Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 14. elokuuta 2015

Kakkonen & Bundesliiga & Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Illan pelikohteet:
 
586: 2 Bayern München – HSV (+1) 8,40
Bundesliiga

Bundesliigaa viime kaudet dominoinut Bayern on myös alkavan kauden suvereeni mestarisuosikki. Lähtöpuolella ainoa merkittävä nimi on ollut loukkaantumisista pari viime kautta kärsinyt Bastian Schweinsteiger. Kovimmat hankinnat ovat olleet Juventuksen dynamo Arturo Vidal sekä Shakhtarista 30 miljoonalla ostettu huippunopea Douglas Costa. Kokonaisuutena Bayernin materiaali on viime kautta vahvempi, mutta kovin seesteisissä tunnelmissa kesä ei ole sujunut, sillä Pep Guardiola on saanut osakseen paljon kritiikkiä seuran faneilta. Tilannetta ei myöskään helpottanut tappio pari viikkoa sitten Wolfsburgille Saksan supercupissa.

Putoamisen äärimmäisen täpärästi jälleen viime kaudella välttänyt HSV ei ole pystynyt vahvistamaan rivejään kesän aikana kovinkaan merkittävästi. Avauskokoonpanon pelaajista maisemaa vaihtoivat vahvasti alisuorittaneet Heiko Westermann, Rafael van der Vaart sekä Valon Behrami. Tulopuolella tärkeimmät siirrot ovat olleet Cagliarista saapunut keskikenttä Albin Ekdal, ex-Leverkusen -toppari Emir Spahic ja Stuttgartin laitapuolustaja Gotoku Sakai. Kokonaisuutena materiaali on samaa tasoa kuin viime kaudella.

Hampurilla olisi isona seurana potentiaalia taistella europaikoista, mutta suurta parannusta viime kauteen lienee turha odottaa. Joukkue ehti jo pudota viime viikonloppuna Saksan cupista neljännen sarjaportaan Carl Zeiss Jenalle, mikä lisää entisestään paineita. Positiivista on kuitenkin, että Johan Djourouta (epävarma) lukuun ottamatta terveystilanne on erinomainen. Bayern joutuu sitä vastoin tulemaan vielä pitkään toimeen ilman tärkeitä Holger Badstuberia ja Franck Riberytä. Tasoero joukkueiden välillä on kuitenkin valtava ja muu tulos kuin isäntien vähintään parin maalin voitto olisi jättiyllätys.

Pelivalinta on jyrkkä, mutta Veikkaus on vain antanut HSV:n megapommeille niin hulppeita tarjouksia, että pakko niitä on lanteilla kokeilla. On tämä kuitenkin usein niin yllätyksellistä sarjan avauskierrosta.

593: 1 Aston Villa – ManU 5,50
596: 1 Aston Villa (+1) – ManU 2,18

Valioliiga
Villa oli avausottelussa sarjanousija Bournemouthin vieraana oma itsensä. Pallonhallinta annettiin vastustajalle. Villalla ei turhia paikkoja ollut, 1-0 voittomaali tuli kulmapotkusta. Villa Parkilla Tim Sherwoodin miehistö tulee varmasti olemaan matkapelejä aktiivisempi, mutta nyt vastus on sitä tasoa, että turhia tuskin tullaan hötkyilemään.

Uudistuneen ManUn avaus oli Spursista otetusta 1-0 kotivoitosta huolimatta vaisu. Maalipaikkojen suhteen oli suuria ongelmia. Kokoonpanosta puuttuvat pelikieltoa kärsivä Marouane Fellaini sekä keskuspuolustuksen Phil Jones. ManU pelaa ensi tiistaina erittäin tärkeitä Mestarien liigan karsintoja Old Traffordilla Club Bruggeä vastaan.

ManU on selkeä suosikki, mutta Spursia vastaan nähdyllä peliesityksellä voi illasta tulla hyvin nihkeä. Vetoihin kelpaavat Villan menestykset. Parasta antia on Villan kylmä suora voitto 5,50 kertoimella. Halutessaan voi panosta jakaa ja ostaa Villan suoran voiton kylkeen tasapelinkin sisältävää +1:tä.

939: 1 Masku – SalPa 2,25 
Kakkonen Länsi
Maskulla on alla kova vierasvoitto lohkokärki Granista 3-0 lukemin, mikä nostatti joukkueen itseluottamuksen taatusti taivaisiin. Pistetarvetta isännillä on edelleen, sillä putoamispeikkoa ei ole saatu vielä karistettua kintereiltä. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut viime viikot hyvällä tolalla, joten MaPSia ei ole tällä hetkellä helppo nujertaa – varsinkaan kotimuovilla Maskussa.
 
SalPan tilanne lohkon keskikastin yläpuolella alkaa olla turvattu. Putoamisen uhkaa ei käytännössä enää ole, mutta kärki on karannut jo aivan liian kauaksi. Sen vuoksi tällaisiin peliin syttyminen voi olla turkasen vaikeaa. Toki joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa, mutta kaksi viimeisintä vastusta ovat olleet lohkon pohjilta ja voitot silti nihkeitä. Kapteeni Tuomanen saattaa olla edelleen sivussa pienen jalkakolhun vuoksi, kokenut Haijanen on varmuudella poissa.
 
Piristynyt Masku ansaitsee tekonurmellaan suosikkiaseman, sillä joukkueiden tasossa ei merkittävää eroa ole. Motivoituneempi kotijoukkue ansaitsee pienen panostuksen pelin.

940: 1 KäPa – Ilves-Kissat 1,90
Kakkonen Etelä
KäPan kurssi on ollut eittämättä laskeva, mutta viimeksi joukkue sai aikaan kunnon pommin, kun Hongan voittokulku katkaistiin Tapiolassa 1-1 tasurilla. Puolustuspelaaminen oli kurinalaista. Toki pallollinen pelaaminen oli vaikeaa ja se on ollut muutenkin tehotonta viime viikot, mutta potentiaalia on hieman parempiin tuloksiin. Tämä ottelu on säilymisen kannalta todella tärkeä, joten motivaatio on tapissa.
 
Ilves-Kissojen vire on sen sijaan surkea. Yhdeksän ottelun tappioputki on syönyt pelaajiston itseluottamusta rotan lailla. Alakerta tekee virheitä, hyökkäyksestä puuttuvat tehot, ja kokoonpanomurheitakin on kasaantunut jonkin verran. Toki motivaatio on vieraillakin tapissa, sillä pistetarve on jo suuri.
 
KäPa ottaa varmasti keskikentän nimiinsä ja vie pallonhallinnan, siinä missä Kissat joutuvat tiputtamaan linjat alas. Lähes luokkaa parempana joukkueena ja selkeästi paremmassa vireessä olevana käpyläläiset ansaitsevat selvästi päälle 50 pinnan suosikkiaseman. Kotivoitto mahtuu pienille peleille näillä kertoimilla.

********************************************
Näiden Urheilusanomien vinkkien pohjalta tekaisin trion ja tuplajärjestelmän sekä kaksi singleä. Panosta riveille huitaisin 70 euroa.

Perjantai 14.8.2015 - PITKÄVEDOT

Trio

Tupla J.( 3)

Single-1

Single-2
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti