Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Naisten Superpesis & Jalkapallon Kakkonen

VEDONLYÖNTI
 
Apatia jatkuu! - muutamista valonpilkahduksista huolimatta. Kokeilen tänään pientä nousua muokaamalla hiukan Urheilusanomien pesäpallovinkkiä. Matkaan lähti 30 eurolla kaksi tuplaa, joissa toinen kohde on kotimaista jalkapallon Kakkosta.
 
Päivän pelikohteet:

654: X Jyväskylä N – Lapua N 2,70
654: 2 Jyväskylä N – Lapua N 3,70
Superpesis, N.
Viime vuosien kovimpien joukkueiden kohtaamisista on muodostunut tietynlaisia klassikkoja. Tunnetta näissä peleissä aina riittää ja pelissä ovat pisteitäkin suuremmat asiat, kun asetelmia mestaruustaistoon havitellaan. Lapua oli alkuun keskinäisissä niskan päällä, mutta Jyväskylä pystyi viimeksi heinäkuun alkupuolella hakemaan Virkiästä vierasvoiton.
Molemmat joukkueet ovat viime peleissään kulkeneet puhtaan pelin tahtia, joten pelivireet ovat kohdillaan. Jyväskylä on kaatanut Viinijärven, Lappeenrannan ja Rauman, kun taas Lapua on kyykytellyt Raumaa, Vihtiä ja Lappeenrantaa. Odotettavissa Hippoksella on siis korkeimman laadun naispesistä.
Jyväskylä on kotiedun ansiosta suosikki. Peruslaadullisestikaan Kirittäret eivät huonompia ole, mutta toisaalta näiden ottelujen erityinen luonne on Lapuan etuna eivätkä marginaalit ennakoidusti voi olla mitenkään suuret. Juoksumäärä voi hyvinkin jäädä painepelissä pieneksi. Molemmilla joukkueilla on laatulyöjiä riveissään, mutta myös ulkopeli on molemmilla timanttista. Pitkävedossa Lapuan lopullisesta voitosta tarjotaan minimaalista ylikerrointa, jota voi halutessaan iltajännäriksi ottaa.

660: 1 Masku – BK 46 2,35
Kakkonen.
Masku on saanut peliinsä merkittävästi ryhtiä surkean kauden alun jälkeen ja on noussut materiaalinsa osoittamalle tasolle lohkon keskikastiin. Viimeksi joukkue kaatoi vieraissa KaaPon 1-0. Neljän ottelun tappiottoman putken salaisuutena on ollut todella tiivis puolustuspelaaminen – joukkueen akilleen kantapää alkukaudesta. Neljässä pelissä omiin on mennyt vain yksi pallo. Maskulaiset ovat vahvoja kontrissa.

BK-46 on myös esiintynyt pahasti alamaissa, mutta voitoton putki saatiin viimeksi katki, kun heikko Kraft kaatui Karjaalla 3-0. Tämä teki taatusti nannaa joukkueen itseluottamukselle, mutta närpiöläiset eivät ole kovin kummoinen mittari. Maskun vastahyökkäysten kanssa saadaan olla tarkkana, eikä alakerta kestä alkukaudesta tuttuja hasseja. Seferi-nelikon paluu lomareissulta suoraan kokoonpanoon on mahdollista.

MaPS pystyy kotonaan haastamaan lähes joka nipun tässä lohkossa. Maalipaikoilla tuskin pelissä juhlitaan, siitä isäntien organisoitu peräpää pitää huolen. BK on toki materiaaliltaan kovempi, mutta pelillisesti se ei Kraft-voitosta huolimatta ole vakuuttanut. Veikkauksen markkinoiden kärkikerroin on otettava peleihin mukaan, sillä Maskun pitää olla ottelussa suosikkiasemassa.
 
Keskiviikko 29.7.2015 - PITKÄVEDOT
 
Tupla-1

 
Tupla-2
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti