Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Serie A

 
VEDONLYÖNTI
 
Alkupäivän kohteista yksi jäi ilman "jalkaa" kun kaksi Veikkausliigan "arvausta" meni metsään. Pelaan vielä tämän Serie A:n kohteen singlenä. Panosta laitan pelikassaa pyöristäen 21,70 euroa.

 Urheilusanomien analyysi kohteesta:

827: 1 Frosinone – Torino 3,55Serie A
Frosinone nousi ehkä hieman yllättäenkin Serie B:stä parrasvaloihin. Piskuisen mutta perinteisen seuran kulmakivenä oli Matusalla pelatut kotipelit, joissa vieraat eivät juhlineet. 21 kotipeliä tuottivat Serie B:ssä saldoksi 14 voittoa, 6 tasapeliä ja vain yhden tappion. Kova pöhinä seuran ympärillä on ja takuulla vahvalla tsempillä kauden avaukseen kotikentällä tullaan. Vierasjoukkue kohtaa aggressiivisen kotijoukkueen lisäksi myös tunteella elävän yleisön. Tälle kaudelle Frosinonen tulee keskittyä vierasesityksiensä parantamiseen. Kylmää voi olla kyyti, mikäli pelirohkeutta ei löydy samaan tapaan kuin kotipeleissä. Materiaalia on vahvistettu lähinnä vapailla agenteilla ja lainamiehillä. Perustaitotaso joukkueessa on heikko.

Torino taisteli pitkään europeleihin oikeuttavista sijoituksista, mutta jäi lopulta ansaitusti niiden ulkopuolelle viime kaudella. Viimeistelyn lisäksi puolustus oli paikoin hataraa, vaikka perustasollisesti vahvan keskikastin joukkueesta oli kyse. Tästä kaudesta voidaan saada parempi tulos aikaiseksi, mikäli valmennus onnistuu viime kautta paremmin. Toki on huomioitava, että europeleihin pääsemiseksi tarvitaan kuitenkin myös suurempien seurojen sulamista. Laatupelaajista menetettiin Matteo Darmian ManUun. Tilalle hankittiin liuta perushyviä pelaajia. Suurta perustasovaikutusta ei siirroilla ole.

Frosinone tulee nousijajoukkueen innolla ensimmäiseen kotipeliinsä ja mikäli fokus säilyy oikeissa asioissa, voi se järkyttää hyvinkin Torinoa. Toki vierasjoukkue on selvästi laadultaan parempi, mutta lähtökohdat ovat kuitenkin Matusalla melko pienimarginaaliset. Vedoissa kiinnostaa kotimenestys.

Sunnuntai 23.8.2015 - PITKÄVETO 2
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti