Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Superpesis & Veikkausliiga & Allsvenskan

VEDONLYÖNTI
 
Laitan matkaan Urheilusanomien vinkkiä mukaillen yhden trion. Panosta laitan pelikassaa pyöristäen täyden ventin eli 21 euroa.
 
Illan vetokohteet: 
 
316: 1 Joensuu – Vimpeli, alle 15,5 juoksua 1,50
Superpesis
Kärkiottelusta ei panosta puutu. Matsissa taistellaan runkosarjan voitosta. Viimeaikaiset esitykset ovat olleet molemmilla vahvoja, vaikka Joensuu viikonloppuna Sotkamossa hävisikin. Tunnetilat ovat molemmilla tapissaan ja kaikki keinot ovat voiton hakemisessa käytössä.

Joensuu on huippujoukkueista vakaampi räpylässä, minkä vuoksi etu on Mailalla. Vaikka molemmat joukkueet ovat mailan varressa kovia, ei kärkiotteluissa useinkaan juoksuhulinoita nähdä. Tässä pelissähän juoksumäärää laskee myös suuret panokset. Keli sen sijaan on nostava tekijä alustavasti.

Kotisuosikista puhutaan, mutta tuskin tässä isoja marginaaleja taululle taotaan. Pelillisistä aspekteista räpylävarmuus voi hyvinkin tehdä Mehtimäellä eron joukkueiden välille.

Veikkauksen tarjous "alle 15,5 juoksusta" on todella upea pelikohde. 

548: 1 HJK – FC Lahti 1,60
Veikkausliiga
HJK on Töölössä vaikeasti kaadettavissa, vaikkakin FCL on lähes poikkeuksetta vahva altavastaajan asemassa pelatessaan. Klubi on saanut rauhassa päästä yli Astana-katastrofista, kun taas Kuhnurit pelasi viikonloppuna.

Tasoero joukkueiden välillä on edelleen suuri, ja tuskin isännät tässä kohtaa vahvaa rotaatiota käyttävät, vaikka lauantaina on edessä Suomen cupin välierä. HJK pitää palloa, mutta FCL prässännee aktiivisesti, mikä toi tulosta kauden alun ottelussa.  HJK:n mahdollisuuksia on aliarvioitu kummallisen paljon.
 
574: 1 Gefle IF – Elfsborg, alle 2,5 maalia 1,90
Allsvenskan
Gefle on tänäkin kautena ylittämässä itsensä. Viime aikoina on pelikin kulkenut mallikkaasti, vastassa on tosin ollut alemman kastin joukkueita. Ykköspyssy Johan Oremo jatkanee sairastuvalla. Gefle elää kaudesta toiseen vahvan kotietunsa voimin.

Elfsborg on mukana mestaruustaistelussa. Tasoero on siis suuri Gefleen nähden. Elfsborgille lasketaan ottelurasitusta Euroopan liigaan osallistumisesta: heinäkuusta lukien on pelattu noin kaksi matsia per viikko.

Vedonlyönnillisesti suurin mielenkiinto kohdistuu matsin maalimäärävetoon. Gefle on kotonaan erittäin vähämaalinen kokonaisuus. Valmentaja Roger Sandberg on kokeillut myös hyökkäävämpää ryhmitystä, mutta eiköhän Elfsborgin tasoista joukkuetta vastaan lähdetä puolustus vahvasti edellä. Muistissa on vielä varmasti kesäkuussa Elfsborgissa kärsitty 1-5 tappio. Elfsborgilta löytyy tulivoimaa, mutta vieraissa on oltu kotipelejä paljon varovaisempia.
 
Keskiviikko 12.8.2015 - PITKÄVETO
 
Trio
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti