Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 25. elokuuta 2015

Mestarien liiga - Karsinnat

VEDONLYÖNTI
 
Suurta nousua ei näy, eikä kuulu! Kokeillaan tänään pienempää ilonaihetta. Matkaan lähti tupla. Panosta riville laitoin 30 euroa.
 
Mestarien liigan kohteet: 
 
660: 2 Monaco – Valencia, yli 2,5 maalia 2,13
Mestarien liiga
Valencia esitti yllättävän valmiita otteita avausosassa ja voitti lopulta 3-1. Asemat vieraspeliin ovat espanjalaisittain siten erittäin hyvät – vaikka yksi vierasmaali tulikin päästettyä. Monacon on oltava nyt aktiivisempi, siinä missä Valencia pääsee rakastamaansa vastahyökkäysmoodiin.

Monaco jäi lauantaina vieraskentällä täysin ansaitusti 1-1 tasuriin Toulousen kanssa pelattuaan kohtalaisen vahvalla kokoonpanolla. Murheita tärkeään peliin tuo loukkaantumismurheet. Ykköstoppari Abdennour on todennäköisemmin sivussa, kuten myös keskikentän dynamo Moutinho. Nämä ovat pahoja miinuksia. Monacon vahvuus on tiivis puolustuspelaaminen, mutta nyt pitäisi olla aktiivisempi, mikä ei välttämättä ruhtinaskunnan pojille sovi.

Valencia on vieraissa selkeästi passiivisempi kuin kotonaan, pelirohkeutta uupuu hieman. Mutta nyt joukkue pääsee pelaamaan kontrilla, mikä on Valencian vahvuus. La Ligassa joukkue jäi lauantaina maalittomaan vierastasuriin Rayo Vallecanon kanssa. Tuossakin pelissä nähtiin tuttu vastahyökkäyksiä kyttäävä ”Vallu”. Valenciaa rasittaa edelleen ykkösmaalivahti Diego Alvesin loukkaantuminen.

Pieni "kissa et hiiri" -leikki on luvassa. Valencia houkuttelee isäntiä aivan taatusti avaamaan peliään ja kyttää niitä kontriaan. Monaco joutuu avaamaan peliään melko aikaisessa vaiheessa, mikä jättää tiloja puolustuksen taustoille. Underin linjat on lyöty sen verran alas, että overit houkuttelevat peleille – vierasmaali ei tosiaan yllättäisi. Monaco on kotiedun myötä kuitenkin pikkuinen suosikki.
 
864: 2 Maccabi Tel Aviv - Basel  2,10
Mestarien liiga
Maccabi hiljensi baselilaiskatsomon ensin menemällä johtoon ja uudestaan myöhään lisäajalla, kun israelilaiset tulivat 2-2 tasoihin. Basel vei peliä mielin määrin ja oli selkeästi parempi joukkue, mutta viimeistely ontui pahasti. Samaan aikaan alakerta teki ne muutamat kalliit virheet. Avausosa kertoi kuitenkin sen, että Basel on joukkueista selvästi parempi.

Maccabi avasi sarjakautensa hitusen nihkeällä 3-2 kotivoitolla Bnei Sakhinista. Joukkue on tämän vaiheen heikoimpia materiaaliltaan, mutta kotikentällään telavivilaiset kykenevät venymään. Maccabin vahvuus on hyökkäyssuuntaan, alakerta on haavoittuvainen.

Basel jatkoi hurjaa marssiaan kotimaan sarjassa, kun alemman kastin Lugano kaatui vieraissa 3-1. Joukkue on voittanut kaikki kuusi sarjapeliään. Sveitsiläiset osaavat pelata pitkiä hyökkäyksiä, mutta pitävät myös tempoa yllä. Alakerrasta Ivanov sekä Kuzmanovic ovat loukkaantuneina. Merkitys on vähäinen.

Basel ottaa myös vieraskentällä pelin haltuunsa ja hallitsee palloa enemmän. Toki kotijoukkue on huippumotivoitunut, sillä avausosan ansiosta harvinainen sauma edetä lohkovaiheeseen on täysin mahdollinen. Baselin pitää siis peli voittaa tai tasata ottelu 3-3 tai suuremmin numeroin. Näin ollen aivan alusta asti ei riskejä tarvitse ottaa. Maccabi puolestaan tavoittelee aivan taatusti oman pään nollaa. Basel on pelin suosikki vieraskentästä huolimatta.
 
TIISTAI 25.8.2015 - PITKÄVETO
 
Tupla

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti