Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 8. elokuuta 2015

Ligue 1

VEDONLYÖNTI
 
Alkuillan menestysten tukoksi tuli Ipswichin viime hetken kompurointi. Joukkue teki "HJK:t" ja meni laskemaan kaventavan ja tasoittavan maalin kun pelikello näytti 90+3 min ja 90+7 min - eli joukkue oli 0-2 johdossa vielä kun yliaikaa oli pelattu 2 min. Erittäin hienoa tupelointia!
 
Kokeilen saada päivän panokset takaisin yhdellä 10 euroa maksavalla singlellä.
 
Myöhäisillan pelikohde:
 
310: 2 Marseille - Caen 6,00
Ligue 1
Pitkään viime kaudella jopa mestaruudesta taistellut Marseille ei yltänyt lopulta edes Mestarien liigan karsintoihin, mikä on maksanut sille kesän siirtomarkkinoilla valtavasti. Se on heikentynyt koko sarjan joukkueista eniten, kun avainpelaajista Andre Ayew, Dimitri Payet, Andre-Pierre Gignac ja Giannelli Imbula vaihtoivat maisemaa, kuten myös runkopuolustajat Jeremy Morel ja Rod Fanni. Kaiken lisäksi Ayew ja Gignac pääsivät lähtemään ilman siirtokorvausta sopimuksen päätyttyä. Yhteensä OM menetti viime kauden tehoistaan hurjat 43 maalia + 26 maalisyöttöä. Hyvä uutinen oli kuitenkin Marcelo Bielsan jatkaminen penkin päässä, vaikka chileläinen empikin jatkoaan varsin pitkään. Tulopuolella Marseille on hankkinut ennen kaikkea tulevaisuuden lupauksia (Sarr, Nkoudou, Rekik), joista ei vielä ole korvaamaan lähtijöitä. Suurin nimi on kuitenkin Arsenalissa ilman sopimusta jäänyt Abou Diaby, jolla olisi potentiaalia sarjan tähdistöön, mutta loukkaantumisten takia vain yhden sarjaottelun kahden viime kauden aikana pelanneen ex-maajoukkuepelaajan varaan ei voida laskea mitään.

Myös Caenin materiaali on kokenut hienoisia muutoksia etenkin keskikentällä ja hyökkäyspäässä. Korvaajien taso on pitkälti samaa tasoa lähtijöiden kanssa lukuun ottamatta alkuviikosta Leicesteriin siirtynyttä Ngolo Kantea, joka voitti koko sarjan taklaustilaston viime kaudella ja oli ehdottomasti yksi sarjanousijan kantavia voimia. Kanten lähdöstä huolimatta Caenin taso riittää kuitenkin helposti sarjapaikan uusimiseen.

Viime kauden kohtaamisessa Stade Velodromella Caen haki upean 3–2-vierasvoiton huippuviihdyttävien tapahtumien jälkeen. Myös tästä kohtaamisesta on odotettavissa erittäin vauhdikasta. Marseille ei etenkään kotiyleisönsä edessä pahemmin peruuttele ja Caenin vaarallisuus perustuu ennen kaikkea teräviin vastaiskuihin, joista se teki viime kaudella koko sarjan kolmanneksi eniten osumia. Kun isäntien puolustuksen ehdoton liideri Nicolas N’Koulou on lisäksi pelikiellossa, olisi jääminen alle kolmen maalin yllätys.

Caenin menestysten kertoimet houkuttelevat pelaamaan. Ostetaan Caen 6,00 tarjouksella.
 
 
Lauantai 8.8.2015 - PITKÄVETO 2
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti