Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 16. marraskuuta 2013

16.11.2013 Lauantai - SM-Liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen katkaisi parin päivän voittoputken, vaikka yksi single osuikin. Islannin ja Kroatian 0-0 nyhjäyksen panos ei riittänyt nostamaan päivää voitolliseksi, vaikkakin se toi takaisin pitkävetoon  sijoitetun pääoman. Supermonivedon ja tulosvedon ohimenot tipauttivat päivän saldon lopulta miinukselle. Yksi pieni ideasingle toi pelikassaan 33,50 euroa (-42,70€).

Perjantai 15.11. - Vetokohteet:
Islanti-Kroatia 0-0, Kreikka-Romania 3-1, Portugali-Ruotsi 1-0, Ukraina-Ranska 2-0
 
Tänään haen menestystä jääkiekon SM-liigasta, jo kahdesti peräkkäin osuvaksi todetulla taktiikalla. Haetaan voittoputkien katkeamisia ja altavastaajien yllätyksiä. Kohteiksi valitsin kaksi päivän matsia: Blues-TPS ja Kärpät-Ässät.
 
Päivän vetokohteet, merkit ja kommentit:
 
 
SM-Liiga
Blues seilaa navakassa myötätuulessa voitosta voittoon. Sillä on alla neljän suoran voiton putki, TPS pelasi liigatauon jälkeen pirteästi kotonaan Kärppiä vastaan vaikka hävisikin voittolaukauksilla. Eilen tuli sitten turpiin Pelicansin vieraana. Haen tässä kuitenkin Bluesin kompastelua ja raapustan lapuille ristin ja kakkosen.
 
Kärpät on hirmu vireessä ja historiallisessa voittoputkessa. Ässät sai tauon jälkeen kotona pataan tappiokierteessä olleelta Kalpalta. Ottelun ennakkosuosikista ei voine kiistellä ja epätodennäköistä on, että Kärpät ajautuisi vieläkään minkäänlaiseen kriisiín, mutta joskus putket katkeaa. Haen siis jääräpäisesti Kärppien pelin takeltelua ja vastaavasti Ässien piristymistä - risti ja kakkonen.
 
Yllätyksiä lähden hakemaan neljällä vapaavalintaisella järjestelmällä. Tässä pelataan taas tappion minimointia tai voiton maksimointia (miten tämän nyt katsoo?) eli yksi osuma ei vielä kesää tee. Panoksia tämä omalaatuinen tapa ottaa tällä kertaa 100 euroa.
 
Lauantai 16.11.2013 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(4)_1: 11:X2, 20:X2; Kertoimet 14,06-21,13; Panos 5€/rivi=20€
 
VapaavalintainenJ.(2)_2: 11:X2; Kertoimet 3,95-2,90; Panos 20€/rivi=40€
 
VapaavalintainenJ.(2)_3: 20:X2; Kertoimet 4,85-5,35; Panos 20€/rivi=40€


 

2 kommenttia:

  1. Tossa voi hyvinkin olla ideaa? Mutta kannattaako pelata noin monia rivejä joista osa osuessaankin jättä koko homman minkalle? Itse kokeilisin vain parilla rivillä ilman kaikkia varmistuksia. Tietenkin tuo sinun tapasi varmistaa todellakin minimoi tappiot ja hyvinhän tuo on toiminut - GOOD LUCK - itse uskon espoon ja oulun voittoihin!

    VastaaPoista
  2. No...niinhän ne voitti..eli nyt ei onannut mulla,,,,! Pelasitko itse noita?

    VastaaPoista