Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Miesten Ykköspesis & Naisten Superpesis & Jalkapallon Kakkonen

VEDONLYÖNTI
 
Tiistai ei jatkanut edellisen päivän peli-iloa eli taas palattiin tappioiden tielle. Tällä hetkellä koko vuoden saldo on 865 euroa tappion puolella. Tietenkin koko vuonna 2012 aloitettu peliprojekti on vielä hulppeasti neton puolelle, joten Kreikan kohtalo on vielä kaukana.
 
Tänään kokeilen kolmea Urheilusanomien lanseeraamaa kohdetta.
 
Päivän pelikohteet:
 
102: 1 Tampere – Imatra, lopullinen voittaja 1,60
Ykköspesis.
Molemmat joukkueet kuuluvat Ykköspesiksen tasaiseen ylempään keskikastiin. Omissa papereissani Tampereella on kuitenkin oikein laadukkaan ykköskärkensä ansiosta mahdollisuus esittää hieman parempaa peliä kuin Imatralla.
Viime pelissään Tampere esiintyi Kuopion vieraana vahvasti, mutta jäi kuitenkin harmillisesti ilman pisteitä. Imatralla puolestaan on suhteellisen vaisu esitys takana, kun kotona hävittiin Ulvilalle supervuorossa 1–2. Tuossa pelissä IPV oli hienoisesti kuskin paikalla, mutta odotuksia heikommin imatralaiset esiintyivät.
Tampere on kotiedun turvin suosikki ja Pitkävedossa manselaisten menestyksistä on tarjolla riittäviä kertoimia.

842: 1 Kempele N – Manse N, lopullinen voittaja 1,55
Superpesis, N.
Kempele oli viime viikolla epäonninen Viinijärveä vastaan kotipelissään. Selkeähköstä hallinnasta ja avausjakson pystyyn voittamisesta huolimatta toinen jakso menetettiin Vinkulle ja lopulta kotiutuslyöntikilpailussa hävittiin. Hyvät esitykset jatkuivat Jyväskylän vieraana viikonloppuna, mutta vahvempi kotijoukkue käänsi marginaalit rutiinilla edukseen. Kempele on kuitenkin kiistatta paremmassa iskussa, mitä viime aikaiset tulokset kertovat.
Mansella peli sakkasi lauantaina pahasti ja heikolle Vihdille hävittiin kotona liki shokeeraavasti. Niskan päällähän Vipattaria vastaan oltiin, mutta kotiuttaminen oli selvästi heikompaa kuin vierailla. Ulkopelivirheet olivat ratkaisevassa roolissa. Mikäli selkeää tasonnostoa ei tule, kylmät Laguunilla Manselle käy.
Kahden keskikastilaisen kohtaamisessa kotietu määrittää suosikin. Lisäksi Kempele on joukkueista näyttänyt pelillisesti viime aikoina paremmalta. Pienijuoksuiselta peli haiskahtaa. Kotimenestys Kempeleellä kiinnostaa jälleen kerran vetomielessä. Huom. Kohdetta vihjattiin jo tiistaina 1,62 kertoimella ja nyt keskiviikon vihjeenlaatimishetkellä kohde on suljettu. Mikäli kerroin säilyy yhä tai on 1,54 tai suurempi, voi Kempelettä pelata.

845: 1 TPV –Ilves-Kissat 1,75
Kakkonen.
TPV kaatoi sunnuntaina KäPan vieraissa 2-1, vaikka joukkueesta oli sivussa liuta avauksen pelaajia. Keskiviikon derbyyn Paltsarien pitäisi saada muutama mies takaisin, mutta armeijan harmaissa olevan kolmikon pelaaminen on epävarmaa. Pitkäaikaispotilaista kärki Matti Jokinen jatkaa sivussa. Yhtä kaikki, TPV on hyökkäyssuuntaan hyvä, ja varsinkin jos keskikentän maestro Korsunov saadaan taas vahvuuteen, niin luovuuttakin löytyy. Materiaalin suhteen tasoero on selvä.

Ilves-Kissat hävisi viimeksi kotonaan jopa shokeeraavasti sarjajumbo NJS:lle 1-2. Esitys oli surkea, maalintekoyrityksiä lähes nolla. Joukkueen hyökkäyspäässä on tällä hetkellä isoja ongelmia – viimeiseen kolmeen otteluun tamperelaiset ovat tehneet vain yhden maalin.

Poissaoloista huolimatta TPV on sen verran laadukkaampi, että joukkue vie peliä ja hallitsee palloa. Toki Kissat syttyy derbyyn ja taistelee raivopäisesti, mutta maalinteon ongelmat heikentävät menestysmahdollisuuksia. Paltsarit on otteluun selviä suosikkeja ja voittavat liki kuusi kertaa kymmenestä. Tarjolla on pikkuriikkinen ylikerroin, minkä voi keskiviikon iltajännäriksi pienellä panoksella ottaa.

*******************************************

Näistä kolmesta pamautan jännitettäväksi trion. Panosta matkaan lähtee 25 euroa.
 
Keskiviikko 15.7.2015 - PITKÄVETO
 
Trio
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti