Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 5. marraskuuta 2013

5.11.2013 Tiistai - Mestarien Liiga


VEDONLYÖNTI
 
Lamauttava lokakuu jatkui vielä marraskuun ensimmäisenä päivänäkin vedonlyönnissäni. Perjantaina tuli vielä takkiin 55 euroa. Lauantai ja sunnuntai toivat sitten pitkästä aikaan voitonjuhlat Pandalaaksoon. Kumpanakin päivänä rivejä alkoi napsahtelemaan kiinni, ja lopulta pelikassaan virtasi 912,80 euroa (+640,80€).
 
Tänään turvaudun pelkästään Urheilusanomien vihjeisiin. Kohteet ovat Mestarien liigan otteluita tiistailta ja keskiviikolta.  Aivan tarkkaan en niitä kuitenkaan kopio riveihini, vaan teen kahteen huomiseen kohteeseen merkkilisäykset.
 
Tiistain ja keskiviikon vetokohteet:
 
Tiistai

07: 2 Shahtar D – Leverkusen 3,20

Mestarien liiga

Joukkueiden edellinen kohtaaminen kaksi viikkoa sitten Leverkusenissa oli isäntien näytöstä, eikä 4–0-tulos jättänyt paljoa jossiteltavaa. Shahtar pelasi sekä yksilö- että joukkuetasolla surkean ottelun. Donetskilaiset hävisivät myös perjantaina omassa sarjassaan heikon Volynin vieraana 0–2, mikä kielii siitä, että kaikki ei ole joukkueessa tällä hetkellä kunnossa. Valmentaja Mirea Lucescu ei voi mennä edes muutaman runkopelaajan lepuutuksen taakse, sillä normaalisti Shahtar hoitaa heikommat joukkueet Ukrainan pääsarjassa kovalla prosentilla.

Leverkusen on puolestaan erinomaisessa vireessä, vaikka sen avainpelaaja Lars Bender on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisesta. Sami Hyypiän suojateilla on vahva ote jatkopaikasta, eikä tasapeli olisi lääketehtaan miehistölle Ukrainasta huono tulos. Shahtar lähtee otteluun kotiedun turvin niukkana suosikkina, mutta se joutuu hakemaan voittoa pienellä riskillä, mikä avannee Leverkusenille hyviä paikkoja iskeä vastaiskuilla. Leverkusenin voittokerroin on tippunut alkuperäisestä, mutta tästä huolimatta runnon kohteeseen vierasvoiton.

Keskiviikko

89: 1 Ajax – Celtic ( +1 ) 3,30
89: X Ajax – Celtic (+1) 3,60

Mestarien liiga

Celtic otti kaksi viikkoa sitten todella arvokkaan 2–1-kotivoiton Ajaxista ja piti ohuet jatkohaaveensa elossa. Nyt puolestaan Ajaxilla on pakkovoiton paikka, sillä kahdessa viimeisessä ottelussa amsterdamilaiset kohtaavat Milanin vieraissa ja Barcelonan kotona.

Ajax oli hallitsevampi osapuoli kaksi viikkoa sitten Skotlannissa, mutta hävisi ottelun heikkoon viimeistelyyn ja oman pään virheisiin. Celticin hyökkäyspeli oli vaisua ja tärkeän vasurin Kris Commonsin poissaolo näkyi. Skotit saivat onnekseen 1–0-maaliin johtaneen pilkun Ajax-puolustaja Stefano Denswilin virheestä ja tekivät toisen maalinsa kaukolaukauksella.

Celtic lähtee otteluun todennäköisesti puolustusvoittoisesti ja hakee maaleja erikoistilanteista ja vastaiskuista, joissa Teemu Pukin nopeudelle on käyttöä. Tärkeä Commons on kuitenkin yhä sivussa, minkä lisäksi vieraiden osakkeita laskevat kippari Scott Brownin pelikielto ja oikean laiturin Adam Matthewsin poissaolo. Ajax lähtee otteluun kotiedun turvin selvänä suosikkina, vaikka sekään ei pääse otteluun aivan parhaalla kokoonpanollaan. Puolustuksen johtajan Niklas Moisanderin sekä hyökkääjä Bojan Krkicin pelaaminen on epävarmaa. Vetoihin kelpaa Ajaxin vähintään kahden maalin voitosta tarjottu 3,30 kerroin. Lisäksi varmistan vedon kotijoukkueen tasan yhden maalin voitolla.

83: 1 Dortmund – Arsenal (+1) 2,90
83: X Dortmund – Arsenal (+1) 3,40

Mestarien liiga
Joukkueiden kohtaaminen Lontoossa kaksi viikkoa sitten oli tasainen ja hyvätasoinen, ja pistejako olisi kuvannut pelitapahtumia paremmin kuin Dortmundin 2–1-vierasvoitto. Arsenalin kannalta tappio saattoi olla kohtalokas, sillä joukkue kohtaa saksalaisten lisäksi vielä myös Napolin vieraskentällä, eivätkä todennäköisyydet puolla lontoolaisten jatkopaikkaa tällä hetkellä.

Dortmund on ollut syksyn peleissään todella vakuuttava sekä Bundesliigassa että Mestarien liigassa, vaikka joukkueelta on puuttunut avainpelaajat Lukasz Piszczek ja Ilkay Gündogan. Joukkueen palloton pelaaminen ja vastaiskut ovat aivan Euroopan eliittiä, ja Borussiaa vastaan on äärimmäisen vaikea nousta pisteille, mikäli se tekee ottelun avausmaalin.

Myös Arsenalin alkukausi on ollut vahva, mutta lontoolaisilla on vielä paljon matkaa hallitsevan Mestarien liiga –finalistin Dortmundin tasolle etenkin pelinopeuden suhteen. Arsenalin pelinopeutta syö vielä joukkueen nopeimman pelaajan Theo Walcottin poissaolo. Gunnersin puolustus joutuu Saksassa kovimpaan testiin tällä kaudella, ja olisi yllätys, mikäli Arsenal selviäisi ottelusta ilman takaiskumaaleja. Kotietunsa turvin Dortmund lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Tässäkin kohteessa on mielestäni kerroinasettelussa aliarvioitu isäntien paremmuutta - ei pahalla Gunners-fanit. Dortmundin suoran voiton kerroin ei aivan riitä peleihin, mutta vähintään kahden maalin voittokerroin 2,90 alkaa jo kelpaamaan. Lisäksi varmistan vedon kotijoukkueen tasan yhden maalin voitolla.

Näistä huippujalkapalloista laitan matkaan vapaavalintaisen järjestelmän ja singlen. Panosta laitan  suurella itseluottamuksella 80 euroa.

Tiistai 5.11.2013  - PITKÄVEDOT
 
 
VapaavalintainenJär(4): 7:2 , 83:1X , 89:1X ; Kertoimet 30,62 -39,16 
; Panos 10€/rivi=40€
 
Single: 7:2 ; Kerroin 3,20 ; Panos 40€
 
 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti