Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 9. heinäkuuta 2015

Superpesis

 
VEDONLYÖNTI 
 
Päivän pelikohde
 
356: 1 Jyväskylä – Joensuu 5,60
356: X Jyväskylä – Joensuu 2,85
Superpesis.
Hannu Kiukkonen oli kertakaikkisen hurjassa lyöntivireessä tiistaina Kouvolassa, kun Kiri onnistui voittamaan tulikuumassa ottelussa Pallonlyöjät supervuoron jälkeen. KPL oli avausjaksolla hieman niskan päällä luoden tilanteita joka sisävuorossaan. Lopussa Jyväskylä kiristi vielä juoksun päähän, mutta jaksovoitto meni isännille. Toinen jakso oli Kirin hallintaa ja jakso tuli ansaitusti keskisuomalaisille. Koplan miehet kuumenivat tuomariratkaisuista kovasti, mikä osaltaan vaikutti isäntien tekemiseen. Supervuorossa Kouvolan Tommi Mäentausta lensi ulos heitettyään hiekkaa kakkostuomarin naamalle, mutta KPL iski kuitenkin johtojuoksun aloittavalla. Jyväskylä vastasi KPL:n räpylävirheiden avustuksella ja tuli kuitenkin ohi. Kirille tuo voitto teki todella hyvää heikon Kankaanpää-ottelun jälkeen. Sisäpeliin saatiin selkeää parannusta, joskaan ei ykköskärki vieläkään saumattomasti toimi. Pitkälti voitto ratkesikin Hannu Kiukkosen kotiutuksiin.

Joensuu on sarjan selvästi paras joukkue tällä hetkellä. JoMa on kaadellut viime aikoina kotonaan Mehtimäellä kivuttomasti muun muassa Sotkamon ja Vimpelin. Edellinen matsi olikin juuri ViVeä vastaan eikä tuossa ottelussa vimpeliläisillä ollut mitään jakoa. Mailan räpyläpelaaminen on timanttista ja sisäpelaamisesta löytyy paikoin poikkeuksellista röyhkeyttä, jonka avulla tuhoja saadaan tehtyä. Lyöjäjokeri Sami Joukainen jatkaa edelleen kuntoutumistaan valtimotukoksen ja aivoinfarktin jälkeen eikä hänen paluunsa ole ajankohtaista hetkeen.

Jyväskylä on osoittanut tällä kaudella olevansa vahva kotijoukkue ja Hippoksella on myös yleisön keskuudessa ollut normaalia parempi pöhinä. Toki huippulaadukas Joensuu on materiaalietunsa ansiosta Hippoksellakin suosikin asemassa. Juoksumäärällisesti ottelussa on enemmän underia kuin overia puoltavia yksittäisiä elementtejä. Vedoissa kiinnostavat kotialtavastaajan venymiset.

Torstai 9.7.2015 - PITKÄVEDOT

Single-1 
 
Single-2

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti