Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kakkonen & Championship

VEDONLYÖNTI
 
Jep - Urheilusanomat ovat minulle velkaa - ainakin uskon niin!? Haen pitkävetovoittoa urheilusanomien vinkillä. Matkaan lähtenyt tupla maksoi 20 euroa.
 
Keskiviikon pitkävetokohteet: 
 
546: 1 ÅIFK – SalPa 2,60
Kakkonen Länsi
ÅIFKin vire on heikko ja koko kausi täysi pannukakku. Joukkuetta odotettiin aivan kärjen tuntumaan, mutta homma meni väärille raiteille heti keväällä. Kotonaan joukkue pelaa kovatempoista futista, maisema vaihtuu vikkelään. IFK on aktiivinen, ja pienempi kenttä antaa mahdollisuuden prässätä lujaa. Nuori nippu on ehdottomasti tauluaan parempi.
 
SalPalla on alla 0-1 vierastappio Maskulle, eivätkä salolaiset luoneet ainuttakaan kunnollista maalipaikkaa koko pelissä. SalPan kausi on käytännössä paketissa – kärki on karannut, mutta 30 pinnaa plakkarissa tarkoittaa käytännössä myös varmaa jatkopaperia Kakkoseen. Näin ollen motivaation kanssa voi olla loppukaudesta niin ja näin – ja varsinkin arkipäivän reissupeliin on vaikeampi syttyä. Saati saada aivan kaikkia pelaajia matkaan. Kokenut Haijanen jatkaa ainakin keskikentältä sivussa.
 
SalPan riveissä pelaa TPS:n miehiä, joten vastus on ÅIFKille sytyttävä. Isäntien pistetarve on merkittävä, jos säilytä halutaan, joten motivaatiota löytyy taatusti enemmän kuin vierailta. Ottelusta tulee tasainen, mutta ÅIFK ansaitsee marginaalisen suosikkiaseman. Tarjolla oleva kerroin kattaa pelaamisen riskin helposti ja on lisäksi vallan maistuva.

550: 2 Wolverhampton – QPR 3,50
Championship
Kotijoukkue Wolves on avannut kautensa hyvin, joskin avausvoitossa Blackburnia vastaan oli tuuriakin mukana kyseenalaisesti saadun rangaistuspotkun muodossa. Sunnuntaina joukkue jakoi kotonaan pisteet varsin oikeutetusti Valioliigasta pudonneen Hullin kanssa.

Myös QPR putosi täksi kaudeksi Valioliigasta Championshipiin, muttei vaikuta tällä hetkellä aivan Hullin tasoiselta nipulta. Avainpelaajista keskikentän Leroy Fer ja ykköskärki Charlie Austin saattavat vaihtaa vielä maisemaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista, mutta toisaalta jokunen uusi pelaajakin saattaa vielä saapua Loftus Roadille.

Siirtohuhujen kohteena oleva Austin on pelannut Ärrien molemmat sarjapelit, ja teki maalinkin lauantaina Cardiffia vastaan. Fer kärsii sen sijaan polvivaivoista ja lienee yhä keskiviikkona sivussa kokoonpanosta.

Wolves lähtee kotietunsa turvin otteluun suosikkina, vaikka alkukauden pelit missannut kapteeni ja ykköstoppari Danny Batth olisi yhä sivussa. Maaliodotusarvoltaan ottelu on kallellaan mieluummin runsas- kuin niukkamaaliseen suuntaan. Ärrien 3,50 voittokertoimella voi jännityspetsin asettaa.

Keskiviikko 19.8.2015 - PITKÄVETO
 
Tupla
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti