Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Superpesis & Kakkonen

VEDONLYÖNTI
 
Pyöristän jäljellä olevaa pelikassaa ja haen noin 39 prosenttisesti osuvaa tuplaa. Panosta laitan siis pyöreät 54,40 euroa.
 
Vihjeet ovat Urheilusanomien tuotantoa.
 
Perjantain pelikohteet:
 
212: 1 Vimpeli - Kitee 1,30
Superpesis.
Vimpeli onnistui upean Sotkamo-voiton jälkeenkin pelaamaan vahvalla tasolla, kun Seinäjoelta haettiin tiistaina vierasvoitto. Tuossa matsissa marginaalit olivat suhteellisen pienet, mutta ansaitusti Veto pidemmän korren vei. Vahvaa on tekeminen Vimpelissä tällä hetkellä ja mestaruudesta voidaan unelmoida Nelimarkassa.

Kitee palasi raiteilleen ja esitti loistavaa räpyläpelaamista Kankaanpäätä vastaan voittaen ottelun melko kivuttomasti. Toki KiPan oma sisäpeli ei mahdottomasti säväyttänyt, mutta vastustajaa parempia silläkin osa-alueella kiistatta oltiin. Räpylässä pitää olla entistä enemmän liisteriä, mikäli Vimpelistä pinnoja halutaan. Ville Posti on palannut pelikuntoon, mutta Jere Vikström on vielä loukkaantuneiden listoilla.

Vimpeli on joukkueista selvästi laadukkaampi ja Saarikentällä nähdäänkin jättisuosikin asemassa oleva kotijoukkue. Juoksumäärästä ei kuitenkaan välttämättä tule overmaista johtuen Kiteen profiilista. Erikoisesti tässä kohteessa maistuu jättisuosikin kotivoitto.

222: 1 SalPa – ESC 2,05

Kakkonen.
SalPan alkukausi oli nihkeä ja tuloksellisesti heikko, mutta sittemmin on päästy parempaan vauhtiin. Viime tulokset eivät välttämättä mairittele salolaisia, mutta tulosten takana on rutkasti loukkaantumisia ja poissaoloja. Ny tilanne on siinä mielessä taas selvästi parempi, sillä sivussa on enää kokenut pelimanne Haijanen. Tepsistä lienee luvassa myös tutut avut.

ESC on ollut lohkon todellinen piristysruiske, ja joukkue pelaa todella hyvin organisoitua jalkapalloa. Ulkomaan avutkin ovat tälle tasolle hyviä. Tammisaarelaisia vastaan on vaikea tehdä maaleja, ja joukkueella on allaan kolmen voiton putki. Viimeksi kotona kaatui Pallo-Iirot 2-0. Vieraissa tulokset eivät ole olleet yhtä mainioita kuin vieraissa, mutta varsin vähämaalisesta joukkueesta on kyse. Pelikieltonsa sovittaneen Boris Tatarin paluu on iso plussa.

SalPa on viime tuloksiaan parempi nippu, eikä kalpene materiaaliltaan vieraille. Maaleilla tässä ottelussa tuskin juhlitaan, sillä molemmat osaavat puolustaa tiiviisti. Pienten marginaalien ottelusta on kyse, mutta näistä lähtökohdista SalPa vie ottelun kerran kahdesta, niinpä paremman puutteessa kotijoukkue nostetaan pikkupanoksen peleille.
 
Perjantai 24.7.2015 - PITKÄVETO

Tupla
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Saas nähdä, koska jäbä jysäyttää jäljellä olevan pelikassansa
    tyyliin All In, johonkin pomminvarmaan kohteeseen ja tuplaa tai
    triplaa laarinpohjalla olevat killinkinsä,,, tai sitten ei. Will see...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wituix meni Wapaussota....Ei muuta tällä kertaa!!

      Poista