemman laidan Senad Lulic on varmasti sivussa, kuten myös Lucas Biglia keskikentän pohjalta. Lisäksi rivimiehiä on useampia sivussa.

Parma ei ole joukkueista viime aikaisten esitysten perusteella ainakaan heikompi, ja kun poissaolotilanne otetaan huomioon, on Parma Tardinilla varsin selvä suosikki. Vetomielessäkin isäntien menestys on oikein maistuva tapaus. Maalimäärällisesti puhutaan melko moniulotteisesta pelistä, johon kokoonpanotiedot vaikuttavat. Alustavasti linja on aika liki 2,5 maalin rajalla.

Parman suoran voiton kerroin riittää aivan rajoille, mutta isäntien vähintään kahden maalin voitosta tarjotulla kertoimella 4,45 saa aikaiseksi minimalistisen edun (US), Omana älynväläyksenä lisään hienoon hakuun vielä kotijoukkueen voiton tasan yhden maalin erolla.

68: X Swansea – Stoke 3,05
68: 2 Swansea – Stoke 4,35
Valioliiga
Swansean otteet ovat vaikuttaneet viime kierroksilla väsyneiltä. Kahdella edellisellä kierroksella joukkue on jäänyt maaleitta, eikä ole pystynyt luomaan montaa laadukasta maalipaikkaa, vaikka vastassa ovat olleet alemman keskikastin joukkueet West Ham ja Cardiff. Swansean kausi alkoi Euroopan liigan karsintojen myötä aikaisin, mikä vaikuttaa imeneen mehuja. Tämän kierroksen jälkeinen maaottelutauko tuleekin walesilaisille todella hyvään saumaan.

Stokekaan ei vakuuta nykyvireeltään, ja sen edellinen voitto on elokuun lopulta. Etenkin joukkueen hyökkäyspeli on ollut kokonaisuutena alkukaudesta heikkoa, mistä kertoo se, että viikko sitten Southamptonia vastaan voimakkaan myötätuulen avustuksella maalinteossa onnistunut maalivahti Asmir Begovic on joukkueen sisäisen maalipörssin jaetulla kärkisijalla. Begovic on pelannut omalla tontillaan vahvan alkukauden, ja ilman hänen huippupelejään Stoken pistesaldo olisi vieläkin heikompi.

Swansean ottelurasitus on vieraita kovempi torstain Euroopan liiga –kiireiden takia, minkä lisäksi isäntien ykköshyökkääjä Michu lienee sivussa pelistä loukkaantumisen takia. Stoke on joukkueista perustasoltaan selvästi heikompi osapuoli, mutta se pääsee otteluun tuoreemmilla jaloilla ilman merkittäviä loukkaantumishuolia. Kotietu pitää Swansean ottelun suosikkina, mutta vierailla on näistä lähtökohdista hyvä iskun paikka.  Vedetään minipeli Stoken 4,35 voittokertoimelle(US).
Tähän lisään omana varmistuksena joihinkin riveihin myös ottelulun tasapelin.

Matkaan lähtee neljä vapaavalintaista järjestelmää sekä kaksi tuplaa. Panosta laitan minulle vaatimattomasti eli "vain" 65 euroa.

Sunnuntai 10.11.2013 - PITKÄVEDOT
 
Vapaavalintainen-järjestelmä_1 
 
Vapaavalintainen-järjestelmä_2 
 
Vapaavalintainen-järjestelmä_3
 
Vapaavalintainen-järjestelmä_4
 
Tupla_1 
 
Tupla_2
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti