Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kakkonen & Naisten Superpesis & Veikkausliiga

VEDONLYÖNTI
 
Lauantai
303: 2 Lahti Akatemia – Kultsu 2,45
Kakkonen.
Lahti Akatemia on saanut nyt hieman juonenpäästä kiinni katastrofaalisen kauden alun jälkeen. Alla on 1-0 kotivoitto Kiffenistä, mutta ei Akatemian peli vieläkään täysin vakuuta. Joukkueen alakerta on virheherkkä, ja pallollinen pelaaminen liian usein tehotonta jauhamista. Viimeksi joukkueessa pelasi emoseurasta muun muassa Driton Shala, ja usein pikkuapuja tulee muutama.

Kultsu ei ole edelleenkään suostunut häviämään tämän kauden Kakkosessa. Viimeksi joukkue jäi 2-2 tasuriin Susien vieraana, mutta osoitti henkistä vahvuuttaan nousemalla kahden maalin takaa rinnalle. Kultsun peli nojaa vahvasti laatuveskariin sekä jenkkitoppariin. Kaksikko on tähän sarjaan todella kova. Myös Cabreroa kannattaa seurata.

Kultsu on materiaaliltaan selvästi vahvempi, ja joukkuetta on todella vaikea voittaa. Tasaväkistä kamppailua on lupa odottaa, mutta isäntien puolustuspää häviää vertailun sen verran selvästi, että Kultsu ansaitsee otteluun pienen suosikkiaseman vieraskentästä huolimatta. Nostetaan selvä markkinatoppi peleihin.
 
Sunnuntai
494: X Vihti N – Lappeenranta N 2,70
495: 1 Vihti N – Lappeenranta N, lopullinen voittaja 2,40
Superpesis, N.
Vihti on sarjan heikoin joukkue, mutta tasoero päivän vastustajaan ei kuitenkaan mahdottoman suuri ole. Tällä viikolla Vipattaret joutuivat toteamaan Jyväskylän selvästi paremmakseen, mutta ennen tuota Vihti haki mainion vierasvoiton keskikastilaisjoukkue Mansesta. Pelivire ei siis aivan huonoimmasta päästä ole.
Lappeenrannan alkuviikko oli kiireinen. Alakastilaisten keskinäisessä kohtaamisessa Seinäjoella onnistuttiin pistesuorituksen arvoisesti, vaikka peli hävittiinkin supervuorossa 2–1. Tuon jälkeen Lapualla käytiin toteamassa Virkiä selvästi paremmaksi. Siinä pelissä ei jossiteltavaa jäänyt. Lappeenrannan peliesitykset ovat ailahdelleet viime aikoina paljon.
Lappeenranta on vieraissakin niukka suosikki, mutta marginaalit ovat jumbofinaalissa hyvin pienet. Vihti voitti edellisen kotipelinsä Lappeenrantaa vastaan eikä mistään kummoisesta yllätyksestä puhuta, mikäli tuo tapahtuma toistuisi. Vetoihin riittävät Vihdin kotikertoimet melko helpostikin.
 
873: 1 IFK Mariehamn – FF Jaro 1,65
Veikkausliiga.
IFKM nousi lopussa tasoihin vieraspelissä Interiä vastaan, mutta oli ottelussa hieman heikompi. Siltikin tasapeli oli lopulta suht reilu lopputulos. Diego Assisin ja Albin Granlundin paluut ovat jo mahdollisia, mikä piristäisi IFK:ta varsinkin hyökkäyssuuntaan. Puolustuspelaaminen on toiminut erinomaisen hyvin, ja matalan tempon peleissä saarilaisille on vaikea tehdä maaleja. Lyyski ja Kojola hoitavat pääpallot. Toisaalta tasaisten pelien kääntäminen voitoiksi on ollut haastavaa.

Jaro sai mukavan buustin, kun VPS kaatui derbyssä kotona 2-1 myöhäisellä maalilla. Suoritus oli mainio ottaen huomioon, että avauksen topparit olivat molemmat sivussa. Kuulströmin ja Brunellin palaaminen on epävarmaa. Avainmiehistä myös Emet on ollut viime pelit sivussa. Jaron tulokset vieraissa ovat olleet vaisumpia, ja nytkin pisteille venyminen yllättäisi.

IFKM hallitsee ottelua, mutta viimeistelyyn tarvitaan selvästi lisää tehoja varsinkin edelliseen kotipeliin verrattuna. Jaron prässi voi tuottaa pikkuvaikeuksia, mutta oletettavasti pelin tempo jää hieman alhaisemmaksi. IFKM ottaa voiton karvan yli 60-prosenttisella todennäköisyydellä, joten kotivoitot kiinnostavat sijoitusmielessä.
 
Lauantai 18.7.2015 - PITKÄVEDOT
 
Trio
 
TuplaJ.(3) 

Tupla
303: 2 Lahti Akatemia – Kultsu 2,45, 494: X Vihti N – Lappeenranta N 2,70
Kerroin 6,62 ; Panos 10 Euroa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti