Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

24.11.2013 Sunnuntai - La Liga - Serie A - Premier league


VEDONLYÖNTI
 
Eilinen pelipäivä jäi niukasti voitolliseksi. Tänään haen menestykselle jatkoa eurooppalaisen jalkapallon parista. Tämän päivän kohteet ovat Italian Serie A:ta ja Espanjan pääsarjaa. Lisäksi riveissä on mukana huomiselta yksi Valioliigan taisto.

Vihjeissäni olen käytänyt pohjana Urheilusanomien vinkkejä. Kohteiden merkkejä olen muunnellut ja lisännyt, mutta tekstiseloste on suoraan kyseisen lehden nettisivulta. (Edi Pejcic).

Päivän pelikohteet, merkit ja kommentit:

Sunnuntai

35: X Udinese – Fiorentina 2,70
36: 1 Udinese – Fiorentina(+1) 5,55
36: X Udinese – Fiorentina(+14,40
Serie A Udinese on osoittanut melkoista kotiriippuvuutta alkukaudella. Vieraspelaaminen ei vakuuta, mutta itseluottamustaso roihahtaa nousuun aina kun pelataan Friulilla. Ennen taukoa Udinese hävisi hieman epäonnisestikin Catanian vieraana, mutta vierasesityksistä ei kannata vetää liian syvällisiä johtopäätöksiä, etenkin kun taukokin on takana. Udinesen iskukykyä heikentää olennaisesti kokeneen, ja yhä huipputärkeän, hyökkääjän Antonio Di Natalen loukkaantuminen. Myös vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseen tarjoava Maicosuel on sivussa.

Fiorentinakin on yleensä tunnettu lähinnä kovana kotijoukkueena, mutta tällä kaudella Viola on löytänyt vieraspelaamiseensakin vahvaa laatua. Fiorentina on pelillisiä avuja mitaten aivan Serie A:n kärjen tuntumassa. Fiorentinan osalta kokoonpanotilanne näyttää alustavasti hyvältä. Vain pitkään sivussa ollut maalipyssy Mario Gomez jatkanee tärkeistä miehistä lasaretissa.

Fiorentina on joukkueista laadukkaampi, mutta Friulilla voittaminen on vaikeaa. Udinesen kotietu tasaa lähtökohdat kimuranteiksi. Maalimäärällisesti Di Natalen menetys vaikuttaa underin puolesta, mutta mitenkään vaisuista hyökkäysjoukkueista ei kuitenkaan ole kyse.

Kokeilen ottelussa kotijoukkueen voittoja tasan yhden maalin sekä myös useamman maalin erolla. Lisäksi yhdessä kokonaisuudessa haen ottelun tasapeliä.

111: X Sevilla – Betis 3,60
111: 2 Sevilla – Betis 4,50
 La Liga
Sevillan derby on yksi kauden odotetuimmista otteluista. Andalusialaisen luonteen kiihkeys näkynee tälläkin kertaa niin viheriöllä kuin yleisössä. Tunnelma näissä derbyissä on yleensä ainutlaatuinen.

Sevilla on ollut tyyliltään varsin räväkkä joukkue ja sen peleissä onkin nähty maaleja enemmän kuin esimerkiksi Barcelonan otteluissa. Loukkaantumiset ovat rikkoneet joukkueen harmoniaa, mutta toisaalta hyökkäyspään yksilötaito ja ennakkoluuloton pelitapa ovat tuoneet maalipaikkoja runsaasti molempiin päihin. Perustaidoiltaan Sevilla ei ole viime kausien tasolla, mutta täydet mahdollisuudet europeleihin ovat tasaisessa Primera Divisionissa olemassa.

Betis on ollut selkeästi alkukauden epäonnisin joukkue. Verdiblancos ei missään tapauksessa kuuluisi pelillisten ansioiden perusteella sarjan pohjalle, mutta pienet marginaalit eivät ole olleet joukkueen puolella. Myös rajut loukkaantumismurheet ovat näytelleet omaa rooliaan alkukaudella. Manageri Pepe Melin on annettu seurajohdon puolesta jatkaa tehtävässään, mikä tuntuu allekirjoittaneenkin mielestä oikealta ratkaisulta. On kuitenkin selvää, että ruma tappio tässä derbyssä voi ajaa seurajohdon päätökseen, jossa Mel saa pikapotkut.

Poissaolohuolet ovat hellittäneet molempien joukkueiden osalta. Sevillalta sivussa ovat todennäköisesti pitkäaikaispotilas Cicinhon lisäksi hyökkääjät Cheryshev ja Marin. Tärkeän puolustajan Nico Parejan pelikunto on puolestaan kysymysmerkin alla. Betisiltä poissa ovat Perquis, Nosa, Lorenzo Reyes ja Juanfran. Mahdotonta perustasovaikutusta näillä poissaoloilla ei kuitenkaan ole.

Kotietu on paikallispelissä hieman normaalia pienempi joukkueiden välillä olevan erityislatauksen vuoksi. Sevilla on itseluottamukseltaan paremmassa vedossa ja tuo seikka kotikannatukseen yhdistettynä tekee isännistä varsin selvän suosikin. Maaleja saatetaan nähdä runsaasti, jos tunne ottaa järjeltä vallan. Järkivedot kulkevat Betisin kautta. Laitan peleihin vierasvoiton lisäksi myös tasapelin.

Maanantai

137: X WBA – Aston Villa 3,10
137: 2 WBA – Aston Villa 3,90
 Valioliiga WBA oli todella lähellä aiheuttaa Jose Mourinholle tämän ensimmäisen kotitappion Valioliigassa Chelsean managerina, kun se johti Stamford Bridgellä kaksi viikkoa sitten 2–1 yliajan kolmannelle minuutille asti. Brassikeskikenttämies Ramiresin heppoinen kaatuminen rankkarialueella johti kuitenkin Chelsean rangaistuspotkuun, josta isännät tasoittivat pelin. Kyseenalainen tuomio jätti WBA:lle pelistä taatusti karvaan maun, ja joukkue tulee maaottelutauon jälkeiseen Villa-peliin täynnä tarmoa.

Villan peliesitys maaottelutaukoa edeltäneessä Cardiff-kotipelissä ei häikäissyt, mutta syynä saattoivat olla lukuisat poissaolot. Avauksen miehistä sivussa olivat laitapakki Antonio Luna, keskikentän avainpelaaja Fabian Delph sekä tärkeät laitahyökkääjät Gabriel Agbonlahor ja Andreas Weimann. Manageri Paul Lambertin onneksi nelikon pitäisi palata kokoonpanoon maanantaina. Kysymysmerkki on sen sijaan tärkeän ykkösvahdin Brad Guzanin kunto, sillä tämä joutui vetäytymään USA:n maajoukkuepeleistä mysteerisen loukkaantumisen takia.

Ottelussa on vahva paikallislataus, kun molempien ykkösviholliset Wolverhampton ja Birmingham pelaavat alemmilla sarjatasoilla. Sekä WBA että Villa haluavat itselleen Midlandsin herruuden. WBA on ollut viime aikoina hieman vieraita paremmassa iskussa ja lähtee kotiedun turvin otteluun niukkana suosikkina. Isäntien ykkösvahti Ben Foster on yhä sivussa, mutta häntä tuurannut Boaz Myhill on hyvässä vireessä ja sai tärkeää lepo- ja harjoitusaikaa maaottelutauolla jäätyään sivuun pikkuvammoihin vedoten Walesin maajoukkueen riveistä.

Aston Villan menestykset ovat kelpo vetoideoita. Oletuksena on tietysti, että Villa pääsee otteluun vahvalla kokoonpanolla. Villan pelaamisessa nyt heti on tuosta epävarmasta kokoonpanotilanteesta johtuen riskinsä. Vierasvoiton kaveriksi laitan lapuille ristin.

Tästä asetelmasta laitan matkaan kolme vapaavalintaista järjestelmää. Rahaa tuhlaan näihin yhteensä 76 euroa.

Sunnuntai 24.11. - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ. ( 4 )_1
Panos 7€/rivi=28€
 
VapaavalintainenJ. (2)_2
Panos 10€/rivi=20€
 
VapaavalintainenJ. (4)_3
Panos 7€/rivi=28€


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti